Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
sofia_misicu spune:
Multumesc Tonia, Marlena
Eu nu sunt deloc fotogenica insa ma mandresc cu hainele. Cel putin la nunta de la biserica m-am chinuit sa adopt un look ala anii 20. Insa de atata emotie si frica mi-am taiat pe ultima suta de metri sprancenele cu forfecuta (nu ma pensez niciodata) si drept urmare am avut o mutra de vitica mirato-speriata toata ceremonia.
A fost dragut pana la urma.
karmenutza spune:
Sofia, foarte frumoase fotografiile tale. Imi plac. Nici nu se vedea in poze ca aveai burtika. Foarte supla!
FIV - Fertilizare In Vitro
kristinutza spune:
sofia, frumoase pozele!
karmenutza, in josul paginutei cu smilies ai de ales edit smile list si show entire smile list. dai pe show entire.
ioana, cum iti mai e? ca ne-ai pus pe toate pe jar...
cristina 33+
anya spune:
FIV = FERTILIZARE IN VITRO
Kid, ziceai de tati care vine de la servici si ia copilu' in brate... Eu in prima luna am fost poate exagerata, dar nu am lasat decat bunicii sa vina in vizita. Bunicele care luau in brate copilu' isi adusesera de acasa un halat pe care il puneau peste haine iar tati inainte sa ia piticu' in brate se schimba in hainele de casa. Si evident toata lumea se spala pe maini. Eu si acum, cand merg la vre-o prietena cu BB mic nu pun mana pe copil inainte sa trec pe la baie sa ma spal. Si nu programez vizita pana nu am acordul mamei ca "a dat drumu' la musafiri". Acum, la al doilea copil va fi mai greu pt ca nu cred ca cel "mare" (la 2 ani si jumatate) va putea sa fie oprit sa puna mana pe fratele lui dupa ce s-a jucat pe jos (e un exemplu) si nici nu vreau sa-i fac prea multe restrictii ca sa nu fie gelos.
Cat despre frica ca la nastere sa iasa si... ceva gaze
... S-ar putea sa iasa si mai mult de atat. Dar in afara faptului ca medicii sunt obisnuiti si protejati de niste sorturi de cauciuc ca de macelarie (credeati ca e doar pt sange?) in momentele respective important e sa ne gandim la viata copilului si sa facem ce zice medicul. Daca zice sa impingem tare aia trebuie sa facem. Nu mai conteaza ... una - alta sau ca se zareste putin celulita, vergetura....
Oja... cate bordeie atatea obiceie. Eu am avut unghiile facute si nu m-a pus nimeni sa le streg. Si le voi aranja si de data aceasta. La fel si cu vopsitul parului. M-am vopsit toata sarcina (si la prima si acum). Cred ca starea psihica a mamei e fff importanta in aceasta perioada si am incercat sa ma simt bine in pielea (si parul) meu.
Sofia, esti tare draguta in poze!!!
pupici, burtici!!!
oana0204 spune:
Buna fetelor, am ajuns si eu acasa desi nu credeam ca reusesc. A fost un chin drumul de intoarcere. Totul e in regula, sapt viitoare ne pune la ecograf sa vada ce si cum. Saptamana asta ne-a pus numai la doppler. Vizita a fost scurta dar asteptarea lunga, credeam ca ma sui pe pereti infipta in scaunul ala. offf..
Mai stau un pic si revin.
Oana D - saptamana 37
Foto
mary ilie spune:
KId, da, despre acea carte este vorba, farmacia este putin mai inainte de metroul dristor, camil ressu nr. 12 si e non-stop.
Tonnia crema se numeste MASTOPROFEN si se poate folosi si in sarcina si in timpul alaptarii, mie tare buna mi-a fost, v-am zis! plus Garmastanul.
Sofia felicitari inca odata! o mireasa superba ai fost! mi-a placut culoarea rochiei mult si florile si mai ales mireasa cu burtica!
Oana, deci bebe sta cuminte acolo la caldura! foarte bine, lasa, o sa decida el cand o sa vrea afara!pacat ca nu ti-a mai facut echo, eram curioasa saptamana asta ce sex avea!
Anya de acord cu tine - starea noastra de spirit e mai importanta, chiar daca asta inseamna sa ne vopsim parul sau unghiile! mie mi-a zis dr. ca e ok sa ma vopsesc, ca a avut multe paciente care au facut-o si nu a avut bebe nimic! fiecare face cum crede, nu?
mary 34+
Carmi spune:
Buna seara, dolofanelor !
Am venit si eu acum din oras, pot spune ca avem totul pt. bebe, am luat tot ce mai ramasese pe listuta...a fost funny cu alegerea caruciorului, vanzatorul ne-a aratat atatea modele, explicandu-ne avantajele si dezavantajele lor, ca am innebunit pana sa ne decidem.
Bine ca l-am ales, ca ne innebunise ala cu explicatiile, si pe mine ma dureau picioarele de atata timp de stat in picioare.
Azi am primit o veste buna, nenea de la care am cumparat apartamentul ne da cheile sambata, cu 10 zile mai devreme adica. Asa ne putem apuca si noi (adica sotul cu fra-suŽ) de zugraveli si alte reparatii.
Va pup acum, tineti-mi va rog pumnii, maine imi da rezultatul la nemernika de glicemie.
Carmi 30 si bebe Fabiano.
nicole74 spune:
Merci Anya pentru raspuns. Tu acum ai ramas natural? Eu mai am 4 embrioni congelati si sper ca macar unul dintre ei se va prinde dupa ce ma refac, natural nu cred ca avem sanse avand in vedere faptul ca noi ne chinuiam de 2 ani jumatate inainte sa decidem sa facem FIV.
Pupici
Nicole 37 saptamani