Oligospermie(4) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 12
titelu spune:
Deci,sa va spun istoricul;prima spermograma 6,5 mil/ml in urma careia am facut operatia de varicocel,desi parerile erau impartite intre urologi,unul ca este,altul ca nu este.Dupa 3 luni spermograma arata 6 mil/ml mobilitate 45%.Am trecut la vit.E,A,pregnyl 5000(10 fiole)branca ursului tinctura 2 luni,pulbere 3 luni,ginseng capsule 3 cutii,panaxginseng fiole 4 cutii,apilarnil+propolis 2 cutii,.Spermograma din iulie aratind 14 mil/ml si mobilitate 65% trei doctori considerind sperma fertila,la care Endo a spus sa iau brocriptin,ulei de cod,deci tratament homeopat dar a zis ca pot continua cu naturistele in paralel.In tot acest timp Melania nu a luat nimic,doar cu picioarele la candelabru 30 min dupa.
Maine merge la gineco si vom vedea ce zice.Endo mi-a spus ca stresul,probleme cotidiene pot influenta in mod negativ calitatea.
greuceanu spune:
marrina:ma amuzi teribil.
aysha 2:eu personal cred ca aveti sanse.Si eu m-am spovedit de mai multe ori pana acum.20 mil cu 40%mobilit buna.Ce-i drept a trecut ceva timp de atunci.Acum iau un trat.si astept sa treaca timpul.Urmatoarea analiza o sa o fac publica.
Asteptarea n-a fost cu intentie dar am avut probleme cu netul.Dar nerabdatoare mai sunteti nene.
As fi vrut sa apuna fiecare ce melodie ii place cel mai mult(sau se regaseste cand o asculta,sau ii creaza vii emotii etc.)Mai apoi mi s-a parut o chestie cam deplasata si am batut in retragere.Se pare ca nu mai am loc de intors.
beatrix spune:
Buna seara fetelor!
Desi nu am scris niciodata la acest subiect, v-am urmarit de la inceput! Felitari pt subiect si m-ai ales ca ne-ati redat increderea! Pe scurt situatia noastra: 4mil si cel mai grav doar 5% forme normale!
Doctorii de aici ne-au dat ca singura solutie pt bebe ca fiind FIV+ICSI. Ce ma enerveaza este faptul ca nu i-au recomandat sotului nici un fel de alte analize motivand ca nu exista nici un tratament clar si ca ar putea face chiar mai rau! Asa ca ne-am apucat de cercetat si am luat calea naturista! De o luna, sotul ia: barnca ursului capsule, apilarnil, paraxginseng, acid folic, telina capsule,bio-seleniu zinc si vit. A si E a luat 20 de zile si de o saptamana face pauza dar nu stiu cat!
Titelu, in primul rand felitari pt bebe si in al doilea rand multumesc ca ai scris tratamentul!
as mai avea o singura intrebare: poti sa scrii exact cantitatiile si momentul cand si cat ai luat, te rog???
de ex., vit A si E, ai luat continuu sau cu pauze? daca ai facut pauza, dupa cate zile si cat a tinut pauza?
Scuze ca m-am intins atata!
Mult succes va doresc!
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
greuceanu spune:
beatrix:Bine ai venit printre noi.Si eu tot aici am capatat incredere.Pana al FIV sau ICSI incercati si cu naturiste ca cine stie...Asa fac doctorii in general te trimit la FIV.Asa am patit si eu si n-am facut nimic nici cu fiv.Ce-i drept spermograma nu e promitatoare dar parerea mea ar fi sa incercati.Eu am auzit de multe cazuri de succes.Bafta multa.
M Oana spune:
Aysha, e mai greu la inceput, pana te obisnuiesti cu ideea, apoi asa bine te acomodezi cu hiperprolactimia, de parca ti-ar fi o ruda de cand lumea si pamantul....
Beatrix, noi iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere, ca daca tot nu avem parte de implinirea visului, macar avem bucuria ca am dat o mana de ajutor. Ti-as raspunde eu la intrebari, dar il las pe vitezul nostru Titelu, care a spalat rusinea oligospermistilor, sa te sfatuiasca el pt inceput. El stie din practica, iar eu sunt doar cu teoria. Momentan...
Greuceanule, pai daca dau si 

in retragere, cum ai dat tu?
Sper ca nu-mi faci profilul psihologic dupa muzica care ma atinge la corazon, asa ca eu raspund provocarii tale, ca n-am nimic de pierdut.
Vrea omu' sa afle, pai sa afle: Stefan Banica jr si Dan Bitman. Am trecut autohtoni, ca sa ma arat patrioata. N-a fost greu, ma Greuceanule!!! Ti-am zis ca mi-s barbata rau!!!
M Oana spune:
NATASHA, cum e, zana buna????
E bine, e rau? Nu vrei sa te mai descarci pe umerii nostri?
Eu am 2 umeri liberi. Ce zici???
titelu spune:
beatrix vit A doar 3 cutii,1 capsula/zi,dupa care m-am oprit deoarece excesul de vitA poate duce la azoospermie,
-branca ursului tinctura 3lingurite/zi pe stomacul gol cu 1 ora inainte de masa timp de 2 luni
-branca ursului pulbere la fel ca tinctura,SE MESTECA,durata 3luni si ceva
-vit E,2/zi,4 luni
-pregnyl 5000,10 fiole,1/sapt,pauza de 2 saptamini,dupa a 5-ea
-ginseng 2capsule/zi,2 cutii daca nu 3
-panaxginseng fiole,1/zi dimineata pe stomacul gol cu 1 ora inainte de masa,4cutii
-apilarnil+propolis+polen,3capsule /zi,3 cutii
-ulei de cod,1 lingura/zi cu 1 ora inainte de masa dimineata,si acum iau fiind sanatos
-brocriptin 1/zi,3 cutii
-naprasnic pulbere la fel ca branca
-catina tinctura la fel ca branca
-obligeana,ceai, pe stomacul gol dimineata(atit de amara ca-ti fac urechile avion)
ceaiuri de plante;amestec soc,tei,mesteacan,salcam,menta,neindulcit
Dar esential este ca problema pe care o aveti sa nu faca parte din viata de zi cu zi ,incercati sa faceti abstractie de ea ,nu va stresati,cit mai multa degajare si dorinta de reusita
APROPO!PM-urile cum se obtin
Oana_B spune:
titelu, te duci in stanga paginii forumului la meniul albastru si vezi ca e un buton (al patrulea de jos in sus) "mesaje private", intri acolo si la optiuni selecteaza "activeaza mesajele private".
Oana_B
diciu spune:
Beatrix...bine ai venit printre noi
...capul sus si multa putere...nu esti singura...nici eu nu stau prea stralucit...sotul meu are 100 000/ml cu 30 % forme normale si 20 % mobilitate....tot FIV+ISCI ne paste pana la urma...dar deocamdata am intrat pe naturiste...titelu e un exemplu acuma pentru noi si ne-a dat sperante...fiecare are o sansa zic eu...dar trebuie totusi ca medicul prin multe analize sa-ti stabilasca cate de mare e...si poate sa contribuim si noi ca ea sa fie macar un pic mai mare...
succes! 
P.S. ti-am scris asta si la monitorizari...ca am citit intai tot si apoi am raspuns...si am ametit care si unde a scris...![]()