Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 12
thea_m spune:
Lumi daca duci adeverinta de la locul de munca sunt gratuite atat sedintele de acupunctura cat si de homeopatie, daca nu, sedinta este 15 RON. Un tubulet de remedii solide costa 1,5 RON si iti ajunge cam 3 sapt., iar tinctura este 7,5 RON si este tot pentru 3 sapt.
Teodora
Poze
ChrisChris spune:
Auricass Cand faci irigatii cu septovag? daca sunt in perioada fertila s-ar putea sa-ti modifice structura naturala a secretiei vaginale si sa distruga
. Dr. la care merg eu imi spunea atunci cand faceam stimulare hormonala sa nu cumva sa fac irigatii inainte si in timpul perioadei fertile pt ca as fi stricat toata luna de tratament; nu mi-a dat voie nici macar spalatura cu bicarbonat!
lumit spune:
Vai, Teodora!!!Pe noi ne usuca la buzunar vizitele la homeopat.Eu ma gandeam ca sunt scumpe remediile de aia e asa scumpa consultatia( care include si remediile).Unde mai pui ca dintr-un tubulet nu iti da decat cateva bilute!!!
thea_m spune:
Lumi eu am platit pe un tubulet 1,5 RON indiferent de dilutia lui ( 7 CH sau 200 CH), si in functie de asta il iau o data la 1/2 zile si imi ajunge 3 sapt. sau o data/saptamana si imi ajunge 4 luni. Stii ce nu este tocmai occidental? Cabinetul, care este ca inainte de '89, deoarece este stat, de aceea sedintele sunt suportate de casele de asigurari in cazul in care prezinti adeverinta. Eu am platit cam 600/luna pentru remedii, dar eu sunt un caz cu multe probleme. Deci daca rezultatele nu sunt chiar atat de spectaculoase, dar totusi exista imbunatatiri ( mai ales in privinta ovulatiei si a tiroidei), macar stiu ca nu am cheltuit o multime de bani.
Teodora
Poze
marrina spune:
auricass Am dat o cautare despre Septovag dar n-am aflat inca nimic concret. Trebuie sa fug de la scarbici ca pleaca masinuta fara mine dar nu te lasa fata de izbeliste. Maine iti raspund documentat. Ce stiu acum e doar ca se recomanda pentru candidoze dar nu si ce pH determina. Revin.
Pupici la toata lumea prezenta sau nu acum dar in drumul nostru spre
diciu spune:
cris cris..eu ce sa-ti zic...avand in vedere ca am luat BU doar in primele 15 zile ale ciclului..pentru ca nu e recomandat in sarcina....in afara de arsura foame si un pic de ameteala...n-am avut...si oricum apoi am intrerupt...sotul meu insa a luat 1 luna jumate...si simptomele lui la inceput erau ca ale mele....si apoi dupa o vreme...era sfarsit..lesinat..fara putere...si avea si dureri de cap....si a intrerupt...mai mut nu stiu...eu oricum voi lua din nou cumimi vine iar ciclul.....ce pot spune ca de cand iau BU MACA si tinctura de zmeur mi s-a reglat ciclul...in rest n-am facut nici o analiza ca sa vedem vreo imbunatatire...dar vor urma...
multe fete s-au plans de BU...dar se pare ca e f eficace...
succes!
alina25 spune:
Am fost azi la Dr.Vladuta si prima impresie nu a fost chiar foarte buna ,in primul rand cabinetul care pe mine m-a socat ,cand am intrat pe usa parca eram in liceu cand mergeam la meditatii si apoi fetelor ...voua nu vi se pare foarte mult 1200000
doar o convorbire si niste granule ca mie atat mi-a dat .Nici nu stiu exact cum se numesc cred ca SEP..ceva de genul asta si mi-a zis ca sunt pentru chisturi si ovulatie.Eu azi i-am dat doar 700000 pentru ca la telefon am intrebat-o cat este consultatia si nu mi-a spus a zis ca vorbim cand vin.Si urmeaza sa-i d-au data viitoare restul .Aveam la mine bani dar pur si simplu eram cam nervoasa nu am inteles ptr ce atatia banii nu mi-a facut practic nimic ,pai nici daca imi facea eco nu dadeam atata .Voi ce parere aveti?
Mai i-a cineva aceste granule care le i-au si eu?
A dat rezultate la vreuna din voi?
Nu stiu ce sa zic eu sper sa de-a rezultate
CATE UN
PENTRU FIECARE
lumit spune:
Alina, si eu ma asteptam ca acel "cabinet"sa arate altfel.
Pretul este intr-adevar foarte mare, mai ales ca remediile nu sunt scumpe asa cum credeam eu.Nu stiu de ce ia atat de mult.Cred ca ti-a dat Sepia, asa cum a dat multora dintre noi.Rezultate?Eu am scapat de durerile de cap pentru care nu stiam ce sa mai iau si am ciclu fara alte tratamente.Din pacate ciclul este la intervale mari(peste 40 de zile) si deocamdata nici un progres in proiectul BB.
gabiu spune:
Lumit ai dreptate, s-ar putea sa fie sepia (parca ceva ar semana cu un "se...").Inteleg de la tine ca este pentru ovulatie? Bine ar fi!
Voi v-ati notat schimbarile suferite de organism? Eu am avut in ziua 4 o durere de spate -mijloc, si in ziua 8 o durere puternica de cap. Totusi nu-mi erau straine nici inainte ( cele de cap erau relativ frecvente, iar cele de mijloc le aveam la ciclu-dar, e posibil si din cauza ca fiind sambata am cam stat toata ziua in pat si....) si nu s-au repetat ca sa-mi dau seama de frecventa.
Sper ca totul sa fie bine si sa vedem rezultatele.
Lumit tu de cand iei tratamentul? ( scuza-ma, poate ai mai zis dar daca am citit cred ca am uitat)
auricass spune:
Buna fetelor si multe urari de bine si in aceasta zi. Superba sa fie pentru noi toate.
Chris ule, in tratamentul naturist dat de Livia care sunt recomandate irigatii in perioada fertila o data la 2 zile dupa care se maseaza usor vaginul cu crema de galbenele, dupa care se introduce granula de argila. Si se recomanda exact invers decat ti-a zis tie medicul. Tocmai pentru ca
sa-si faca treaba.
Eu nu stiu cum sta treaba cu septovagul ca mie medicul asta mi-a recomandat. Ma gandeam ca poate sa inlocuiasca bicarbonatul.Iar cu galbenele mi se pare mai complicat cu strecuratul...mai raman bucatele fine de floricele...,de asta dar sa vedem ce spune si MArrina, ca poate gaseste ceva mai complex despre septovag, ca in prospect e cam subtirel.
MArrina , multumesc fata scumpa. POate ma lamuresc si eu in final cum sta treaba cu septovagul asta. Bine, normal ar fi sa urmam tratamentul Liviei asa cum este scris punct cu punct, nu sa facem noi adaugiri. Dar stii cum este, noi romanii suntem tare comozi si vrem daca se poate,sa fim si comozi si sa avem rezultate cat mai repede. 

la toate fetele si o zi faina ca voi.De fapt foarte foarte faine, chiar minunate:))