Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic oana. Azi aveam program de calcat (o pijama si citeva tricouri pentru bagaj, nu va ginditi la munti se rufe), dar amin pe miine, asta e. Oana gatesti lucruri atit de bune, te anunt de pe acum ca o sa vin la tine in vizita cindva.

Am numarat pe lista, sintem ceva in saptamina 38. Desi am citit intr-o revista Mami (m-am apucat de documentat) ca cei mai multi bb-i se nasc dupa DPN. Eu as fi crezut ca mai multi se nasc inainte, dar nu ma pun cu statisticile lor.

De azi o fac pe soferul de taxi, imi duc sotul dimineata la servici si il aduc seara.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Gatesc lucruri bune ca mai iau si de la tine retete . Cand ajungi pe aici te astept pe la mine, numai sa-mi spui din timp ce vrei sa gatesc. M-am gandit la varza ca dupa ce nasc, adio.. si varza si fasole uscata. Inca ma mai gandesc daca sa trag o portie de fasui (sunt in dubii ca sotul nu mananca.. da lasa ca mananca frate-meu, impart cu el si cumnatele) Sper sa apuc sa mananc si sa nu nasc pana atunci. Desi mai degraba as naste si duca-se fasolea.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

BUna dimineata graselor!
Mi-ati lipsit foarte mult, dar datorita unor probleme tehnice si din lipsa de timp nu am apucat sa va mai scriu. Dar v-am citit din cand in cand. Felicitari mamicilor, mi-au dat lacrimile cand am citit ca deja avem bebei.

Noi suntem bine, ultima tura de analize au iesit bine, se pare ca am scapat si de infectie urinara. Bebe este in toate graficele privind grautatea si alte masuratori. Vinerea ne vom intalni din nou si vom stabili ultimele detalii privind nasterea.

La munlti ani pentru toate Mariile!
Mai intru spre seara!

Flavia 34

Flavia 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da, bune idei oana, varza si fasole. Sa vina mama miercuri si incep si eu sa ma laud cu ce maninc. Pina atunci, ori ma mobilizez si imi fac si eu un cartof, un ou, ori fug repede la Mall. Somn usor, ca eu plec in oras.

Ioana

Mergi la inceput

Drum bun Ioana.
Sa tot gatesti asa ca noi (sotul s-a apucat la 16 sa toace varza si eu ma duc acum la 12.3o sa sting cuptorul).

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
SI LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANELOR SI MARINILOR SI MARINELOR SI MARIUTELOR! Sa fiti sanatosi cu totii!
Multumesc de urari! Am fost ieri la botez si-a fost tare frumos! A tinut o gramada slujba la biserica, cam o ora si scaunele tari tari...S bebelina a cam plans ca nenea preotul avea o voce f. puternica si a speriat-o un pic; si dupa-aia si cu cazanul, avea bebelusa o voceee!!! Si la restaurant frumos, dar ce credeti, eu ma foiam pe scaunul acela mama, mama... Dar am rezistat eroic vreo 6 ore! Acum urmeaza nunta, dar nu stiu daca mai servesc si restaurant! (cu toate ca am o burta asa de mare!)
Ioana, sa stii ca nici mie nu mi-e frica de nastere! Dar poate ca eu mai am ceva timp sa mi se faca, eu stiu? Poate cu o zi inainte sa ma emotionez, in rest sunt f. curajoasa! Si eu am dat o raita prin MotherCare sambata si nu m-am abtinut bineinteles si am cumparat un set de 7 body-uri; si cum era si Z langa am luat si de la Esca un body pe care scrie Eu si cu tata o iubim pe mama! si inca un costumas roz cu botosi cu tot Grain de ble pe care scrie Bonne nuit Petite Princess; asa ca nu mai merg nici eu pe-acolo o perioada...
Cristina tare mult imi place Victor! E un sugubat!; Hai c-am trecut la socoteli la semnaturi, Cristina, tu intri in saptamana 34 deci ai 33 fix iar tu Mary intri in 35 deci ai 34 implinite!

Mihaela 33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Carmi, si eu fac cezariana! De obicei se programeaza cam cu o saptamana - doua inainte de DPN, deci sapt. 38-39; ideea e sa nu fie BB prea grabit! SI in mod normal dupa 35 de saptamani te vede nenea doctoru mai des sa vada daca ti s-a deschis colul intre timp, daca e nasterea iminenta etc etc...
Norina, si la mine, ce-a fost greu a trecut! Mai am ceva mobila de adus dar va fi gata cam peste vreo 10 zile; si daca mobila din sufra nu va fi gata, mare paguba, pot sa nasc si fara ea si sa vina dupa! Ma bucur c-ai terminat, ai fost fff. harnica! Cu sanii nici eu nu prea am simptome dar cum au zis si celelalte fete, nasterea provoaca schimbarile astea si atunci vom sti daca avem sau nu lapte; mie imi curge ceva daca strang un pic dar f. putin, o picatura; si sfarcuri am; in rest n-am patat niciodata nimik;
Jadi, ce mai faci? Rezisti?
Oana, azi e Sf. Maria! Stiu ca tu vroiai sa nasti azi!
Alinutzza, Codrutza, ce mai faceti? Ce fac puii? Papa bine? Dorm bine?

Mihaela 33++

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miflore

Oana, azi e Sf. Maria! Stiu ca tu vroiai sa nasti azi!

Mihaela 33++

Mihaela, daca ar fi ramas fetita ca saptamana trecuta, mi-ar fi placut sa nasc de Sfanta Maria, si asa in caz de fetita numele ar fi fost Maria-Hellen.
Dar daca saptamana asta e baietel, sa se nasca atunci cand o vrea Dumnezeu (dar mai repede daca se poate Doamne-Doamne) .
Terminat treaba, facut dus, ma duc la ca sa nu mai adorm pe ka calculator.
O zi buna si folositoare in continuare.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut

am fost in dimineata asta la mondocarp- unde zicea jadi ca se gasesc tot felul; am luat salteluta, aparatoare, cearceafuri cu elastic, pilota, sac de dormit, aparatoare de pat, ce mai de toate; destul de dragutze si foarte, foarte ieftine; toate chestiile m-au costat undeva la 2 mil

mi-a venit si patutul l-am comandat de la buburuza-pat de fag Tucor care poate fi transformat mai tarziu in pat junior; e foarte frumos finisat, miroase superb a lemn si imi place mult; i-am luat si rotile ca sa il mut usor prin casa

sunt aproape gata cu camera copilului; i-am spalat si hainute-deocamdata doar primite; nu i-am luat inca nimic nou, am zis ca intai vreau s-o vad

n-am luat deloc biberoane si pompa de san-astept sa vad daca o sa am sau nu lapte si cum o sa fie exact

si azi mi-am comandat pe net si cartea mama si copilul

dupa cum vedeti, am inceput sa constientizez ca o sa am un copil;
cu nasterea sunt impartita: pe de o parte, mai o groaza de lucruri de finalizat la birou si as vrea sa le las incheiate, pe de alta parte ma simt asa nasol ca abia astept sa nasc; am mare incredere in doctorul meu, chiar de cate ori imi vad imi transmite o stare de bine, asa ca nu pot decat sa fiu optimista ca totul o sa fie bine; si a zis ca daca totul e in regula, in 48 de ore am iesit din spital; abia astept:)

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi-e somn... si vreau sa beau cafea ceea ce voi face.
Azi noapte am tras o criza de nervi cu plinsete cu ocazia asta m-am linistit cu nervii pina la nastere. Am uitat sa va zic ca sint un pic nevrozata, hehe.
Ma apucase nelinistea ca nu apuc sa varuiesc pina o fi sa nasc pina la urma al meu sot a stat de vorba cu mine si mi-a explicat ca o sa le facem pe toate... am ramas cu singura dilema ca nu stiu daca sa ma duc la braila sau nu cind o fi de varuiala... adica pe 1 septembrie cind o sa fiu in saptamina 35.

Alea Alea,

Jadi
32 fixamente.

iaca_poze

Mergi la inceput