Naturiste si Homeopate (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by ChrisChris

Marrina deci ai avut si tu crampe? de la tratam naturist?
Eu iau cretisoara de vreo 4 luni, dar nu regulat; doar de luna asta am inceput un tratament strict. Ziceam ca astept ceva rezultate pt ca am fost la Sovata de la 1 august si dupa m-am simtit f bine. La ciclu aveam stari de rau, greata, voma, dureri de cap, iar dupa Sov n-am mai avut absolut nimic.
In mai si iunie am facut bioenergie (tot pt ) si un trat de dezintoxicare cu ceaiuri (am luat si Shecure, dar e diuretic si n-o sa-l mai iau - imi da crampe musc pt ca elimina Ca si Mg)
N-am de gand sa renunt la BU - dar maghiranul n-are efect sa stii (3 cani); daca chiar nu mai pot o sa beau cafea si o sa micsorez doza - stii ca o lingurita e foaaaarte relativa, exista si marisoare dar si fff micute !!!

Cristina

Buna dimineata
Cristina, ce tratament de dezintoxicare cu ceaiuri ai facut tu?
Si eu am mari probleme cu asimilarea de calciu si magneziu.
BU chiar daca as vrea nu pot sa iau pt ca am tensiunea mica de cand ma stiu, cafea nu pot sa beau mai mult de o cana din cauza calciului care scade si hop ametesc si urmeaza panica si tot asa....

V-am pupat si o zi cat mai buna. Si poate auzim si de o graviduta sa ne mai ridice si noua moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ChrisChris Nu am crampe musculare de la tratamentul naturist. Aveam si inainte. Dar de pe la inceputul tratamentului naturist am inceput sa iau si CaMgZnSe si nu am mai avut. Daca zici ca Shecure iti face bine dar ramai fara Ca si Mg e clar de ce ai crampe dar de ce nu incerci si un supliment din mineralele astea? Stii ca si cafeaua scade absorbtia calciului. Esti intr-un cerc vicios dar iesi tu de acolo sigur. Eu deja te trag de manuta spre BB tau.
Lingurita trebuie sa aiba 15 ml. Crezi ca o poti incerca cumva, undeva la un laborator, cu o pipeta, ca sa fii sigura ca ai luat cat trebuie?
Eu am luat anul trecut cam trei luni BU 3 l-ite/zi si singurul efect secundar (in afara de lipsa ) au fost durerile de stomac care m-au si determinat sa renunt. Tie succes. Sa dea rezultate tratamentele noastre si ale tuturor fetelor de pe aici. Sotul meu a luat 6 luni si nu s-a plans de nimic. Ba da, de gustul tincturii de la SantoRaphael pe care nu o suporta. Ar fi luat oricata i-as fi dat , in rest.

auricass Am avut grija cu argila. Momentam e totul bine. Despre Septovag gasesti mai multe aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&wichpage=7

Sunt multe informatii despre cum se fac irigatiile, in general. Poate mai e cineva interesat.

Despre pH: cred (nu e sigur-sigur) ca cel care le place ciupercilor (candida) e cel acid deci Septovagul care e recomandat pentru distrugerea lor ar trebui sa induca un pH alcalin ca sa le omoare pe urate. Si daca vor alcalin, asa sa le dam. Dar sa nu exageram, nu? Daca in prospect scrie 1 plic/1,5 l apa inseamna ca e bine. Ca pentru medicamente se fac sute de testari pentru avizare. Eu m-am hotarat la bicarbonat pentru ca vroiam s-o fac de mult si n-am facut-o iar ceai de galbenele nu mai am in ce sa fac ca toate ibricele mi-s pline cu celelalte ceaiuri pe care le iau. Daca m-ati vedea ce fac in bucatarie cand ajung acasa... Poate sa arda ca eu tot de ceai ma apuc prima oara.
Cred ca Livia zicea ca dupa nu se maseaza vaginul cu crema de galbenele, numai argila. Masajul e in restul zilelor.

gabiu Eu zic sa notezi tot ce simti fara sa te gandesti de la ce e (stat in pat sau altceva) si cand te intorci la homeopat ii pui catastiful in fata ca sa studieze. Si de asta ii dai bani, nu? Ca sa te studieze.

Daca nu v-au ametit inca naturistele si homeopatele pe care le inghititi sigur v-am ametit eu. Mii de scuze... si . Cate doi pentru fiecare. Fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Fetele, va rog sa-mi spuneti si mie nr de telefon al dr. Ivanuta ( e cel recomandat de T? ) Daca nu e voie astept un PM. Cam cat dureaza pana se face o programare, mai mult de o luna?
Merci. In rest, nimic nou sant cu rusii pe cap, astept ziua 5 sa iau iar tratamentul Liviei (ar fi a 3 luna la mine).
Va pup
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

natalia26 Incepi tratamentul Liviei numai din z5? Sau te referi la vit. E si carpicon sup. care se iau z5-z19?
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare ca eu sunt "naturista" nu "homeopata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Natalia, iata nr. de telefon al d-nei dr. Ivanutu : 0721205050
Succes! si, pregateste-ti buzunarele...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Musete,Multumesc.
Marrina, ma refeream la cele care se iau din ziua 5. De ce telina si mararul se iau doar prima luna? Eu vreau sa iau si luna asta doar 21 de zile. Cand ajung la Bucuresti (prin octombrie) sper sa incep tratamentul homeopat si... sa am si rezultate.
Va pup! Spor la ceaiuri si tincturi.
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

alexia28 am facut tratament cu ceaiuri amestecate: papadie, cretisoara, patlagina, coada calului, coada soricelului - 2 l pe zi si alte 3 cani astfel: dimineata - cimbrisor; pranz tintaura si seara -sanziene. In perioada respectiva am avut si o problema la plamani si de asta luam si patlagina si cimbrisor. In acelasi tp am facut si bioenergie. De la toate aceste ceaiuri am avut o cadere de calciu severa cu lesin si o perioada crampe musculare.
Marrina iau un supliment care imi face foarte bine - pudra din orz verde de la Biovital; daca faci cura se iau 3 lingurite pe zi, iar de intretinere 1 lingurita. Contine mult calciu si regleaza organismul - eu doar asa pot lua tratamentul naturist si trebuie sa am mare grija sa nu prea iau diuretice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Alina,
si eu am luat in primele 2 luni sepia si n-am prea reactionat la tratamentul asta. Luna asta mi-a dat altceva si a zis ca probabil luna urmatoare revenim la sepia. parca Luna asta totusi am avut un ciclu mai rosu decat de obicei cand in mare parte este maro, acum a fost 2 zile normal, dar tot putin a ramas, cu toate ca se intinde pe vre-o 7-8 zile.
Intradevar pretul dnei. dr. Ivanuta este destul de piperat dar eu am zis sa mai stau macar vreo 3 luni sa vad daca se imbunatateste ceva si daca nu probabil ca iar schimb medicul, desi m-am saturat de treaba asta pana peste cap.

Mai fetelor, eu parca am devenit chiar mai nervoasa decat inainte, o avea legatura cu homeopatia sau ce-o fi? La voi cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cristina, pudra de orz verde am luat si eu in iarna asta, mi-a facut bine. Uite, mi-ai dat o idee sa o iau din nou. Faza este ca toate puse cap la cap costa destul.....
Vroiam sa va intreb daca tincturile luate va dau pofta de mancare; pt ca eu am o pofta de mancare.....si cum eu sunt obsedata cu slabitul, ma cam sperie . Dupa ce le iau incepe sa ma roada stomacul, ma ia cu lesin, cu nervi...trb sa mananc.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

alexia 28...si mie tinctura de branca ursului imi facea foame...de fapt imi facea aciditate si gol in stomac de parca nu mancasem de 3 zile...si sotului meu la fel...amageste-o cu un iaurt ceva...

Mergi la inceput