Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
miflore spune:
Oana, somn usor!
Sunt f. curioasa ce o sa tii in brate, fetita sau baietel!
Ioana, tu mai conduci? Esti tare, eu nu mai practic de vreo 3 saptamani; tre sa dau scaunul mai pe spate si nu mai ajung bine cu picioarele pe pedale c-am picioarele scurte; si si-asa aproape imi intra volanul in burta!
Sa ai grija, tu conduci prudent din cate stiu eu dar sa nu vina vreun nebun!
Flavia, bine-ai revenit! Chiar ma gandeam ce mai faci!
Gina, ce pernutza frumoasa! La noi n-am vazut asa ceva dar cred ca s-ar putea face; din ce e?
Mihaela 33++
miflore spune:
Ramona, sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere!!! Se pare ca te-ai pus bine pe treaba!![]()
Jadi, las ca se aranjeaza toate, o sa vezi! Si-o sa fii cu toate gata si dupa-aia o sa nasti, stiu eu pe cineva care asa mi-a zis!
Ramona sau Jadi, fie-va mila, imi mai dati o data adresa sau telefonul de la Mondocarp? Ca le scrisesem pe un biletel si cred ca al meu sot a aruncat biletelul! Oare sa fac o criza?

Mihaela 33++
mysweetest spune:
Multumesc pentru urari
(si eu si bb) si urez si eu La multi ani tuturor celor cu nume de Maria! BBlusa se agita de dimineata, e tare activa ...o fi stiind ca e ziua ei
.
Oana stii ce ma gandeam ..ca oricum vei naste intre cele 2 Sf.Marii ...intre 15 august si 7 septembrie.
Eu sper ca pe 7 septembrie sa sarbatorim in 3 aceasta zi
...acum pe 15 august oricum stiu ca nu e zi de sarbatorit prea tare fiind Adormirea Maicii Domnului.
Somn usor Oana!
Bine ai revenit Flavia!
Multumesc pentru alinierea capitolului 61 Ioana...aseara am vazut ca era pe alt rand dar eram atat de somnoroasa si nu am mai avut chef sa studiez de ce sta asa
.
Marlena &
+37 si AMR= 20 zile
poze.
miflore spune:
Fetelor, nu v-am spus! Dupa botezul de ieri am fost zombie complet!
Eram atat de obosita aseara de parca trasesem la jug toata ziua; si am dormit neintoarsa - doar de 2 ori m-am dus cu ochii inchisi la wc de era sa dau cu capu in usa si sa fac in cada - am dormit de la 9-10 seara pana la 7 dimineatza, ca pe vremuri! Se pare ca-mi trebuie activitate ca sa dorm, nu?![]()

Mihaela 33++
Ioana75 spune:
Ramona sau jadi, va rog frumos mai ziceti o data adresa magazinului Mondocarp. Multumesc
.
jadi, nu-i de mirare ca te-ai nevrozat dupa ce ai vb cu socrosenia
. Si eu bocesc uneori dupa ce ma vad cu ea.![]()
Miflore, imi mai incape o burta pina la volan
. Azi am ajuns la +15 kg, mi se trage de la kilu' de fistic pe care l-am halit simbata si duminica (nu e vina mea ca fisticu' creeaza dependenta
). Ah, stiu hainutele pe care le-ai cumparat, mi-ai facut pofta sa ma duc si eu la un shopping mic
.
Ioana
mysweetest spune:
Kg o sa aflu si eu imediat cate am in plus..ieri am mancat ca
pepene..nu stiu ce am ..parca nu am mai vazut pana acum.
Am vazut ca Codruta s-a inscris la mamici de iulie-august
..oare va mai scrie cate ceva si la noi ?
Marlena &
+37 si AMR= 19 zile
poze.
alinam spune:
neata !
lipseste omu' doua zile si mai gaseste un bebe : CODRUTA felicitari!, ca invidioasa sunt, ce repede ai nascut!!!
eu saptamana asta o sa intru mai rar ca nu stau acasa la mine .....sunt in deplasare (bona la catel)
alina de azi in saptamana 35
moki spune:
'Neata burtici!
Oana,era vorba de usa de la intrare,dar la tine merg la fel de bine amandoua,asa ca..Te pup!
Miflore ,si eu la fel merg noaptea la baie din perete in perete,si mai am si un dulap pe hol pe care il iau in cap de fiecare data..
..Doamne,chiar nu stiu cum ma voi trezi de 5 ori pe noapte sa mai fiu si constienta,sa nu-i dau copilului ciorba in loc de lapte..
,
Moki,34
miflore spune:
Eu m-am cantarit acum; am +10.5kg, constant, cu toate ca mananc de rup; eu sper ca BB se ingrasa chiar daca eu raman la fel!
Asa-i Ioana cu fisticul, creeaza dependenta, stiu; acum ma gandeam la filmele acelea cu dependenti care stau pe scaune si cate unul la tribuna si imi si imaginam: Buna! Numele meu e Mihaela si sunt dependenta de fistic!![]()
Ioana, tu ai picioarele lungi, te-ai scos cu condusul, eu asa mai bondoaca ce sa fac!
Si atentie la shoppping, tentatia e mare!
Pe setul ala de 7 am dat 1500000;
MySweetest, sper sa ne mai zica si noua Codrutza cate ceva, ca doar am crescut impreuna in burti pana acum!
Mihaela 33++
Ioana75 spune:
Da Marlena, am vazut acum, s-a mutat codruta la mamicile mai mari. Intr-un fel e de inteles, noi n-o putem ajuta cu nimic. O mai lasam pe lista o luna, ca face bine la moral (moralul nostru, bineinteles
).
Ioana