Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

adrianafedorca, am citit si eu mailul si tot nu m-am prins (ca nu am avut timp de studiu) daca e mai avantajos asha cu comanda! Si daca da, cam cat la suta economisesti?
La Blue Corner am fost o data si am mincat ficat de rata cu pere. Sincer, desi mie imi place mincarea dulce, ficatul ala cu jeleu nu mi s-a parut combinatia cea mai reusita. Era si seara si apoi noaptea mi-am masat burta. Scoici nu am mincat acolo!
Ca sa vezi "roaba" mergi la bebelusul tau , categoria jucarii peste 6 luni, dai click pe chicco si e prima din lista!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Mi-am amintit ca vorbeati de inghetata! Si cum eu sunt dependenta dar Delta nu prea iau, va zic ce maninc eu! De la BettyIce imi place cea de caramel si cea de frisca cu capsuni iar de la amicii au acum niste torturi noi, Obsesion, si cea cu vanilie si nuci caramelizate e bestiala.

Si apropo, adriana v-a intrebat cum sa se lase de sulciuri iar voi ati convins-o sa manince mai multe! Pai e frumos?!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Moralizatoareo,vad ca nici tu nu te dai in laturi de la ispitirea cu dulciuri,mie una chiar mi-ai facut pofta,ma duc sa dau iama in inghetate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dragelor,Sara doarme somnul de dupa-masa, deja e in patutul ei de la 13.15. Imi pare bine ca am reusit sa-i fac un program de somn de dupa masa si asa mai pot si eu sa respir in timpul zilei iar ea saracuta sa se odihneasca. Vreau sa ma plang putin ca a inceput sa se trezeasca noaptea cam cum se trezea la 2 luni, deci prin urmare deja de o saptamana si ceva se trezeste constant la 12-1 la 3 la 6 s.a.m.d. Deja sunt terminata de oboseala si de multe ori de la masa de 3 o las cu mine in pat si dorm foarte cu grija iar ea e fericita ca e mama langa ea si poate sa pape cand pofteste.Si noi intentionam sa mergem in continuare cu alaptatul pana la 6 luni cand o sa incepem diversificarea si atunci sa te tii. Parca vad ca intru in panica si tot ce am citit si m-am informat este egal cu '0' si o sa fiu o tabula rasa la momentul respectiv. Cand am intrebat-o pe asistenta de copii despre ceva informatii cu diversificarea mi-a satisfacut apetitul de informatii cu un vraf de foldere, literatura buna de citit in vacanta. Apropos de vacanta, noi in septembrie deja pe 5 suntem pe drum spre Spania, traversam noi frumos prin Franta unde ne vom caza o noapte inca nu stim exact unde dar mai precis la mijlocul drumului care e foarte lung, adica un total de 1.600 km. Vom merge cum v-am mai spus la sora mea care sta in Castellon de Plana si e foarte aproape de plaja iar o parte din concediu il vom face la cabana lor de la 'munte', in ghilimele pentru ca e ca un deal mai mare de-al nostru dar e super fain situata. Am emotii de drum si sunt gata, gata sa contramandez totul, insa voi merge pe mana lui Narcis care e increzator ca totul o sa fie bine.E drept ca si pana acum Sara a facut 3 drumuri in Germania si a vazut aproape toata Belgia impreuna cu prietenii nostri, deci are un exercitiu facut.Ligia, mi-ai deschis apetitul de dulciuri, care se pare ca nu pot sa-l opresc cu nimic, cu cat manac mai multe dulciuri (inghetata, alune in ciocolata cu glazura, ciocolata cu lapte si mai numiti-le voi) cu atat am pofta mai mare. Stiu ca m-ai intrebat ceva de olimpiada la romana, nici pomeneala, nu prea le-am avut cu studiatul, am preferat intodeauna sa citesc si sa invat ce imi place si bineintele nimic din ce eram obligata sa o fac sau era in programa scolara si rau am facut! Pupici lui Raduc pe care l-am vazut in poze, e un dulce bine ingrijit si un fericit! Felicitari pentru ambitia si vointa de a-ti incepe munca si sunt sigura ca e bine asa cum ai hotarat, eu si daca as vrea sa incep ceva nu pot pentru ca nu am ce... o intreaga poveste. AdrianaFedorca, succes la sopingg in continuare si sa-ti primesti cu bine pachetul acasa, ma bucur ca ai gasit o modalitate de a cumpara hainute bune si mai ieftine lui Cezarica.Andira, distractie placuta la Bran si pupicei Irinucai. Zuzunaki, nici eu nu am apucat sa-ti urez prea multe inainte de a pleca din Germania, sper din tot sufletul sa fi fericita si multumita cu toate pregatirile, sa te bucuri in acelasi timp de locurile frumoase din Grecia, sa incerci sa nu te strezezi foarte tare sa poti radia de fericire la nunta, sa fi ca o printesa din povesti. Cat despre nuscaturile de tantari, la mine a functionat, desi nu am tantari in casa, totusi doar unul sa fi fost o ataca imediat pe Sara, incearca cu un tifon, sau o perdea cu care sa acoperi patutul in care doarme Alexandros, eu asa fac si de atunci nu mai avem probleme cu tantarii.An-k am incercat sa te sun si ieri si dar nu a ridicat nimeni, sper sa fiti cu totii bine, va pupic! Cred ca si la voi au inceput pregatirile de nunta si nu ma mir sa fiti plecati la rezlovat de treburi, succes cu pregatirile.Marox, unde esti, ce mai faci? Imi lipsesc mesajele tale frumoase si clare. Pupiciei Juliei si te astept pe forum.Mamacita cum termin de scris mesajul dau o fuga la pozele voastre ca mi-e dor de Alex! Felicitari pentru escapadele de la terase-restaurant, si noi am facut una sambata insa nu cu un happy end, pana am asteptat sa ni se pregateasca pizza, Sara a inceput sa urle de foame cred in gura mare pe terasa, am luat-o sa o alaptez dar destul de incomod si i-am zis lui Narcis ca nu mai calc in nici un restaurant pana nu se face Sara mai cuminte! pupicei lui Alex...Gabrianah, te pup! Am mai pus si noi niste poze pe album:http://community.webshots.com/user/sara_narcisao zi buna tuturor

Mergi la inceput

iar am scris un kilometru de mesaj... trebuie sa le mai fractionez ca altfel sunt prea obositoare.Ocrainic vreau sa-ti doresc calatorie placuta, sigura si faca incidente. pupicei lui Davidut

Mergi la inceput

mamacita, foarte dulcica Alex, s-a facut frumusel foc, daca inainte mi se parea si mie ca toti bebelusii seamana intre ei acum parca se contureaza personalitatea si carecteristicile fiecaruia... si noi intrebam mereu: Unde-i tati ? sau Unde-i mami ? aspetand sa-si intoarca privirea spre noi!Am vazut-o intre forumite pe Mamanati careia ii transmitem salutari cand o sa va vedeti si puici lui Demi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ocrainic scaunelul de masina este de la chicco, se numeste Tranzit Jet Vector, sau mai pe scurt Vector. Suntem multumiti de el.

Fug ca Ioana e tare ambitioasa si in ultimele zile plange de zor daca nu reuseste sa faca ce si-a pus in cap. Cel mai des sa pape jucariile si le gaba ea in gura, dar ii mai scapa...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

nu am mai intrat de cateva zile. a fost o saptamana cu multi 'pumni'. incredere, rabdare si perspeverentza si speranta ca vor fi zile pline de lucruri mai bune...
multumesc din suflet pt. urarile din 16...cele 5 luni ale pamatufilor mei.

va doresc un sfarsit de saptamana linistit.

ako+ d&r (16 martie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

in sfirsit am ajuns si eu sa scriu. am fost ocupata cu musafiri, cumparaturi, pregatiri pentru ziua mea de nastere, miine urmeaza ziua lui nathan ( 4 anisori), abia astept!i-am cumaprat o bicicleta rosie cu roti ajutatoare, is tare curioasa ce va zice, ca demult isi doreste una!

Gabriel imi " maninca urechile", si asa cum zicea si Danna, parca revine la program de 2 luni! ar vrea sa pape intr-una :)si el mai nou , ca si ioana a lui rrox plinge tare de frustrare:)iar daca se intilmpla sa ii iau ceva din minutza, e jale :))

danna_j am vazut-o pe sara ta, e tare dulce! ce mai tage de urechisa ursuletului!

mamacital-am vazut si pe alex cel voinic !ce-mi place cum sta carnitza pe el, si face niste mutrisoare ! e tare dulcic !
an_kamersi de telefon! m-am bucurat sa te aud, si te sun eu azi

andira[/purple] cred ca tu ai intrebat de dormitul pe burta? am intrebat-o si eu pe moasa acum 4 ani cind aveam problema astea cu nathan, si in somn se intorcea pe burta.si mi-a zis ca daca singur se intaorce si doarme asa , pot sa il las, ca e destul de puternic.( si el il tot verificam si intorceam pina mi-a spus ea asta).vad ca gabiriel e la mai comod, are deja 4 luni jumate dar inca nu l-am vazut facind acrobatii din astea!

fetelor, io m-am cam ingrozit citind despre cum povestiti de preturile la hainele de bebelusi ( comparativ). nu credeam ca e asa gigantica diferenta! ma tot gindeam ca daca ati comanda din germania, vi le-as pune eu pe bus.
trebuie sa fug ca vad ca mi-i gata pauza, deja s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

din ceva greseala mi-a aparut asa colorat, scuze..
ako pupici la gemenici!

Mergi la inceput