Oligospermie(4) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 14
M Oana spune:
Intre 2 munci scot si eu capsorul.....
Greuceanu, pai daca nu a avut dreptate Marrinel in ceea ce priveste muzica (ca ideea ar fost tare buna) si dorea sufletul tau sa ne imprietenim prin muzica, de ce ne lasasi, frate, cu ochisorii in soare???
Marrinel, vreau si eu sa intreb ca tine.
Am aceleasi intrebari ca si tine pt Titelu, iar pt Beatrix am si eu de zis tot 10 zile pe luna, de la ciclu si pana la ovulatie vitamina E.
Aysha si la noi Matei a stat tot cu mana in par, cand s-a uitat peste trecutul sotului, desi venisem numai cu remedii de la somitati. Eu nu ma pot lauda ca am oripilat-o cu branca ursului, dar de la potent power in cantitati masive s-a crucit biata femeie...
Ea e impotriva dopajului si o cam inteleg.....
Si eu am descoperit un medic ulttttttimuuuuuuul ragnet in probleme de infertilitate, dar inca nu m-am programat la el, ca are o clientelaaaaa: dl doctor Dumnezeu. O fi bun?????
M Oana spune:
Dl doctor Titelu, ai trezit o intrebare in mine?
Daca al meu barbatel are LH 4,7 constant, la toate analizele, iar normal e intre 1,1 si 8,2, crezi ca e cazul de pregnyl? Tu cat aveai?
Dr Soare ni l-a trecut pe lista, apoi l-a taiat, si pana sa ma duc sa-l intreb de ce a facut asta, cum a gandit-o, bietul domn doctor nu a mai fost de gasit, ma intelegeti voi..., pe lumea asta....
marrina spune:
MOana Nu ma mai pot opri din ras de cand ti-am citit vorbele, sau gandurile...daca nu scriai cu voce tare...![]()
Colegele din birou ma intreaba de un sfert de ora de ce rand si nu stiu ce sa le spun
..
Gata, ca nu ma mai pot aduna...
M Oana spune:
Marrinica, spune-le ca esti infertilica si te bucuri de viata, nu ca toate fertilele de pe lumea asta....
Acum mai muncim putin, apoi iar o mai punem de-o barfa forumistica.....
Azi s-a dat dezlegare la munca, iar pana maine primim si la copii!!!
Sigur ca da!!!!
titelu spune:
greuceanudaca vrei pot sa-ti cumpar plantele si sa le trimit prin posta,nu as avea nici un motiv sa te trombonesc intr-o asemenea problema,daca doresti iti dau tel.meu si vb mai pe larg.Tipul a fost dat si in asul verde si mi-a spus raspicat ca problemele de fertilitate se pot rezolva.Ar mai tratamentul pe care il urmeaza jubicacu medicatie energytratamentele homeopate isi pierd efectul in timp
MOana la mine val Lh era de 3.65 dar valoarea de referinta era de 5.8 nicidecum 8,dar urologul mi-a fasombat funduletzul cu pregnyl spunindu-mi ca este singurul mod recunoscut de medici,nu vad de ce nu ai incerca macar cu vreo 6 fiole
Gineco a descoperit un nodul sub sarcina,care este de 25 zile,trebuie sa repetam eco luni si sa vedem tratam.Am cam avut indoieli dar am repetat testul,a doua liniutza are aceeasi culoare cu cea de referinta ,deci, este sigur.
marrina spune:
MOana As vrea eu sa le pot spune multe. Nici una nu are
deci nu stiu nici macar ce-i aia fertilitate (cred). Dar sunt fete nemaipomenite (de dimineata ma rasfatau cu frape,inghetata,frisca) in timp ce eu scriam mesajele alea kilometrice pe la diverse subiecte. Acum, nu pot sa ma dau de gol cu ce fac eu in timp ce ele isi bat capul cu treaba. Ce-i misto (pentru ele)e ca nu fac treaba mea. Asa e la noi: munca impartita.
greuceanu spune:
M Oana:Cum adica v-am lasat cu ochii in soare?
Vad ca oricum as da-o tot rau iese.Cine deschide de data asta un nou capitol,ca se cam apropie.
marrina:Deci va coalizarati.Buun.Cauta sa te aduni totusi ca nu-i frumos sa stai rasfirata prin birou.Si vorba Oanei,noi suntem diferiti de ceilalti.Ar vrea ei sa fie ca noi.
marrina spune:
titelu Ma rog la Dumnezeu ca samburelul vostru sa fie sanatos. O fi fost o umbra a sarcinii. Sigur o sa fie bine.
greuceanule Chiar crezi ca vreau sa primesc eu toata munca impartita prin birou? Sau te refereai la faptul ca am picioarele mai lungi decat biroul?
Stiu ca suntem diferiti. Asta pentru ca meritam mai mult dupa ATATA ASTEPTARE. Si o sa primim inmit de la
care va veni.
M Oana spune:
Greuceanu, am scotocit tot DEX-ul si n-am dat, frate, de definitia cuvantului 'rau' in contextul nostru. Cica toate sunt de bine, doar ca ne abandonasi cu melodiile offff topic, ca de alt abandon se vede cu ochiul liber ca nu se pune problema, chiar daca vorbesc fara sa-mi fi bagat nasul prin nici o spermograma. Eu ma uit in sufletul omului intotdeauna, ca de la suflet e toata smecheria. Spermogramele sunt calculele necuratului.....
Cantam si eu prin dus cuvintele de mai sus, asa ca nu ma luati in seama
.
Si Marrinica, mai scurteaza-ti picioarele..... ca deranjezi biroul! 
greuceanu spune:
titelu:merci fain.Stiam eu ca nu ne lasi de izbeliste.
marrina:poate ar fi bine sa ne arati niste poze din birou de la voi.Sa vedem cat de scurt e biroul.
M Oana;Ai dreptate sufletul e totul.Cred ca ar fi buna si denumirea "putini dar distractivi" pt subiectul forumului.
Pupici.