Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Moki, sper sa nu ne-nvinetim pana nastem, ca lumea va zice ca ne bat barbatii...![]()
Si cu sculatul noaptea si eu sunt curioasa cum va fi...banuiesc ca primele saptamani vor fi f. interesante, depinde normal si de copil cum e, dar vorba ta, sa nu-i dau ciorba sau vreo bautura spirtoasa...![]()

Mihaela 33++
Ioana75 spune:
Acum nu vreau sa va sperii, dar eu stiu ca in primele luni ne sculam macar din 3 in 3 ore noaptea, indiferent cit de cuminte e cupilu'. Ca i se face foame
.
Ioana
Carmi spune:
Salutare la dolofane !
Sa ne traiasca Mariile !
Mor de frig si m-am saturat de atata ploaie. La voi cum e?
Jadi, si noi incepem cu zugravitul cam tot atunci,
si eu am tot felul de ganduri..ca nu apucam sa le finalizam pe toate,
da nu ne ramane decat sa fim optimiste, nu?
Flavia, bine ai revenit !
Fetele, cum sa socoteasca fata? In primele 6 saptamani de sarcina am slabit 7 kg (nestiind ca-s gravi), am facut inot la greu si am tinut regim, insa echilibrat. Apoi le-am recuperat imediat, si inca 10 peste. Adica cum se pune??? Am luat 17 sau 10??? Mare dilema !
Va pup pe toate, ma duc sa-mi fac temele, adica lista de intrebari, ca pe la 16 fug la dr.
Carmi 30+ si bebe Fabiano
b_irina_c spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR (MARI SI MICI) SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI ...

Eu m-am linistit... Doctoreasa a venit din concediu... Urmeaza sa ne vedem azi, inca nu stiu la ce ora, "sa punem tara la cale" ca mai avem destul de putin...
Si eu vreau adresa (sau macar telefonul) de la Mondocarp.
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Ioana are dreptate, desi va citesc rapid si pe voi, am atatea intrebari sa pun la fetele care au nascut deja, incat nu mai am timp sa scriu si la voi. Dar nu va uit si va urmaresc sa vad cum stati cu nasterile.
Sfatul meu pentru voi ar fi sa cititi de pe acum ce fac fetele care au nascut, ca dupa aia nu prea mai aveti timp si sa stiti una alta.
Eu m-am trezit cu o papusa in mana cu care nu stiu ce sa cam fac. Sper sa ma invat!!
Va pup, SUCCES
Codruta & printesa Petra
poze
miflore spune:
Codrutza, ma bucur ca ne-ai scris si noua! Cand ai timp mai scrie-ne! Si multumim pt. sfat, cred ca mare dreptate ai! Ne-apucam de citit!
Eu sunt sigura ca te descurci foarte bine cu Petra!
Mihaela 33++
tangerine spune:
telefonul de la mondocarp e 3245992
va sugerez sa sunati pt instructiuni de adresa, pt ca nu e un magazin, e un fel de depozit intr-un ap de bloc pe langa mc donalds din Dristor, dar sunt niste tanti f dragutze care iti arata tot ce vrei sa vezi; problema mea cel putin a fost ca programul e de luni pana vineri intre 8 si 16:00, dar m-am prezentat la 8 si erau acolo.
iau si comenzi daca vreti neaparat un imprimeu pe care nu il au pe stoc sau alte nebunii
Ramona
mary ilie spune:
multumesc tuturor pentru urari!!!!
Miflore, multumesc de calcul!
Marlena si bebe al meu e super activ, azi noapte nu prea m-a lasat sa dorm, daca ar fi dupa el ar trebui sa dorm in fund, numai asa se potoleste...ii punem muzica in fiecare seara la culcare, acelasi CD sa-l obisnuiesc ca aia e muzica de somn....sa vedem daca o sa mearga!
Irina, acum ca te-ai linistit cu dr. imi fac curaj, de maine te invit sa ne facem plimbarea de seara impreuna, ca de acuma daca te apuca ceva, bine ca e dr. la datorie.....ce zici , te incumeti?
vreau sa urez si eu tuturor celor care sarbatoresc SF. MARIA, petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!!!!
mary 34+
mary ilie spune:
Ramona, ce mai au pe la mondocarp in afara de accesorii pentru patut? ca eu de astea am luat deja....
mary 34+
anya spune:
Ma numesc Alina si sunt si eu dependenta de fistic! Na, Ioana, ca nu te-am lasat singura! Mai cochetez si cu semintele, alunele, cafeaua si alte "alimente folositoare". Oricum are cine mosteni. Fiul meu (2 ani juma') zince intr-o zi: Vleau alune! (vazuse Dumbo) Eu zic: n-are mama (erau pitite), sa-ti dea mama altceva? Ce vrei tu? Sta el, se gandeste si ma lasa pe spate: Vleau BE..E (in traducere: bere)!!!!
Na, si voi vreti sa dati lapte la copiii!
Si eu tot pe la servici,
Alina