Oligospermie(4) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 13
titelu spune:
diciuleapropo de doctori da care te tzii scai,urologul care m-a operat m-a trimis la FIV,iar altul mi-a spus sa infiez,asa ca ce sfat mai vrei da la ei,mai ales ca unii dintre ei fluiera ciobaneste si habar nu au de infertilitate masculina.Singurul,Endo,a spus ca ginsengul daca organismul reactioneaza la stimul poate face minuni,fiind receptiv la tratament naturist,este pe ideea ca naturistele nu pot face rau decit bine,se poate si pregnyl-ul sa ma fi ajutat organismul meu reactionand cam lent.Deci ,ideea este ca se poate,cu vointa,fara fumat,alcool,nervi.Numai noi stim in ce disperare am fost, cind urologul care m-a operat,m-a trimis cu zambetul pe buze la FIV,spunindu-mi ca nu vede cum niste plante ma pot ajuta.SE POATE,capul sus,si cite o vizita pe la Doamne-Doamne.
princess dacaLH-ul este scazut(nu stiu daca ati facut hormonalele)este indicat pregnyl minim 5000 u.i.,este singurul remediu care este recunoscut de urologii nostrii.
greuceanu as putea sa dau sfaturi,dar,fiecare organism reactioneaza diferit,pot spune cum am procedat ceea ce nu inseamna ca poate reusi in alta parte.Dar,incearca sa prezinti pe forum valorile spermogramei sau PM si ma voi consulta cu medicul meu si cu terapeutul,si cel mult itzi voi putea spune cum as proceda in cazul tau
greuceanu spune:
titelu:Ultima spermograma am facut-o cam demult.Am facut mai multe si iata evolutia.
vol:5,6;6,5;2,5
ph:8;8,5;7,6
nr:12.800.000;18.900.000;8.500.000;20.000.000
mobilitate;20%f buna 10%f buna 5% f buna
5% lenti 5% buna 55% diminuata
75% imobili 75% imobili 40% imobili
30% modificari cap sau coada.
La ultima am tinut un trat homeopat cu niste pulbere dintr-o planta tinuta sub limba.De vreo 2 ani pana acum n-am mai facut nimic si nu stiu cum o fi situatia acum.Acum iau potent power,zn,si acid folic.Peste vreo 2 luni vreau sa fac o noua analiza si in functie de rezultat mai vad ce voi face.Mai am o spermograma care ar face invidios si un tata cu 10 copii dar aia n-o bag in seama.Ultima e facuta la medsana.Nimeni nu mi-a recomandat vreun tratament.De asta imi pare rau ca in loc sa incerc toate posibilitatile m-au trimis la FIV.Multumesc pt tot.
diciu spune:
Titelu...thanks fain de incurajari!...aveam nevoie de ele...si da...ai dreptate...unii doctori te intrebi cum au ajuns acolo....desi totusi un doctor nu poate fi Dumnezeu si medicina nu-i deloc usoara...iar caile interioare ale omului intortocheate...speram si noi in continuare...ca va fi o minune si pentru noi...
acuma ia Maca, Apilarnil+Propolis+Polen si Potent Power...si ii voi adauga si altele...
tie...numai bine!!!...de fapt...la toti trei!!!!

beatrix spune:
multumesc de raspunsuri!
mie mi-a trebuit ceva timp sa-l conving pe al meu sot sa ia "plante"! asta in ideea ca daca doctorul a zis clar ca nu exista tratament pt barbati cum pot sa cred ca niste plante il ajuta! asa ca m-am apucat sa-i citesc rezultatele de la spermatogramele lui titelu si cred ca m-ai mult de gura mea a zis ca "bine o sa iau". dar de cand i-am citit ca acum are si bebe, al meu sot cere singur "plantele"... si ce ma bucura e ca il vad foarte optimist...
asa ca va astept pe cat mai multe cu vesti de "gravi" ca eu tot adun dovezi...
mult succesc fetelor si sa n-i se implineasca visul
cat mai repede!
beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
AYSHA 2 spune:
Greuceanu, melodia mea preferata nu e greu de ghicit :Aysha, Aysha, ecoutes-moi...![]()
![]()
In ceea ce priveste tratamentele, eu recoman urmatoarele:ANALIZE HORMONALE si apoi tratament hormonal pe ceea ce lipseste, respectiv testosteron LH, etc Matei si alti dr. au spus ca tratamentele cu testosteron pot da o reactie inversa, de ingibitie a hipofizei si de aici o reactie in lant. Deci, atentie mare !!! De ex. Matei si-a pus mainile in cap cand a auzit ca sotul mei ia branca ursului si tribulus 
Va pup, ca azi am chef de munca
titelu spune:
AYSHAEndo al meu cind i-am zis de branca a ridicat din umeri,n-a zis nici da nici ba,a spus ca este decizia mea si ca daca eu consider ca este bine atunci nu are nimic impotriva,a mai zis ca tratamentele naturiste pot fi urmate in paralel cu cele homeo
greuceanu incearca sa faci tratamentul meu,poate o sa dea roade,daca nu incearca pregnyl cu panaxginseng
diciuincercati pe cale naturala orice.endo mi-a spus ca poate interveni si factorul intimplare
beatrix spune-i sotului sa-i dea bataie,daca am renuntat la fumat,la bautura(cit de cit)si am putut ingurcita plantele de mi-i se stramba si stomacul nu vad cum nu ar putea face la fel
Ptr.voi toti am vb cu terapeutul din bihor,avind spermograma lui greuceanu vb din nou si sper sa dau o noua speranta.Azi la 14 mergem la ecograf+gineco,am niste emotii de gindesti ca-s eu gravi.
diciu spune:
Titelu...va tin pumnii azi la doctor!!!!!!!!!
Succes!
Sa vii sa ne spui si noua...fetelor...murim de curiozitate..![]()
marrina spune:
greuceanu te pomeni ca s-ar amuza de mine si
sotului meu si ma pun la incercare...
Despre...melodie. Numai pe la munci le mai ascult ca in rest prepar ceaiuri, numar picaturi de tincturi, minute pana cand urmeaza urmatorul remediu care tre' inghitit...si alte d'astea.
Te-ai gandit ca poate ne dam unii altora idei de ascultat ca sa creasa numarul gigeilor???
beatrix Bine ai venit! Si sedere scurta! Adica sa fii
foarte curand. Poti citi tratamentul naturist al Liviei pentru a avea o parere de doze. Sotul meu a luat Vit. E forte 1cps/zi 10zile , 10zile pauza si se repeta dar mai multe gasesti la pagina 2.
MOana si mie imi plac cum si ce canta astia de i-ai scris tu.
titelu
1.Cum a fost la Baile Felix?
2.Cum a fost la ecograf +ginecolog? Asta-i intrebare pentru cand te intorci de acolo. Ii tin pumnii la samburel sa fie bine-bine de tot si mamicii sa fie bine-bine tot de tot.
titelu spune:
Am vb cu terapeutul,am prezentat spermograma greuceanului,mi-a spus ca dacac il asculta poate sa-si imbunatateasca f.mult sperma astfel incit sa poata face copii .Tratamentul consta in tinctura de catina si un ceai amestec din 26 plante,terapeutul fiind si culegator,sta in baia-mare pina sambata.Pretul este 260.000 pachetul
greuceanu spune:
Titelu:Spune-mi cum sa procedez.Fac orice.Oricum cred mai mult in plante decat in doctori.Am uitat sa spun ca iau masiv si Vitamina C.De fapt luam mai demult pt altceva.Si vitE cu intreruperi de 20 zile.Ca fapt divers va spun pt cei din Bucuresti ca exista o d-na dr.homeopat care se numeste Florescu care mi-a spus ca are rezultate spectaculoase in acest domeniu.Mi-a dat un trat pt mai multe si cat l-am tinut am avut ceva progrese.Terminand cu fiv,m-am descurajat si nici pe la dansa n-am mai trecut.
marrina:nu, am vrut sa ne apropiem mai mult cei de aici.
Dar ai glume si cu
?