Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumim pt.complimente danna j si gabrianah!
danna j,bine-ai revenit,frumoasa ca intotdeauna,iar sara un boboc de floare!
gabrianah,LA MULTI ANI pentru tine si pentru Nathan,sa va dea Domnul sanatate si viata usoara si fericita!
Ati depistat de ce vi se scoala copiii asa des?
Si eu as dori sa incep diversificarea cat de tarziu posibil,ideal la 6 luni,practic vazand si facand.Deocamdata carnitele lui alex sunt produs 100%tzitzi si sunt tare mandra si fericita.
danna,stai linistita ca si noi am avut ceva urlete,cele mai recente de Sf.Maria,dar nu ne lasam,facem baiat de societate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, eu m-am uitat un pic si la serviciu la pozele cu Alex dar nu am apucat sa comentez. Vreau sa-ti spun ca e un dulcic si acum e baiat mare, deja are trasaturi de baietel , nu mai e bebelusul din alte poze. tare dragutel e el grasunelul, ca l-as pisca prin monitor de picioarele si manutele alea cu pliuri ale lui.
Nici cu mamica lui nu mi-e rusine. Ce pusa la punct iesi tu la plimbare cu Alex. Bravo! De tati nu putem sa ne dam cu parerea ca i-am vazut numai burta

danna_J, intentia mea nu a fost sa va fac pofta de dulciuri. Cat despre "ambitia" de a merge la munca ce sa-ti spun, nu am facut-o din ambitie , dar vorba ta ar fi o poveste intreaga...

Ma duc la treaba, ca Radu doarme si eu intentionez sa fac cuartenie in bucatarie. Maine se impune o curatenie generala in dormitor (comun al nostru si al lu Radu). Vreau sa dau si dulapul la o parte, sters geam, deci din aia generala ca mi se pare ca miroase a praf. Sotul a promis ca ma va ajuta. De obicei venea o femeie, dar acum nu am unde sa-l las pe Radu o zi intreaga (ca la soacra-mea face si ea simbata ce are de facut, ca in timpul saptaminii nu prea mai apuca) asha ca acum trebuie sa fac pe bucatele. Si numa pt o camera nu mai chem femeia, fac eu , desi nu prea am chef.

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,multumim,complimentele tale ne-au umplut de bucurie.Si nasul lui a spus exact acelasi lucru cand l-a revazut,acum,la aproape doua luni de la botez,ca are trasaturi de baietel.promit sa mai pun poze si cu posesorul burtiiSa stii ca m-am tinut de cuvant,am dat iama in conge si ghici ce am gasit(luata chiar de mine,sclerozata)?Inghetata Amicii Obsesion iaurt cu fructe de padure.
Saraca de tine,iti doresc spor la curatenie(eu cred ca as fi chemat femeia si ptr. o camera)
Mergem acum la Mamaia,ca am ochit o terasa draguta "La trattoria" si era plina,acum poate avem noroc de o masa mai izolata,sa nu-i capiem pe ceilalti clienti+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

In sfarsit, am reusit sa citesc din urma... Sunt atatea subiecte si discutii la care as fi zis si io cate o vorbulitza... dar nu are sens sa va intorc in timp.
Am fost la Sinaia (ca intrebai Rrox si nu am apucat sa raspund) 4 zile si 2, in continuare, la Dragasani, la socrii mei. A fost excelent, Ema a dormit si a mancat foarte bine. I-a priit aerul. A avut si mici scene de plansaori, dar erau de asteptat, din cauza drumului si a schimbarii mediului. Puteti vedea cateva poze in folderul "august".

Dariaevelin , poti, te rog, sa imi trimiti si mie scanurile cartii de psihologie ? (vorbeati de ea la inceputul acestui capitol). Adresa mea "incapatoare" este anca.toana@gmail.com. Multumesc anticipat!

adrianafedorca , si noi suntem pe Milumil 2. Poate o sa razi de mine, dar l-am gustat. La fel, am gustat si laptele meu. Asemanarea este foarte mare! Sunt amandoua dulci. Milumilul mai e si vanilat... Surpriza (neplacuta) a fost ca acum cu foarte mare greutate o conving pe Ema sa mai traga de la san. Nu mai am lapte suficient, vine mai greu, asa ca nu ii convine sa se oboseasca sa traga, cand ala din bibi e buun si usor accesibil. Sper sa nu faca si Cezarica la fel... Eu sufar din cauza asta si ma lupt zilnic cu Ema sa bage macar o masa de la mine...
Faina treaba cu mothercare din Anglia. O sa ma uit. Multzam!

Andira , unde faci masterul? Am vazut ca zici de examen la Relatii Publice... Eu am absolvit (sa nu zic terminat, desi... ) relatii publice si publicitate la FJSC si masterul la SNSPA. Ma gandeam ca poate ne-om stii... Ar fi haios.

Declar oficial ca sunt fana inghetata, mai ales Nirvana cu praline, dar nu refuz nici un model de la Delta (sau altele mai scumpe). Din cauza asta nu slabesc! De altfel, ma voi apuca de regim de luni, dar NUMAI dupa ce termin tortuletzul de 1 kg din frigider.

Va pup pe toate! Ar mai fi de scris o gramada, dar imi intru eu in ritm si recuperez!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

GabrianahLA multi ani pentru tine si pentru Nati, inca o data! Multumim de complimente si abia astept sa ne vedem intr-o zi!Mamacita, multumim de cuvintele frumoase, sper ca v-ati simitit bine la restaurant si Alex v-a lasat sa va delectati cu cina!Anca Micaela din poze se vede ca v-ati simtit bine la Sinaia si pe unde ati mai fost plecati si Emei i-a priit aerul de munte, foarte relaxant. Cura de slabire as vrea si eu sa tin dar parca am luat-o pe panta cu dulciurile si nu ma mai pot opri.ako, iti doresc sa ai parte de zile fericite alaturi de 'pamatufii' tai, sa poti sa te bucuri de momentele acestea cand sunt ei micuti si sa ai puterea necesara sa faci fata acestei mari provocari. Cred ca nu este usor cu doi, va pupam si La multi ani cu intarziere pamatufilor!Daca Cristinatwo ne mai citeste (apropos), ii urez si ei din suflet multa rabdare si putere cu 'perechea regala' cum frumos i-a 'botezat' mamacita si ne e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Va doresc tuturor o noapte buna, odihna placuta si un We stralucitor si foarte relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia13 avand in vedere ca un pachet de body-uri costa aproximativ 500 mii lei in anglia iar aici la mother care costa 1,4 mil lei , eu zic ca merita , am fost ieri la mothecare in mall sa ma uit la marimi sa stiu ce comand, o sa cumpar o parte marimea 9-12 si o parte 12-18 pt la primavara, avand in vedere ca cezar creste ca vantul si ca gandul...

cat despre ficatul de rata ...ti-am mai spus as fi instare sa ma mut in brasov

si apropo de dulciuri , ieri daca am fost in mall mi-am luat si inghetata , mie imi place cea de acolo, au tot felul de arome cele mai bune sunt nuttela, kinder, tiramisu, alune, creme caramel

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

danna_J, ma uit acum la poze , Sara e o papusica frumusica grasunica, arata super , si tu arati nemaipomenit si esti o mamaica tare frumoasa si fericita
sa stii ca si cezar incepuse sa se trezeasca noaptea dar si-a revenit aseara a papat doar de la san si aa adormit , m-am buv=curat asa tare ca nu i-am mai dat supliment , si a dormit pana la 5 dimineata , e adevarat ca daca papa si supliment dormea pana la 7 dar nu ma deranjeaza sa ma trezesc

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

uf, in sfarsit am mai ajuns si noi pe acasa.

intre timp am facut si noi 6 luni si joi ne ducem la vaccin.

multumesc fetelor care mi-au raspuns acum vreo 2 saptamani, imi pare rau ca o fac cu intarziere dar am fost plecati.

ce mai e nou? mancam carnita de pui si maine e a doua oara cand vom papa galbenus de ou. Papam si iaurtel dar nu cu mare succes, iar branzica facuta din iaurt nu ne place deloc, in schimb cand ii dau cate o faramita din cea de vaca de la tara ii place dar doar ii pun pe buze. dar oare de ce nu putem sa ii dam din aceea? dulce bineinteles, inainte sa ii dea sare.

SI AVEM SI NOI UN DINTISOR!!!!!!

acum va las, va mai vizitam mai tarzior.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55723" target="_blank"> Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput