Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

A sunat sotul, a vb cu asistententele de la maternitate si au zis ca daca am dureri sa vin ca ma consulta si daca este caz de nastere imi cheama d-ra, daca nu ma trimit acasa. Eu tocmai am luat un No-Spa si am facut un dus mai cald (dar nu fierbinte) si deja a mai cedat durerea usturatoare. O sa incerc sa dorm, dar daca o sa ma ia iara, sun la fratele meu sa ma duca la spital.
Gina, primul meu DPN este 20-25 august. De fiecare data cand ma duc la dr sper ca ma intorc cu bebelusul in brate. M-am saturat sa fiu umflata, sa obosesc asa de repede(dupa un dus gafai de parca as fi dat o tura de stadion), sa am mainile de la 5 luni incoace vesnic amortite, cand apropii degetele intre ele parca am nisip pe mana, sa ma intepe picioarele cand stau in picioare sa ma intepe, sa nu mai pot dormi o noapte cap-coada de la 2-3 luni.. mai nou sa ma duc in cel mai fericit caz la wc la 30-45 minute noaptea si..27 kg in plus.
Incerc sa adorm, poate si reusesc.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Aaaa..am uitat sa va rog ceva. La http://www.tiffanyshop.ro/kids/ este un concurs de frumusete pentru copii...
La sectiunea nou-nascuti este si fetita unei prietene. Daca va place si vreti sa o votati, va invit sa o faceti. Se numeste Ioana Alexandra Vasilcoiu, din Craiova. Puteti vota de 3 ori una dupa alta in aceeasi zi. Se poate vota pana pe 31 august.
Va multumim anticipat.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oana, bafta multa, cred ca esti pe ultima suta de metri!
Adevarul e ca asa cum ai zugravit tu starile tale de o perioada buna incoace, cred ca vrei sa-ti tii bebelusul cat mai repede in brate!
Sa stii ca acum ne gandim toate la tine! O sa intru si eu pe site-ul acela cu concursul de frumusete!
Tonnia, imi pare rau ca dormi asa prost! Eu ce sa zic, de la 2 jumate am dormit ca un bustean pana la 7 (exact cum ai zis tu!); si dormisem si de la 11 la 1 jumate; am avut o noapte buna, ce sa mai! Si asta tocmai din cauza frigului de care zici tu; daca-i frig, dorm bine, cum se incalzeste un pic, adio somn!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana,parca te vad in seara aceasta fericita cu bebe in brate. Ce mai.. dute la spital si intoarcete cu nazdravanu

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut,

sofia, superbe poze; mai ales la cununia civila mi-ai placut foarte mult; ti-a reusit lokk-ul de anii 20; intr-una din poze e un tip in stanga sotului tau la ofiterul starii civile; e cumva Hasan? mi s-a parut ca semana cu el- am fost colegi de grupa in ASE

oana, iti doresc din suflet sa nasti cat mai repede; eu m-am resemnat si m-am hotarat sa imi fac inca o programare la doctor pt 14 sep-sa fiu sigura ca prind locuri:)

cu insomniile la mine e alternativ cand ma trezesc de la 4 dimineata, cand nu ma pot da jos din pat la 7; per total e acceptabil

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor am fost ieri la medic si mi-a spus cu convingere ca pana in primele zile ale lunii septembrie nu nasc. Asta asa ca sa-mi dea curaj deoraece m-a vazut disperata de ideea ca pana pe 30 aug. el este in concediu in Creta. Oricum cand va veni va fi binevenit, dar totusi m-am gandit ca daca baiatul meu mai mare a venit la 38 de sapt si 3 zile, si asta va veni cam tot asa. In fine, mie dupa masuratori mi se pare cam micut... spuneti si voi
BDP-93, LF-74, CA-389 si greutate aprox 3000 gr.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Romana, cum sa fie mic? Eu cred ca e foarte bine daca are 3000 de grame. Fiu-miu cand l-am nascut, la 41 de saptamani avea atat. Dar la 37 cate ai tu...pana la 40 el mai creste. E foarte bine. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

M-am trezit la timp sa schimb capitolu'. Va citesc dupa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

KARMENUTZA- mersi de incurajari, dar pe fiu-mio mai mare l-am nascut la 38 de sapt si avea 4 200, asa cu sunt obisniuta cu bb mai mare de aia ziceam ca e mic. Stii erau in salon copii normali la 3 500 si asa de mici mi se pareau in comparatie cu Matei si ii spuneam tot timpul sotului meu ca bine ca nu e al nostru de 3 kg ca nu stiu cum l-as fi tinut in maini... eu am 1,75 si am maini mari... am facut volei de performanta... Asta asa ca o picanterie... doar ma voi obisnui, oricum sanatos sa fie, nu? Asta e important...

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55582" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput