Naturiste si Homeopate (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

'Neata fetele!
Ce s-a inmultit poporul de cand n-am mai intrat eu..
Ce mai e nou pe aici? A mai plecat cineva la ?

Eu sunt foarte increzatoare si nu stiu de ce.. dar simt ca minunea e aproape.

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Am apasat pe ce nu trebuie si am trimis mesajul fara sa va pupicesc
Uitati aici.. pt toate fetele naturiste si homeopate!

Va doresc o zi plina de bucurii si cat mai usoara!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

natalia26 Nu cred ca e bine sa iei mararul si telina doua luni la rand. Livia zicea explicit asta si m-ai bine intreaba decat sa iei prea mult. Chestie de concentratie de hormoni, nu stiu sigur motivul. Pot sa-ti spun ce mi-a spus mie. In prima luna luasem pulbere de marar (si nu aveam cum sa iau dimineata si la serviciu )asa ca am luat doar seara. Livia mi-a scris ca nu a fost bine. Si sa repet luna asta cu tinctura de marar 3 l-ite/zi, 21 zile CORECT. Si atat.

ChrisChris. Crampele musculare sunt cauza lipsei de Mg de aia iau combinatia de Ca+Mg+Zn+Se care toate sunt bune pentru tratamentul sterilitatii.

alexia28 Pe mine doar de la BU m-a durut stomacul. In rest nu am probleme. Iar pofta de mancare nu prea imi fac ca daca beau ceaiul de napraznic trebuie sa stau 1/2 ora, dupa tinct. de marar mai stau 15 minute, apoi le iau pe celelalte la cate 5 min. si... asa trece ora de masa si o iau de la capat cu plantutele. Vezi ca zilele astea Livia i-a raspuns unei fete in legatura cu slabitul de la tratamentul ei. O sa-ti placa raspunsul.

elenya m Sigur minunea ta se apropie. Ca de-aia suntem toate pe aici s-a vedem

Va pupacesc dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

Alexia28E adevarat ca remediile sunt scumpe, dar de fapt cele naturale sunt mai ieftine decat stimulari cu medicamente sau FIV; cuvantul e bun si daca ne gandim la organismul nostru: cred ca scapam mai "ieftin" daca folosim plantutele decat daca ne expunem la cine stie ce experiente pot face medicii pe noi - eu am avut de-astea si nu mai vreau.
Marrina ai gasit teste de ovulatie? mie mi-au promis la Europharm ca aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAR spune:

Buna fetele
Imi recomandati un medic homeopat care se ocupa cu preponderenta de partea genitala a femeii ?
Un nume , adresa , nr.telefon ....
Sora mea are mare nevoie . M-am gandit ca voi sigur ma puteti ajuta .
In Bucuresti as prefera .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

gabiu, iau tratamentul din luna mai.Eu imi notez luna de luna ce modificari apar, chiar daca unele dintre ele n-au legatura cu tratamentul.I-am zis doctorei ca nu stiu ce anume poate reprezenta o reactie a organismului asa ca ii prezint toate schimbarile suferite de organism.
alinar, nu cred ca exista un medic homeopat care sa se ocupe cu preponderenta de o anumita parte a corpului.Homeopatii nu trateaza nici macar afectiuni ci organismul ca pe un tot unitar.Eu merg la dr.Ivanuta, tel.0721205050.Inca nu stiu daca am facut alegerea buna in ceea ce priveste medicul(sunt ceva rezultate dar nu atat de mari pe cat as fi vrut) asa ca nu pot sa fac o "recomandare".Voi mai merge la acest medic cateva luni caci in homeopatie se pare ca nu trebuie sa te astepti sa se vada prea repede rezultatele.
dariana, eu sunt mai calma de cand cu homeopatele, pe bune!Lasa ca prea eram nervoasa inainte!Poate sunt mai calma si pentru ca dorm mai bine.Inainte dormeam agitat si ma trezeam tare obosita.Acum dorm bustean.Mie cred ca remediul Sepia mi se potriveste perfect.
Thuya mai ia careva dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lumi si eu iau Thuya, o aspt. iau Sepia 200, 2 sapt. pauza, apoi Thuya 30, apoi 2 sapt.pauza. Schema mea de trat. dureaza 6 saptamani.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lumi si eu iau Thuya, o aspt. iau Sepia 200, 2 sapt. pauza, apoi Thuya 30, apoi 2 sapt.pauza. Schema mea de trat. dureaza 6 saptamani.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Elenya, bine ai revenit printre noi!!!!!!!!
Cum mai merge cu Aloe Vera? Il mai urmezi sau l-ai intrerupt?
Imi aduc aminte ca erai foarte entuziamata si optimista!
Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor voua v-a interzis sa mancati ceva anume in timpul tratamentului?
Mie mi-a zis sa nu mai mananc nimic mentolat si nici sa nu ma mai spal pe dinti cu pasta mentolata.Oare de ce ,ce reactii pot aparea .

Mergi la inceput