Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina poate facem o vizita impreuna la Mondocarpul asta, ca se pare ca e aproape de noi, si sotul meu vine acasa dup[a ora 16 si nici singura nu-mi vine sa ma duc.... eu daca merg la cumparaturi trbuie sa ma sfatuiesc cu cineva, ca singura nu ma pot hotari( balanta, ce vrei...)
mary 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salutare mamici!
stie cineva cum se poate intra in posesia unei perne pentru alaptat, care a fost atat de laudata, sau daca in Romania se gaseste ceva asemanator?

Pinacolada +30

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce fac fetele dolofane ?

In primul rand, "La Multi Ani" ptr toate Mariile si Marinii/Marianii.
Si la noi in familie avem o groaza de sarbatoriti azi, asa ca imediat plec dupa ceva cadouri.

In rest, eu nu prea sunt bine, se pare ca iar m-am procopsit cu o raceala.
Deh, organismul slabit dupa atatea "multitaskinguri".

Nu m-am mai dus la scarbiciu, dar au fost o groaza de probleme de dimineata, asa ca abia acum am apucat sa va scriu.

Oana, tot varza o sa gatesc si eu cand voi in stare.
A, si muraturi si fructe sa mancam acuma, ca dupa ce nastem n-avem voie.

Ioana, cum e acasa ?

Trebuie sa fac inventarul bagajului de spital, sa il completez.

Mihaela-Miflore, ai dreptate cu sapt, asa asa astept sa treaca.

Flavia, am luat prosop foarte frumos cu manusa ptr bebelusha la 250.000.
Tu ai cumparat pana la urma ?

Cristina, 33-34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu sunt dependenta de fistic !
Am fost pe jos sa cumpar niste prajituri si vanzatoarea de la magazin ma intreaba..mai iesiti pe strada in starea asta? cat mai aveti?..sunteti o curajoasa....
Bb face presiune din ce in ce mai mare jos si am deseori niste junghiuri de imi taie respiratia..in rest e bine.

Marlena & +37 si AMR= 19 zile
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc frumos Ramona pt. telefon!
Cristina, petrecere frumoasa si sa nu racesti!

Mihaela 33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Oana 0204, Kristinuta si Miflore m-ati linistit in legatura cu laptele si cu sanii, va multumesc ca m-ati luminat ca tare imi faceam griji..Irina, trebuie sa ne linistim ca ai vazut ce au zis fetele, nu suntem singurele..acum sunt sigura ca o sa avem lapticMiflore, bine ca ai terminat si tu cu casa, nu-i asa ca ti s-a luat o piatra de pe inima? Acum mai trebuie sa vina bb si gata , eu nu ma mai satur de stat in camera ei, ma plimb cu carutul prin casa, zici ca nu-s normala , fac probe cu masuta de infasat, o gramada de chestii copilaresti dar care ma umplu de bucurie, deh asa-i cand nu ai treaba si n-ai nici voie sa faci prea multe.Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, acasa ma simt mai obosita decit la servici. Ma tot mut din fata tv-ului in fata compului; e un pic cald. Azi e zi de acomodare cu "concediul".
Carmi, se pune ca ai luat doar 10 kg, stai foarte bine.

Ma bucur sa aud ca mai sint colege de "breasla" la halitul fisticului.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani mariilor! si in special mariei-alexandra, fetita alinei .

mie mai nou au inceput sa mi se umfle si mainile si cred ca si fatza... nici prea grozav nu ma simt. plus dureri de cap.... as'noapte n-am mai rezistat si am luat un algocalmin, m-a lasat durerea catre dimineata. nu mai rezistam, imi venea sa plang...

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

pinacolada, eu n-am vazut in romanica perna de alaptat. Poate are cine sa ti-o cumpere de "afara" si sa ti-o aduca sau timita cumva ...
kristinuta, nu vreau sa te sperii dar mai bine te duci la dr sa te vada; umflatul miinilor si fetei poate fi semn de preeclampsie. Si nici durerile de cap nu sint pe lista cu chestii normale. Sa ne zici ce ai facut; sanatate!
Marlena, eu am o senzatie ca imi crapa burta; nu gasesc ruleta sa ma masor, ca sint tare curioasa cit am in talie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Cristina, i-ati o tensiune si vezi cum stai. si mie mi se umflau mainile si fata, dar pe caldurile alea mari, acum sunt ok.
Ioana daca te plictisesti te invit si pe tine la plimbarea de seara prin cartier! face bine mersul pe jos inainte de nasere! dar de maine ca azi ma imbat!!!!!( cu apa rece, ha, ha , ha...-nu-mi merg "smile")
mary 34+

Mergi la inceput