Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
oana0204 spune:
Fetelor, ma duc sa-mi fac somnul de frumusete
.. daca nu va mai prind cand ma trezesc, va spun de pe acum si voua, somn usor.
Oana D - saptamana 37
Foto
irina81 spune:
Felicitari pentru baietel! Sa va traiasca,sa fie sanatos,mancacios si frumos,iar tu sa ai lapte cat mai mult si sa te refaci repede!

S-a spart gheata si la baietei...Cine mai doreste,cine urmeaza? 
Irina,sapt 35 
Carmi spune:
Monica, felicitariiiiiiii !!
Sa ne mai scrii cand ai timp.
Antoanela, bine ai venit odata! Fetelor,
Antoanela e verisoara mea primara si nici daca ne-am fi vorbit
nu se nimerea sa fim gravidute in acelasi timp.
Eu am venit de la dr., totul e ok, l-am mai vazut un pic pe bebe
la 4D, e tot mai clar ca seamana cu mine. M-a chemat maine dimineata sa repet glicemia pe nemancate, sper sa fie bine si sa ma linistesc.
Pupici la toate fetele.
Carmi 30 si bebe Fabiano
Flavia_Hurducas spune:
Fetele, imi pare rau ca v-ati facut griji pentru mine si pe de alta parte m-am bucurat sa vad ca nu m-ati uitat. Inrt-adevar ne-a cam chinuit interntul, care numai aseara a binevoit sa mearga. Oricum nu voi mai fi atat de activa pentru ca am dial-up si au spus ca abia peste vreo 6 luni vom avea posibilitatea sa avem internet prin cablu. Dar promit sa intru cel putin la 2 zile de acum inainte si sa anuant orice schimbare majora.
Alinuza felicitari pentru Maria Alexandra si La multi ani, ca doar astazi isi serbeaza deja ziua numelui! Sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa nu planga prea mult noptile!
Codruta felicitari pentru Petra Alexandra! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Ce bine de tine ca ai nascut asa de repede. Parca ma apuca optimismul cand vad ca se poate si asa.
Ioana concediu placut. Era si cazul sa stai acasa, asta daca nu vroiai sa te apuce nascarea pe la servici! Mie in schimb imi pare rau ca mi-am luat atata concediu, ca deja m-am plictisit, chiar daca am un program foarte incarcat: cumparaturi, curatenii, aranjat camere, plimbari ...Imi cam lipseste serviciul. Dar vorba bunicii mele, peste vreo luna cu siguranta nu ma voi mai plange ca ma plictisesc.
Referitor la cosmetice, voiam sa va spun ca am primit toata gama de la Penathen, dar mi se par cam multe. Parca nu as vrea sa imi ung bebelul cu atatea uleiuri si creme. Voi cum credeti ca este mai bine? Ah, iar carutul este o minune. Ma tot plimb cu el prin casa si mi-l imaginez si pe puiul meu in el! De hainute nu mai vorbesc, deja am prea multe si sunt sigura ca nu o sa apuce bebe sa le imbrace pe toate. Dar ce sa fac daca unchii si matusile puiului nostru sunt asa de emotionati de venirea nepotelului si ii tot cumpara tot felul de prostii. Partea la care stau inca prost este bineinteles tot cadita!!! Cred ca pe aia o sa o cumpere tata cand vom fi noi in maternitate. I-am aratat modelul.
Nici eu nu mai dorm bine noaptea, ma misc ca o rata si tot strig dupa sot sa faca una alta. Astazi mi-au aparut si niste mici vergeturi (spre disperarea mea) si ma mai laud cu arsuri si scurgeri de colostru la greu.
Monica felicitari si tie. Abia acum am vazut ca au parut si baieteii. Sa fie sanatos si voinic!
Flavia 34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
oana0204 spune:
Ehee. am dormit vreo 2 ore bunicele dar apoi nu am mai intrat pe forum. Oricum azi dimineata am fost de pomina. M-am trezit desi eram moarta de somn, dar daca ma culcam, in 10 minute eram treaza iar. Pana sa apuc sa va scriu am mai adormit o data
.
Sa fac un clasament al celor care trebuie sa nastem in prima saptamana din septembrie (teoretic). In ordinea numerelor de pe tricou:
1 sept....Locca
1 sept....Samila
3 sept....Marlena
4 sept....Irina
4 sept....Larisuca
5 sept....Ioana
5 sept....Lia Mia
6 sept....Oana
6 sept....Mariana Tache
7 sept....Claujro
Cam astea suntem in prima saptamana.
Antoanela, bine ai venit.
Oana D - saptamana 37
Foto
karmenutza spune:
Buna dimineata, Oana!
Se pare ca Antonia reuseste sa doarma si ea un picut mai mult. Parca nici ieri nu a fost prea matinala. In schimb eu, azi dimineata m-am trezit la 3.30, la 4.30, la 5. De durere de masea. Dar pana la urma am reusit sa adorm si sa-mi treaca.
karmenutza spune:
Antoanela, bine ai venit!
Monica, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare, cuminte si destept! Felicitari!! Avem si primul baietel!
Poate ai timp sa ne povestesti si noua mai multe despre voi.
Ioana75 spune:
Felicitari Monica! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si mincacios!
Anto, bine ai venit la noi
! Mai povesteste-ne despre tine.
Fetelor, am fost ieri la dr. Bb are tot 3 kile la 37 sapt (eu nu stiu cum e posibil asa ceva
): capul si femurul au crescut, burta insa s-a micsorat. O fi intrat fata la dieta, sa fie zvelta la prima intilnire
. Despre cum o sa nasc, m-a lasat sa aleg, si i-am zis ca as vrea cezariana. Asta dupa ce am tras un bocet la dr, de nu ma mai puteam opri: s-a gindit dr sa "forteze" colul cu dejtu', si mi-a curs o gramada de singe
. Mi-a bagat kestiile alea de care se plingea nicole (acum te inteleg, sint foarte nashpa). Nu s-a oprit de tot singerarea nici acum, oricum pe masa aia eu nu ma mai sui. Sint foarte suparata ca am lasat sa se intimple asta, mai ales ca am presimtit ca o sa fie nashpa, si am vrut sa-i zic ca nu ma sui pe masa, dar am zis sa nu fiu nepoliticoasa ... Cezariana o sa fie pe 29, daca mai sta bb pina atunci.
Ioana
Carmi spune:
Buna dimineata, dolofanelor !
Am venit si eu acum de la glicemie, rezultatul e joi...
Ioana, domnisoara ta o sa fie lunga si zvelta, e bine asa. Oops, da nu pricep, de ce sa-ti forteze colul??? Imi imaginez cat de neplacut a fost....brrrrr.
Pupici la toate fetele.
Carmi 30 si bebe Fabiano