Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
Mai primiti viitoare mamici pe lista voastra?
Va citesc constant de cateva luni, dar numai de cateva zile am reusit sa am nume de utilizator. Sper sa ma descurc cu editarea mesajelor.
Dar sa ma prezint: ma numesc Antoanela (Anto pe scurt) si datele despre bebe ar fi
UM: 04/IAN/2005 ; DPN: 11/OCT/2005;baietel.
Sarcina mea e un pic dificila, in sensul ca din a 15-a sapatamana sunt in concediu medical, cu repaus strict, mai tot timpul la pat sau pe canapea, din cauza contractiilor care au aparut foarte devreme si au dus la scurtarea colului, cu amenintare de nastere prematura. Dar timpul a trecut, partea buna e ca bebe se dezvolta bine, e destul de maricel si fiecare zi trece in favoarea noastra. De vreo saptamana am contractii mai dese si dureroase decat pana acum, dar deocamdata rezistam, sper totusi sa depasim si noi pragul de 36 de saptamani.
Felicitari fetelor care au nascut, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei cuminiti si mancaciosi. Este foarte emotionant ca sunt deja 3 mamici.
Felicitari si La Multi ani! celor ce-si sarbatoresc onomastica azi.
Va pup si pe curand,
Anto, 32 fara o zi
Gina M spune:
Fetelor,da stiu ca exista multe perne asemanatoare de alaptat.Am vazut multe si chiar mai am una de la prima fetita Rebecca(precum aceea albastra ce se poate vedea in link -ul dat de :Onuta
Insa credeti-ma ,nu se poate compara nici pe departe cu cea cumparata acum.
Este confectionata din:100% Polyurethane foam,iar husa este din cotton.Cu tot cu taxe, sotul a dat pe ea $40 si... Ce-i drept cam scumpa,insa merita platit pretul daca posibilitatea materiala permite.
Imi vine sa plang cand imi amintesc de noptile nedormite si de cele in care ma trezeam s-o alaptez pe micuta Rebecca...Daca nu ma trezeam din ora in ora,ma trezeam din doua in doua,uneori din 3 in 3...eram terminata de oboseala,iar durerile de spate imi erau ingrozitoare...
Off..ce bine ar fi fost sa fi existat si pe atunci...
De indata ce voi avea posibilitate, vreau sa-mi cumpar si pompa electrica de la ei.
Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
nicole74 spune:
Felicitari Monica pentru baietel! Sa fie sanatos si mancacios!
Pupici
Nicole 37 saptamani
gabiarama spune:
FELICITARI MONICA ! 
Sa ai un baietel frumos ,sanatos, cuminte si mincacios ! Lasa ca recuperaza el imediat greutatea !
Am fost si eu la ecografie astazi .Bb-ul e bine , mare , are 2500g la 34 sapt si s-a intors cu ccc capul in...sus. Oricum nu mai conteaza pozitia lui ca tot cezariana ar fi fost .In schimb lichidul amniotic este in exces ...cica peste limita superioara .De aceea m-a mai chemat peste 2 sapt la o eco de control .Stie cineva daca e ceva grav , sau daca dauneaza bb-ului?
Irina , la primul meu copil am facut ultima eco intr-o luni si avea cam 3300g,iar simbata am nascut si Mihnea avea 3600g.Si desi toata sarcina ecografistul mi-a spus ca am un bb mic , a masurat 52 de cm .
Parerea mea ca toate datele obtinute prin ecografie sunt relative .
Gabi , 34 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
b_irina_c spune:
Gabi mersi pt raspuns... Eram curioasa doar, stiu ca sunt estimative. Mie mi-e putin teama sa nu fie mai mic si de aceea intrebam.
Antoanela bine ai venit!! Sarcina cat mai usoara si iti tin pumnii sa ajungi la termen.
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
oana0204 spune:
Waw Monicaaaaaaa
Ma duc pana la bucatarie si cand vin.. supriza

Felicitari, un bebelus sanatos, cuminte, mancacios, frumos si norocos, iar tie refacere cat mai grabnica, mult laptic pentru puiut si sa fiti fericiti.
Oana D - saptamana 37
Foto
Lucia_B spune:
Buna burtikoaselor!!!
Felicitari Monicafrosa !!! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cit mai curind posibil de micele probleme pe care le aveti si sa cresteti niste flacai mari si sanatosi. Numai bucurii din partea baiatului
.
Bun venit Anto in gasca, cum se zice - mai bine mai tirziu decit niciodata. Stai cumintica si sa vezi cum cu ajutorul lui Doamne-Doamne treci de cele 37 saptamini si cu Fat-Frumos in brate.
Intru cam rarut, dar si cind o fac dau peste noutati bune - deci e de bine ![]()
_
fix 32s
Tot raul e inspre bine.
Gina M spune:
FELICITARI pentru baietel MONICA!

Multa sanatate si recuperare grabnica.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Lucia_B spune:
Gabi am vrut si eu sa pun aceeasi intrebare fetelor - referitor lichidului amniotic in exces, stiu ca nu e bine insa ce anume ...
. La fel stiu ca nu e bine daca e insuficient - in acest caz ar fi problema cu dezvoltarea rinichilor.
fix 32s
Tot raul e inspre bine.
Tonnia spune:
Felicitari, Monica! Sa fie sanatos, frumos si norocos! Monica nu e mic, e conform cu varsta, e bine pt varsta lui!
Am vrut sa va raspund nominal si am uitat tot pana am parcurs paginile!
Jadi, haioasa foc esti! Dar de gradinite nu se intereseaza sotul tau?
Bagajul meu de spital nu arata nici cat al tau. Am pana acum o camasa de noapte cu nasturi, achizitionata azi. Atat.Altfel am cumparat o gramada dar nu de spital.
Anto, bine ai venit!