Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor.
Simt ca inebunesc. De pe la ora 17 ma duc la fiecare 15 sau 30 minute(aproximativ) la wc... nu mai suport. Mi-e si frica sa beau apa cand mi-e sete, prefer sa rontai gheata. In plus, imi cresc firele de par peunde ma fac cu lama si supersenzatii
Maine mergem la doctor (maine-miercuri). Sper sa-mi dea vestea ca o sa nasc curand, ca nu mai pot. Ma duc sa ma culc, poate ma mai calmez.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Imi pare rau Ioana! Am auzit ca e posibil sa sangerezi in urma controlului. Pana acum nu am patit-o. Ma duc joi, sper sa nu mai imi bage iar valvele alea! Deci pe 29 ati programat marea intalnire! Super! Ai reusit sa o intrebi de bani pentru anestezit si neonatolog? Da-mi un PM daca stii ceva. Merci mult si multa bafta sa ti se opreasca sangerarea.

Pupici

Nicole 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, dar de ce ti-a fortat colul? Vrea sa te pacaleasca si sa te faca sa nasti mai devreme de 29 august? Eu asta cred. Cat despre Miruna, pana acuma cred ca avea 3 kg dar era mai scunda. Acuma, daca i-a crescut femurul si capul dar kilele au ramas aceleasi, inseamna ca s-a mai lungit.
Nu cred ca e corect ce ti-a facut cu dejtu'. Vrea sa te pacaleasca. Sa vezi ca o sa incepi sa pierzi dopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata oana!
Cred ca a mai coborat bb de te duci asa de des la wc!

Karmenutza, m-am trezit la 4 fix si m-a prins un film pe Hbo, iar pe la 5. 30 am adormit pt inca 2 ore.

Ioana, dar de ce sa fie asa brutal controlul? Asa se face? Eu nu am facut nici un control manual pana acum, ati mai pomenit asa ceva? Eco unde ai facut? Nu prea am incredere in cele 3 Kg. Bag mana in foc ca e mai mare! Ce-a zis de col in final? Cat e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, n-am mai intrebat-o nimic de bani .. poate intrebi tu! Eu eram in shoc, de fapt inca mai sint.
Carmi, tzin pumnii sa iasa bine rezultatul!
oana, bafta multa la control. Si somn usor.

Fetele care faceti cezariana, ce fel de anestezie vreti? Mie mi-a zis ca pot sa aleg orice; am rasfoit forumul si am vazut ca rahi-peridurala era laudata. Dr a zis ca ea ar inclina spre rahianestezie simpla, fara peridurala; oricum o sa-si dea cu parerea si anestezistul atunci, dar voi v-ati decis? A optat cineva pentru anestezie generala?

Ioana

Mergi la inceput

Si eu cred ca si Karmenutza, ca e posibil sa incepi sa pierzi din dop!

Valvele alea se folosesc la orice control manual sau doar la secretii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor!
Monica, FELICITARI PENTRU BAIETEL! SA FITI SANATOSI AMANDOI, SA MANANCE BINE LAPTIC SI SA FIE CUMINTE!!!
Iaca-ta si primul baietel! Deja avem 3 mamici! De-acum cand intru pe forum ma uit rapid pe prima lista sa vad ce surprize avem!

Mihaela 33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, nu stiu cind se folosesc valvele; cu siguranta se folosesc la recoltare de probe pentru cultura de col.

Nici eu nu cred ca e corect ce a facut dr. Nici macar nu intelg motivatia, nu pot decit sa ma gindesc la chestii urite, de genul ca e mai libera saptamina asta si vrea sa nasc acum. Stiam de la nasha mea ca unii dr fac asta, forteaza nasterea; tocmai de asta sint suparata pe mine, ca stiam ca se poate intimpla si n-am facut nimic ca sa previn. La urmatoarea sarcina nu ma mai prinde nici un dr pe masa, sa fie clar.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu la prima cezariana am avut anestezie generala. Dar de data asta as vrea sa vad bebelusha imediat dupa. Si sa o aud cand plange. Data trecuta mi l-au adus abia dupa amiaza, pe la 3. Intrasem in operatie pe la 11.30 si am iesit pe la 13.20. Atunci m-au trezit, eram deja in reanimare. Acum vreau sa vad si sa aud imediat, cred ca rahi-epidurala sau rahie simpla sau oricare la care sa raman constienta.

Mergi la inceput

Si in concluzie, ce-a zis de col?

Mergi la inceput