Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutze!
E cineva?
Oana? Gina? Anca? Tonnia?
Eu am dormit pana acum si am zis sa fac o pauza de somn in miez de noapte; si parca mi-e un pic foame!
Uf, Ioana, ce emotii!
Cristina, nici eu n-aveam telefonul Ioanei; dar acum daca l-a pus in adresa de mail, o sa-l avem cu toatele!
Sofia, eu zic ca nu-i problema cu vopsitul; eu chiar m-am vopsit acum cateva zile, inainte de botez; mie doc. mi-a zis ca am voie din saptamana 20; si m-am vopsit atunci o data si acum a doua oara; daca ti-e frica, fa-ti suvite, cum a zis si Gabi!
Ralucuta, mama, tu ai de gand sa muncesti cel mai mult? Ai grija cu spatele, mai mergi, mai aseaza-te...pune si tu un coleg frumos sa-ti faca masaj!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Mary, 21 inch inseamna cam 53 de cm si 7 pounds si 8 ounces cam 3400grame!
Multumim pt. informatia cu cartea, dar de mine e cam departe! Sper sa intre si in alte librarii, stiu ca se reediteaza! Asa ca fetelor din zona, puneti mana pe ultima bucata!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Anca, tinem pumnii pentru mama ta!
Sa stiti ca nici eu n-o sa spal husele caruciorului inainte! Dupa ce s-or jegosi, le iau si le bag la masina; oare merg in masina de spalat, eu asa sper, nu?
Ioana, pofta buna la prajitura cu visineeee! Mi-am adus aminte ca mai am o savarina in frigider; ma duc s-o halesc!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Tonnia, zici de zgomotul de la aspirator? Habar n-am avut de asa ceva! Poate ar fi frumos sa alternam si cu un phoen, sau mixer sau o bormasina sau claxoanele de tir prelungi sau sirene de vapor, vorba Sofiei! Si daca scoatem CD-ul pe piatza poate ne imbogatim! Si eu cred ca mai degraba se sperie bebelusii!
Locca, ma bucur c-ai revenit aici la sueta! Tinem pumnii, tu chiar mai ai putin!
Oana, felicitari pentru control dar si eu tare-as fi vrut sa vad ce-ti mai zicea doctorul, daca-i fata sau baiat!
Carmi, tinem pumnii sa fie glicemia buna!
Eu tocmai ce-am halit savarina aceea izolata, acum e in burta!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Nu e nimeni?
Poate ar fi bine sa ma culcusesc si eu!
Noapte buna fetelor! Sa vedem ce succes am!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata!
Fetelor, mai dormiti ceva timp ca mai este inca mult pana sosesc zorii zilei.Cand ne vor veni puisorii,isi vor avea loc si cearcanele dar, pana atunci puneti sotii sa va faca cate un masaj inainte de
Noi suntem bine,si vin cu o schimbare la apel.
Am modificat numele viitoarei noastre fetite din :Brianna Jessica in -Jessica Priscilla.
Va rog treceti-mi in lista schimbarea. Multumesc anticipat
Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor..off eu tot cu vaicareli vin.
Azi dupa ce am venit de la control, stand in pat, dupa ce v-am scris voua, a inceput sa ma doara in partea stanga. Dar rau detot. Simteam ca si cand cineva ma zgaria cu un cui in uter. Am inceput sa plang pentru ca ma durea f tare si era o durere tare neobisnuita, ca niste gheare si numai pe partea stanga. Dupa cateva minute a mai cedat dar de atunci ma doare aproape continuu, ca o usturime dar nu asa intens, am reusit si sa adorm un pic, e ceva in surdina. Cand ajunge acum sotul la serviciu se duce sa vorbeasca la maternitate, poate e si d-ra mea pe acolo sa vedem ce e de facut.
Anca, tinem pumnii pentru mama ta, mama maine se duce sa plateasca taxa de interviu si sa o programeze, sa vedem ce o sa reuseasca. Sa ne povestesti cum a fost.
Sofia si pe mine ma framanta chestia cu rusinica..
Antonia, bine de retinut faza cu aspiratorul.
Sofia, am vazut pozele, foarte tineri si frumosi sunteti.
Carmi, succes la rezultate, ai sa vezi ca e bine.
Pentru fetele care vor sa transforme din pounds in kg si cm in inch, aveti aici un calculator:
http://www.worldwidemetric.com/metcal.htm
Acum astept sa ma sune sotul la telefon, daca e sa ma duc la spital, va anunt. Oricum despre mine o sa stiti ori de la Oana_C ori de la cumnata mea.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, bafta la doctor! Ce-o fi cu durerea aia, o fi contractie?

Carmi, bafta la rezultate!

Miflore, dormi bustean nu? Ce-ti pasa!Eu tare prost am dormit, m-am foit toata noaptea, de la 2.30.

Zici ca e toamna afara, e frig de-a dreptu'!

, 31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia, nu stiu daca e contractie, nu cred. Tocmai de aceea astept ca sotul sa vb la maternitate. Este mai mult ca o arsura in surdina..nici nu stiu sa descriu.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana,nu stiu de ce dar astazi m-am tot gandit la tine.
La inceput ma intrebam daca ai sa te mai intorci acasa de la ,
apoi la reintoarcere desi ai comunicat faptul ca totul este in regula ,vazand ca nu mai revii mi-am spus ca sigur este ceva cu tine.
Imi pare tare rau pentru suferinta ta.Dar hai...totul este si spre marele bine asteptat
Mergi la spital daca te simti tot asa si sa fii tare.Suntem alaturi de tine .

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput