Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
oana0204 spune:
A sunat sotul, a vb cu asistententele de la maternitate si au zis ca daca am dureri sa vin ca ma consulta si daca este caz de nastere imi cheama d-ra, daca nu ma trimit acasa. Eu tocmai am luat un No-Spa si am facut un dus mai cald (dar nu fierbinte) si deja a mai cedat durerea usturatoare. O sa incerc sa dorm, dar daca o sa ma ia iara, sun la fratele meu sa ma duca la spital.
Gina, primul meu DPN este 20-25 august. De fiecare data cand ma duc la dr sper ca ma intorc cu bebelusul in brate. M-am saturat sa fiu umflata, sa obosesc asa de repede(dupa un dus gafai de parca as fi dat o tura de stadion), sa am mainile de la 5 luni incoace vesnic amortite, cand apropii degetele intre ele parca am nisip pe mana, sa ma intepe picioarele cand stau in picioare sa ma intepe, sa nu mai pot dormi o noapte cap-coada de la 2-3 luni.. mai nou sa ma duc in cel mai fericit caz la wc la 30-45 minute noaptea si..27 kg in plus.
Incerc sa adorm, poate si reusesc.
Oana D - saptamana 37
Foto
oana0204 spune:
Aaaa..am uitat sa va rog ceva. La http://www.tiffanyshop.ro/kids/ este un concurs de frumusete pentru copii...
La sectiunea nou-nascuti este si fetita unei prietene. Daca va place si vreti sa o votati, va invit sa o faceti. Se numeste Ioana Alexandra Vasilcoiu, din Craiova. Puteti vota de 3 ori una dupa alta in aceeasi zi. Se poate vota pana pe 31 august.
Va multumim anticipat.
Oana D - saptamana 37
Foto
miflore spune:
Oana, bafta multa, cred ca esti pe ultima suta de metri!
Adevarul e ca asa cum ai zugravit tu starile tale de o perioada buna incoace, cred ca vrei sa-ti tii bebelusul cat mai repede in brate!
Sa stii ca acum ne gandim toate la tine!
O sa intru si eu pe site-ul acela cu concursul de frumusete!
Tonnia, imi pare rau ca dormi asa prost! Eu ce sa zic, de la 2 jumate am dormit ca un bustean pana la 7 (exact cum ai zis tu!
); si dormisem si de la 11 la 1 jumate; am avut o noapte buna, ce sa mai! Si asta tocmai din cauza frigului de care zici tu; daca-i frig, dorm bine, cum se incalzeste un pic, adio somn!
Mihaela 34+
Gina M spune:
Oana,parca te vad in seara aceasta fericita cu bebe in brate.![]()
Ce mai.. dute la spital si intoarcete cu nazdravanu ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
tangerine spune:
salut,
sofia, superbe poze; mai ales la cununia civila mi-ai placut foarte mult; ti-a reusit lokk-ul de anii 20; intr-una din poze e un tip in stanga sotului tau la ofiterul starii civile; e cumva Hasan? mi s-a parut ca semana cu el- am fost colegi de grupa in ASE
oana, iti doresc din suflet sa nasti cat mai repede; eu m-am resemnat si m-am hotarat sa imi fac inca o programare la doctor pt 14 sep-sa fiu sigura ca prind locuri:)
cu insomniile la mine e alternativ cand ma trezesc de la 4 dimineata, cand nu ma pot da jos din pat la 7; per total e acceptabil
Ramona 35+
romana_74 spune:
Fetelor am fost ieri la medic si mi-a spus cu convingere ca pana in primele zile ale lunii septembrie nu nasc. Asta asa ca sa-mi dea curaj deoraece m-a vazut disperata de ideea ca pana pe 30 aug. el este in concediu in Creta. Oricum cand va veni va fi binevenit, dar totusi m-am gandit ca daca baiatul meu mai mare a venit la 38 de sapt si 3 zile, si asta va veni cam tot asa. In fine, mie dupa masuratori mi se pare cam micut... spuneti si voi
BDP-93, LF-74, CA-389 si greutate aprox 3000 gr.
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
karmenutza spune:
Romana, cum sa fie mic? Eu cred ca e foarte bine daca are 3000 de grame. Fiu-miu cand l-am nascut, la 41 de saptamani avea atat. Dar la 37 cate ai tu...pana la 40 el mai creste. E foarte bine. Parerea mea.
romana_74 spune:
KARMENUTZA- mersi de incurajari, dar pe fiu-mio mai mare l-am nascut la 38 de sapt si avea 4 200, asa cu sunt obisniuta cu bb mai mare de aia ziceam ca e mic. Stii erau in salon copii normali la 3 500 si asa de mici mi se pareau in comparatie cu Matei si ii spuneam tot timpul sotului meu ca bine ca nu e al nostru de 3 kg ca nu stiu cum l-as fi tinut in maini... eu am 1,75 si am maini mari... am facut volei de performanta... Asta asa ca o picanterie... doar ma voi obisnui, oricum sanatos sa fie, nu? Asta e important...
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
Ioana75 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55582" target="_blank">aici.
Ioana