Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Aia e, ca nici eu nu inteleg de ce sa-mi pipaie colul; ca daca se apropie nasterea, asta e, o asteptam sa se apropie, iar daca nu, tot o asteptam
.
Schimb eu capitolul ca vad ca nu sint voluntare azi.
Ioana
kid2003 spune:
Miflore, iti pune cateter de epidurala si il lasa acolo. Rahianestezia trece repede, pe cand pe cateterul de epidurala iti pot picura anestezic si mai tarziu, cand vei avea dureri mari de la operatie.
Prietena mea a facut generala, asa a preferat medicul din Giulesti, acolo inteleg ca asta e anestezia preferata la cezariene. Eu la rahie am avut probleme mari (anul trecut,operata la genunchi). Mi-am blestemat zilele si m-am jurat ca rahie nu mai imi face nimeni, niciodata. La rahie, acul e un pic mai gros si il baga mai adanc, rezultatul e ca atunci cand il scoate se scurge un pic de lichid cefalorahidian pe gaura aceea...depinde de organismul fiecaruia apoi...mie cantitatea aia infima de lichid pierdut mi-a dat o stare groaznica, 2 saptamani nu m-am putut ridica din pat, nici macar in fund sa pot manca...nu mai zic ca imi venea sa vomit (de la ameteala) cand trebuia sa ma duc la buda. A fost horror, pana s-a refacut lichidul ala am tras-o rau de tot.
Sper sa nu fie si epidurala la fel, inteleg ca e o zona diferita unde se baga acul, ca daca mi-ar zice cineva ca trebuie sa suport iar ce am suportat anul trecut, prefer sa nu fac nici o anestezie, si sa simt tot, macar stiu ca trece dupa aia si nu ma chinui...
Miflore, ai mai trecut sa vezi de cartea galbena? Eu am cautat-oprin centru, inca nu e...
Ioana, e relativa greutatea de la eco, nu e batuta in cuie, stiu un caz in care i s-a spus ca bebe are 4 kg si a avut 3,200, si invers se poate f bine (sa iti zica mai putin si sa fie mai mult).
cge spune:
Tonnia, ca sa va amuzati: eu la Victor m-am dus cu membranele rupte, si fiind si prima sarcina dr nu a venit la spital decat spre final.
In rest, suna ca sa vada ce mai fac.
Si ma controla toata lumea: dr de garda, ba a venit si un doctor cu studentii care faceau practica in spital, si se holbau la mine cum eram cracanata pe masa![]()
![]()
Asa ca, atunci ne vor controla de n-spe mii de ori ca sa ne vada dilatatia.
Ioana, si eu tot asa ma gandesc sa plecam cu joburile gasite de aici, cel putin unul dintre noi.
Cristina
septoct2005 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55425" target="_blank">aici.