Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu stiu de la cumnata ca foloseste sampon Nivea, servetele cu crema tot de la Niveai si Sanosan ulei pentru frectie.
Dalin, folsoesc eu , servetele umede, mai ales cind ma duc la cosmetica pentru epilat inghinal pentru ultimile retusuri inainte de a ma aseza pe masa si la controlul ginecologic . Din fericire, nu am mai stat cracita la ginecolog de la cerclaj si sper ca urmatoarea data sa fie la nastere.
Ce sa zic, Dalin astea nu prea miros frumos nu am idee cum miros astea de la Nivea dar banuiesc ca nu au parfumant ca dauneaza la bb.
Servetele de la Pampers nu sint foarte umede, din ce spune cumnata.

Sotul meu s-a sonat, suna la unii sa ii intrebe de aquagim pentru bebelusi... oare nu stie ca nu am nascut?

Jadi
31 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Help, sotul meu chiar a luat-o razna, dupa ce a sunat pentru bb aquagim acum vrea sa ma trimita la fizioterapie dupa nastere si psiholog cica stau prost cu biluta... cred ca l-am speriat tare aseara!

Jadi
32 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna, burticilor,

Va scriu repede sa va anunt ca sunt fericita mamica a unui baietel.
Am nascut la 36 de saptamani si 5 zile. Evenimentul s-a intamplat pe 11 august la ora 16 si 17 minute. Nu am avut nici un semn care sa ma previna. Dopul gelatinos l-am pierdut miercuri seara, iar pe la 1 noaptea mi s-a rupt apa, declansand si contractiile. Pana la ora 9 dimineata am ajuns la dilatatia 4 cm, dupa care mi s-a facut epidurala. Au urmat asteptarea dilatatiei 10. Intre timp mi s-au pus perfuzii cu antibiotic, pentru ca mi se rupsese apa devreme si pt. ca aveam temperatura 37,5. Timpul efectiv cat am impins a fost cam de o ora si ceva. Am si epiziotomie. Baietelul meu e cam mititel, a cantarit 2, 620 kg.
Avem si ceva probleme cu un mic icter. Cat am stat in spital a facut fototerapie; mi se rupea inima de durere. Acum a mai scazut nivelul de bilirubina, suntem acasa si trebuie sa maanance cat mai mult ca sa elimine bilirubina; numai ca este un puturos, trebuie sa-l gadil ca sa suga. Daca am timp va mai scriu. Ma duc sa incerc sa-l trezesc si sa-l fac sa manance.
A, am uitat scorul Apgar care a fost 8-9.
Pupici si duceti-va sarcinile la termen, e foarte bine un bebe mai grasut.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Inca o mamica . Pimul baietel... Emotionant...

FELICVITARI MONICA PT BAIETEL

Sa iti aduca numai bucurii, sa fie sanatos si mancacios. Chiar daca inceputul a fost mai greu putin sunt sigura ca va fi bine totul. Sa ne pui poze.

Irina 38 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, lui Victor i-am luat servetele Dalin, dar el e mare de acuma.
si sampon parca, dar el e fun Schauma for kids, cand era mic, l-a mintit soacra-mea, ca zana i-a adus sampon Schauma si de atunci nu mai vrea decat din asta.

Anca, Jadi si sotul meu a intrat in panica, ca n-aveam burta asa la Victor, ca de ce da bebelusha asa tare, dimineata vroia sa se certe cu seful meu ca sa muncesc mai putin.

Si ieri vroiam sa imi iau o fusta si ma ruga frumos sa mai astept o saptamana, ca el presimte ca o sa nasc intr-o sapt si atunci o sa am alte marimi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Monicafrosa penbtru baietel..sa fiti sanatosi amandoi!
Ce petrecere o sa dam saptamana asta !
multumesc fetelor pentru raspunsuri ..si eu tot mai multa incredere am in Nivea.
Marlena & +37 si AMR= 19 zile
poze.

Mergi la inceput

FELICITARI am vrut sa scriu... deh... emotia....

Am si eu o intrebare pt mamaici. Greutatea la nastere a bb-ilor a fost mai mare sau mai mica decat la ultima estimare de la echo?

Irina 38 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

FELICITARI MONICA !!!

Sa va bucurati de baietel, sa fie cuminte, sanatos si mancacios.

Lasa, ca o sa fie bine dupa ce se prinde el cum este cu lumea de afara.

Cristina

Mergi la inceput

numai tampenii scriu.... Intrebarea era pt mamici (nu mamaici ). O sa incerc sa ma concentrez....

Irina 38 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, monica!!!

stiam eu de ce intru mai des pe net in ultima vreme: apar mamicile si ma fac si pe mine sa-mi dau seama ca se apropie momentul...

cristina

Mergi la inceput