Oligospermie(4) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

greucenule Vrei sa ma dai de gol la toata lumea?

Pe maine "-putini da' buni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, in afara de al lu' Titelu, care tocmai se confirma ecografic, despre altii nu-mi permit sa vorbesc fara dovezi clare, dar distractia se confirma neecografic in sufletele tuturor oligospermistilor. Daca nu azi (Natasha?), maine sigur!
Cine se pricepe la capitole noi si aducatoare de noroc??? Ca nici la alea nu ma pricep, cum nici la fertilitate nu-s premianta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Pai daca toate aveti picioare lungi ia dati si la baiatu,ca tare scund mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Titelu:Am primit si mesajul.Sper sa ai si mana la fel de buna cum ai si sufletul.Chiar acum citeam povestile de succes si ma gandeam ca ar fi bine sa o postezi si tu pe a voastra.Nici nu stii ce stimulent moral este pentru unii o reusita.Daca nu ar fi povestile de succes probabil usor,usor ne-am pierde speranta.
Poate ar fi bine sa deschida tot ingeras26apentru ca a purtat noroc.Iar eu promit sa nu ma mai supar.Ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Titelu', nimeeeeni nu e perfect..... Deci, ce spune ecograful? Esti gravid???
Greuceanule sigur nu-i de rau ca schimbam capitolu', ca eu sunt in stare sa schimb si regulile, daca e vreo problema....
Ingeras, tu ce faci, fata frumoasa, ca noi ia uita-te cum asteptam sa vina si nu mai vine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

DA!dar are un chist sub sarcina,asa ca vom repeta eco luni si va trece pe duphaston,dar gineco a spus sa nu ne temem,este posibil sa fi aparut odata cu sarcina dar se v-a elimina,suntem optimisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

. Buna n-am mai trecut de mult pe aici, am avut niste examene la servici si le-am terminat .Azi 40 zile de la ultimul CM dar nu cred ca o sa mai vina poate peste vreo 9 luni....o ce bine ar fi.Poate am prins si eu unul bun

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

titelu....stai linistit...acelasi lucru a patit si fina mea...acuma e in 13 saptamani...la prim eco i-a gasit un chist sub sarcina...atata s-au speriat...ca creste...aiurea...nu va fi nimic...s-au dus acuma din nou la alt doctor si le-a zis ca e normal...ca s-a format odata cu sarcina....si ca din el se si alimenteaza...ca e ceva normal...si ca chiar trebuie sa fie...asa le-a zis lor acuma 4 saptamani...
stati linistiti...va fi bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Barby, sa fie intr-un ceas bun!

Va citesc zilnic si iau aminte. Sinteti cunoscatori cu rezultate, asa ca pe voi va intreb ce am de intrebat. Va rog frumos a va dati cu parerea.

Eu si al meu sot avem toate rezultatele ok, nu iese si pace. Pe 15 septembrie incepem procedura pt FIV. De o saptamina ia dumnealui Brinca ursului-capsule, cite 2 de 3 ori pe zi, cum scrie in instructiuni. Pina acum a luat GINSAVIT (vitamine+minerale+ginseng). Altfel de vitamine sau minerale separate nu avem. Stiu ca e bine sa ia Zn, vit E si vit C odata cu BU. E bine sa ia BU si GINSAVIT de odata sau o serie de BU si apoi o serie de GINSAVIT?

Sper ca am fost coerenta. Astept sfaturile voastre.

Mergi la inceput