Mamici de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, e f bine ca mai ai pana la nastere daca te-ai apucat de reamenajari prin casa. eu simt ca innebunesc, mi-e frica sa nu apara bebe si casa sa fie vraiste.

in plus, serviciul care ocupa si el timp (chiar daca, v-am explicat, merg doar la unul dintre joburi) si mai ales o... "initiativa particulara" pe care o incercam in perioada asta si de la care s-ar putea sa avem asteptari prea mari...

vreau timp de cumparaturi, de curatenie, de aranjat, de asteptat bebe in liniste... nusht ce m-a apucat. m-am trezit cu sus.

am reusit sa ma programez la cabinet. de-abia vineri dupa-amiaza...

astea sunt stirile mele.

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, s-ar putea sa fiu subiectiva, dar nu cred ca doctora vrea sa-ti grabeasca nasterea. Mie la fiecare control de col mi-a zis ca e posibil sa sangerez, dar sa nu ma speri. Din fericire nu am sangerat si cred ca datorita faptului ca aveam colul lung si inchis. E normal sa-ti fie teama si mie mi-ar fi, dar nu cred ca motivul controlului ar fi cel al grabirii nasterii.

Pupici

Nicole 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, eu nu stiu ce sa zic de controlul tau. poate se mai intampla sangerarea asta si nu din cauza doctorului? nu stiu. poate nici sa te superi prea tare... spre binele tau.

mie nu mi s-a facut nici un control pe masa (doar in primele saptamani echo transvaginala). pana acum cel putin.

gandeste-te la miruna ca e bine si ca urmeaza sa apara .

cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Sofia-te inteleg perfect!Chestia cu gaurile in peretele proaspat vopsit e super:)si eu sunt in aceeiasi situatie, dar din cauza de aer conditionat prost pus...Azi o luam de la capat... Sa speram ca se va termina cat mai repede si la tine!
Abia astept sa ma duc si eu la ecografie sa-mi spuna daca pot naste normal sau nu-la Polizu la Dr Herghelegiu.
Mai este cineva care e la Polizu?

+30

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Felicitari primului baietel!!!
Stai linistita ,Monica,sa vezi tu ce ditamai flacaul o sa fie!!!
Fetelor,problem: azi e prima zi in care mi s-au umflat si mie mainile...m-am trezit asa pur si simplu cu ele mai umflate,chiar n-am patit-o deloc pana acum...faza tare e ca de un ceas ma chinui sa scot verigheta daca tot n-am facut-o din timp,si ntz..nu se mai poa'..acum sunt intr-o stare din aia de cred ca-mi vor iesi matele daca ramane verigheta asa sugrumata..sunt stresata ca nu-mi va mai circula sangele ,ca cine stie ce patesc..mai sunt fete care au uitat sa-si puna bijourile la colectie????
,
Moki,34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata,
Ioana cam urat din partea dr...cel putin mie asa mi se pare..eu nu am facut decat un singur control pe masa pana acum si nu ma mai urc pana la nastere.
In general sa stii ca eu sunt scarbita de majoritatea dr. care vor sa se intample lucrile asa cum vor ei, si multi idntre ei urmaresc doar castigul propriu-zis si mai putin altele.
Incearca sa stai in pat ca sa se opreasca sangerarea.
Eu nu ma mai duc la nici un control pana cand nasc fiindca nu fac altceva decat sa ma agit...ba ca e colul deschis , ba ca e nu stiu cum ...oricum de acum bb e la termen si se poate naste oricand iar faptul ca imi zice ea ca nasc acum sau peste 2 saptamani nu ma face decat sa ma impacientez si nu e bine...o sa nasc cand o fi sa fie si gata.

Marlena & +37 si AMR= 19 zile
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, multumesc mult pentru informatii.
Noi am opta ptr Quebec, avand in vedere ca eu am lucrat 1 an in Franta si ma descurc mai bine in franceza.

In rest, nici pe mine nu m-a urcat dr pe masa, decat prima data, cand m-am dus sa ma laud cu sarcina de acuma.
Si inainte sa plec la mare si ea in concediu pe 25 iulie, dar atunci i-am cerut eu special.

Eu zic ca o sa fie bine, cateodata tot raul e spre bine.
Oricum, Miruna e dezvoltata cum trebuie si asta este ce conteaza.

Sofia, asteapta sa iti mai creasca bebelusha cu mersul la toaleta.
Si eu am dat de atatea ori noaptea cu burta in bicicleta lui Victor

Acum, vreau un bec cu putere mica in holul de la baie, asa cum povestea Oana ca are.

Cristina, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Moki eu inca port verigheta si celelalte inele si nu mi s-au umflat degetele pana acum decat cele de la picioare dar foarte putin si in special in a 2 a parte a zilei (banuiesc ca din cauza caldurii)dar port aceeasi incaltaminte inca .

Marlena & +37 si AMR= 19 zile
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gina, cum e perna ta de alaptat? Ai vreo poza cumva? Multumesc!
Felicitari Gabi pentru eco! EU stiu ca nu e grav sa ai mai mult lichid amniotic, doar ca-i burta mai mare si BB mai mic, dar la tine e BB bine dezvoltat! Parca e mai rau sa ai mai putin lichid...nici eu nu stiu prea bine;
Flavia, ma bucur ca esti bine!

Mihaela 33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Moki, stai linistita cu degetele si cu verigheta. Sigur nu-ti ies matele pe acolo. Ai sa vezi ca mai spre seara se desumfla. Mie mi s-au umflat degetele de la maini cam de prin luna a IV-a. M-am obinuit. Dimineata sunt umflate, mai tarziu se desumfla. As putea sa o scot dupa amiaza cu sapun. Nu-i problema. Picioarele la fel se umfla uneori de se fac butuci. Noaptea dorm cu ele cocotate pe perna+patura facuta sul si dimeneata sunt fresh. Seara o luam de la capat. Dar m-am linistit pentruu ca mi-am luat tensiunea de cateva ori si e mica. 9.5. Mi-am facut analiza la urina si e OK. Asta e, e de la sarcina. Si beau si apa multa. Stai linistita.
Despre dusul la toaleta, doar o data pe noapte, mai spre dimineata. 5 -6. Uneori 4,30.

Mergi la inceput