Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
Moki, si eu port verigheta, nu mi s-au umflat degetele.
sofia, si eu cred ca esti cea mai cistigata; o sa stii totul despre primele 2 luni din viata lui bb pina nasti
.
Multumesc mult fetelor de vorbele bune; sper sa fie bine; va dati seama ca s-a speriat si dr cind a vazut cit am bocit
.
Vedeti daca nu aveti antrenament la mers la baie noaptea? Eu nu aprind niciodata lumina, merg cu okii inchisi, cu palmele in fata sa nu ma lovesc de nimic
.
Cine muta capitolul azi?
Ioana
Carmi spune:
Ioana, nu te mai necaji, probabil ca dr. tau asa face cu toate pacientele. Sa dea Doamne-Doamne sa ti se opreasca sangerarea si
sa apara Miruna pe 29, asa cum trebuie. Eu m-am gandit la anestezia epidurala pt. cezariana, in fiecare dimineata vad pe RTL nasteri in direct (e un serial f. util), fie normale, fie cezariene, si ma gandesc ca asta ar fi cea mai buna alegere.
Mifloricika 
Oana, azi noapte m-am gandit la tine...in timp ce ma pocneam usurel de pereti sa merg la baie....mie mi se pare ingrozitor ca ma trezesc o data pe noapte...cum o fi de mai multe ori???
Va pup, ma duc sa mai fac un colet-doua, ca in curand incepe mutarea...
Carmi 30 si bebe Fabiano
miflore spune:
Ioana, de-abia acum am citit si eu! Imi pare tare rau dar daca stai linistita in patuc o sa-ti treaca sangerarea, o sa vezi; nu cred ca e prea normal ce ti-a facut dar acum asta e, stai linistita si nu te mai gandi; o sa treaca si asta; mai rau e ca tu probabil ai o stare de neliniste si de suparare...hai ca maine va fi mai bine!
Pe mine m-a pus pe masa de vreo 4 ori de la inceput dar nu stiu f. bine cum procedeaza; baga cred niste valve la suprafata, distanteaza si apoi vine cu un fel de penis pe care-l imbraca cu o manusa de unica folosinta, uns un pic cu nu stiu ce si mi-l introduce pana pe col, cred; si apoi se uita pe un ecran si-mi poate masura lungimea colului, vede daca e inchis deschis si ce-o mai vedea pe-acolo; e un disconfort, mai ales ultima data, dar m-a durut 5 min si asta a fost; si eu sunt programata pentru vineri la control, trebuie sa-mi fac lista de intrebari sa nu uit ceva!
Aaa, mi-am luat tensiunea cu un aparat digital (eu nu prea am incredere in astea); prima citire 14 cu 8, cam la limita, apoi dupa 1min 13 cu 7 si dupa 5min 12 cu 7; diseara o sa-l pun pe barbatu-miu sa mi-o ia iar dar cu aparat d-ala de spital, cu pompa si cadran de citire; am oricum mai multa incredere!
Mihaela 33++
miflore spune:
Moki, stai linistita cu verigheta, si eu la fel am patit! Eu am scos-o de vreo 10 zile ca sa fiu sigura si ca sa ma agate barbatii pe strada!![]()
O sa vezi ca o sa ai momente de umflat si momente de dezumflat cand o sa ti-o poti scoate linistita; mai ales dimineatza mainile sunt mai umflate, cel putin la mine, apoi daca faci pipi mai des, isi revin! Stai linistita, no problem!
Mihaela 33++
nicole74 spune:
Eu nu mai port verigheta de cateva luni. In ceea ce priveste picioarele, am ajuns de la 37 la 41. Mi-am cumparat niste perechi de papuci ca sa nu dau banii pe incaltari nr.41.
Pupici
Nicole 37 saptamani
karmenutza spune:
Eu acuma ma pregatesc sa plec la cosmetica. Am programare pentru epilat. Data trecuta a fost bine, nu am suferit prea tare. Acuma sa vedem cum o fi cu burta mai mare. Si cred ca mai am un epilat, maxim doua pana la nastere.
Ioana75 spune:
Carmi, eu de mica merg la baie de citeva ori pe noapte, m-am obisnuit, nu mi se pare nimic deosebit
.
Cristina, puteti aplica dinainte la firme, si in partea franceza si engleza, si vedeti si voi cine va place si cit va ofera; asa e cel mai super de plecat, cu servici gasit dinainte. Bafta multa!!! PS: daca vrei sa-ti faci singe rau, iti dau un site cu job-uri din Noua Zeelanda, sa vezi cit de bine platiti sint cei din IT acolo
. Eu am zis ca daca emigrez, acolo incerc.
Ma plingeam azi unei mamici de gemeni ca ma plictisesc de 2 zile in concediu. Raspunsul ei: mai plictiseste-te din plin cit mai poti.
Si mi-a venit o idee de salut pentru gravidele de ultima luna: "plictisire placuta"
.
Ioana
miflore spune:
Ioana, tu ai intrebat de anestezie; eu s-ar putea sa fac generala cu toate ca tare-as vrea sa-mi vad bebelina imediat! Nu stiu inca, o sa vorbesc despre asta vineri cu doctorul; dar anestezistul hotaraste in fct. de problemele fiecareia; eu am intrebat si cardiologul si a zis ca nu e rubrica lui, ci a anestezistului; oricum, se poate schimba treaba chiar in ziua operatiei, asa a patit prietena mea; era hotarata pe generala si chiar atunci anestezistul a zis ca mai bine sa-i faca rahie si sa se aplece in fata, sa-i faca injectia... dar ce diferenta e intre rahia simpla si rahia cu epidurala? Bun, amortesti de la mijloc in jos in ambele cazuri, atunci de ce-ti mai face si epidurala?
Iar cu rahia ideea e ca auzi tot
si daca esti mai slab de inger si doamne fereste auzi ca se precipita lumea in jurul tau din diverse motive, daca esti mai panicoasa - si cine nu e intr-o situatie din asta - s-ar putea sa-ti creasca tensiunea si pulsul si atunci trebuie intai sa te echilibreze pe tine... dar pe de alta parte vezi copilul imediat! Nu stiu inca ce voi face eu; eu si-asa am pulsul mare de fel si tensiunea...s-ar putea s-ajung la generala;
Mihaela 33++
Tonnia spune:
Miflore, nebunatico! Zici...un fel de penis...![]()
Mai, eu nu vad rostul controlului manual. Ce sa vada? Ca e dilatat sau nu? Si ce? Oricum n-ai nimic de facut decat de asteptat!
, 30++
miflore spune:
Da, Tonnia!
Ca tot nu mai fac sex de vreo 3 luni cu sotu"!![]()
Cica se vede mai bine colul pe masa decat la eco normala, dar cine mai stie, cu atata lume sadica in jurul nostru...

Mihaela 33++