Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

"LA MULTI ANI!!!!" BANI SI BUCURII LA TOATE MARIILE!!!!!!!!!!!!!
Ioana-aveau ceva la mothercare sau la miniblu dar era alt gen.....mai ma interesez si va spun si voua!
Cristina-cred ca fetele au dreptate-cam ciudat cu starile alea, poate tragi o fuga la doctorul tau, macar sa sti ca totul e in paramaterii normali!
In ceea ce priveste mancarea, e bine ca puteti manca, eu mananc numai chestii de regim si pepene (intru in clubul dependetilor de pepene), si tot imi este greata!

Numai bine la toata lumea!!!!!!!!

Pinacolada +30

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Eeee..m-am trezit si eu, vorba vine ca m-am trezit ca sunt la granita. Nici treaza detot nu sunt dar nici nu mai pot dormi. Ba ma mananca sanul, ba ma duc la wc (unde normal, cercetez hartia de fiecare data, poate-poate vad vreo urma de dop). Bebelusul e asa de jos ca aproape nu mai pot face la wc stand in pozitie dreapta, ba aplecata in fata, ba lasata pe spate.
Ma duc sa pun de-un ceai de zmeura, cand vin mai trag un ochi in urma.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, multumesc de invitatie, o sa ma gindesc. Distractie placuta diseara (dar vezi, nu dansa prea mult).
oana, neata! Dar e cam devreme, eu as zice sa te culci la loc, poate-poate mai adormi ... Peste 20 min incepe tinar si nelinistit. Stiu ca ma rugasei sa-ti zic ce se mai intimpla. Daca mai recunosc personajele, o sa-ti spun.

Ioana

Mergi la inceput

Mercic Ioana, chiar te rog.. waw e vacanta, ar trebui si fie doua episoade
Pana va ajung din urma cu cititul, trageti un ochi pe aici: http://www.walmart.com/catalog/product_listing.gsp?cat=136298&path=0%3A5427%3A86325%3A414100%3A136298

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, din pacate ma plictiseste Y&R. Mai incerc si miine! Cit de faine sint pernele alea ... si ce preturi au ... daca ar fi si la noi ar fi pe putin de 3-4 ori mai scumpe.

In curind plec sa-mi culeg sotul de la servici si apoi la dr. Abia astept sa vad ce zice dr, despre cit a mai crescut bebe si despre cum o sa nasc ... poate ca s-a razgindit iar si imi zice sa nasc natural.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticoaselor!
Codruta, felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si frumoasa si in primul rand sanatoasa! Sa va aduca numai bucurii!
Doamne, ce sentiment am avut cand am mai vazut un bebe pe listuta. E extraordinar.

La multi ani tuturor Mariilor! Dar in primul rand la multi ani micutei Maria Alexandra. Sa cresti mare si frumoasa!

Fetele, mai am si eu trei saptamani de serviciu, dupa care intru in CO si sper sa am mai mult timp sa palavragesc cu voi. Asta daca se tine al meu drag sot de cuvant si se ocupa sa avem si acasa internet. Ca de cand ma amageste.
Pupici fetelor si aveti grija de voi! Mai ales unele care inca mai conduc.

Raluca, 32 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Tangerine, bune preturile pe la Mondocarp. Mai ai un pic si termini pregatirile pentru bebelus.
Jadi, bine ca te-ain "racorit". Macar sa te tina pana nasti.
Miflore si eu sunt curioasa ce o sa tin in brate.
Marlena, ba e de sarbatorit acum pe 15, i-am explicat Ioanei la pag.1 de ce. Sfanta Maria mica (nasterea Maicii Domnului) este pe 8 august, nu pe 7 Sfanta Maria nu e moarta, ci adormita intru Hristos. Sufletul ei este la Dumnezeu unde se roaga pentru noi-motiv de praznic si de bucurie .
Moki, stiu la ce te-ai referit da am facut si eu o gluma.
Irina, Carmi, Ioana, sa ne povestiti cum a fost la doctor.
Mary Ilie cred ca esti singura noastra Mariuta de pe aici. La multi ani, multa-multa sanatate, fericire, un bebelus sanatos, cuminte si norocos.
Off Cristina, iar raceala. Organismul tau este cam slabit. Iti trebuie ceva intaritor.
Kristinutza, mare grija sa ai cu preeclampsia, e destul de pacatoasa. Sa-ti verifici mereu tensiunea si sa vezi daca faci edeme pe picioare (daca atunci cand apesi pe pulpa de jos,partea de sus, pe os, faci gropite albe) si anunta medicul daca toate aceste 3 simptome coabiteaza (retinere apa, edeme si tensiune mare-aici la fiecare control mi se verifica si urina sa nu aiba proteine-alt semn de preeclampsie; ma distreaza de mor cand o aud pe asistenta, inainte de a ma lua dr in primire:"O-ana sau Ona-depinde in ce dispozitie este, can you urine for me please?" si imi intinde borcanelul steril iar eu in drum spre wc tot fredonez in gand: "Pentru pace si popor eu ma.. in rezervor")
Si uite asa pana sa va termin de scris mai trasai un pui de somn mic de 10 minute

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

stiu ca e problema cu preeclampsia, mai ales ca la mine asta aratau IR-urile alea crescute... diagnosticul atunci a fost "risc preeclampsic". de asta am facut injectiile si tin in continuare tratament medicamentos...

mie mi-e rau cam de vineri, dar am zis sa nu-mi sun doctorul in we, iar azi dimineata am vrut sa-mi fac programare la cabinet. asistenta m-a rugat sa sun maine dimineata... nu stiu de ce. asa o sa fac, dar ma programeaza probabil pe joi, cam asa... nici nu stiu daca sa astept atata, dar nici n-as vrea sa ma panichez prea tare. poate, pur-si-simplu, in luna a 8-a nu mai e chiar asa usor ca in luna a 7-a...

multumesc mult fetelor.

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

oana . fac gropite albe...

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana si mie mi-a "crapat" burta acum vreo 2 zile in special pe linia de mijloc si am dat-o iar cu crema.
Eu am fost cam ametita si am dormit o ora...am papat si niste fursecuri ..sunt curioasa sa aflu cate kile mai am fiindca vad ca in ultimul timp ma umflu mai ceva ca pana acum .
Bb in continuare isi baga picioarele in stomacul meu ..deci nu a coborat destul..inca mai are.
Ati luat careva patututi pliante babycare ?..m-am trezit si eu ...auzisem ca deformeaza coloana lui bb si ca nu ar fi bune?

Marlena & +37 si AMR= 19 zile
poze.

Mergi la inceput