Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, Rrox, multumesc frumos!
Bine ca v-am intrebat, pt ca, desi citisem deja ca se poate pune lapte praf in piureuri, eu ma gandeam sa incep cu morcovul
Bun, deci sapt viitoare incepem cu Milumil, ca de-asta a primit si in maternitate.
Cu masterul am rezolvat, i-am anuntat scurt ca in perioada restantelor sunt plecata din tara, i-am intrebat cum putem rezolva si mi-au spus ca pot sa dau examenele la sesiunea din iarna. Eram asa fericita ca nu ne sta nimic in calea concediului, ca am uitat sa-i intreb de echivalare. Da' mai am timp pana atunci.

Adriana si Ligia, multumesc si voua de urari.
Adriana, sa stii ca cele 14 pagini sunt copiate de pe mai multe site-uri, nu e o singura dezvoltare pe 14 pagini (adica nu am gasit pe cineva sa scrie atat despre diversificarea la 4 luni ). Daca te intereseaza, da-mi o adresa de mail si-ti trimit.

Zuzu, ma bucur ca ai reaparut si iti scriu luni cum a fost.

Am gasit si eu pe bebelusultau.ro o salteluta de joaca educativa, dar e vreo 3 mil, si cea de la mothercare era mai frumoasa si la vreo 2mil si ceva. Am gasit si centrul de activitate, dar astia de la mothercare mi-au spus ca la sf lunii august primesc ceva asemanator saltelutei, pentru copii de peste 6 luni, ceva tot la 2mil si ceva. Cred ca o sa astept sa vad ce aduc si ei.

Binenteles ca Irina e pe burta si chiraie, ma duc la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In sfarsit i-am luat copilului jucarie! Ne-am potolit. Ioanei i-a placut la nebunie la Unirea. Am pus-o in marsupiu cu spatele la mine si a fost super incantata. Topaia si vorbea cu tot ce era mai colorat si mai luminos. A facut furori bineinteles. Ba chiar a apucat cate ceva din trecere, o bluza la Kenvelo si o carte la Diverta. Ma cam doare spatele insa, deja simt bine cand o car o ora, doua in marsupiu. Si nici sotului nu vreau sa i-o dau!

Ligia e foarte draguta jucaria Raducului, cred ca e incantat. "Primii pasi" nu e premergator in sensul ca pui copilul si sta in fund si merge pe roti. E ca o roaba si il incita pe copil sa faca pasi fiindca ii canta ceva la fiecare pas. Si copilul e cumva mai sigur pe el ca se tine de manerele roabei. Eu nu o sa-i iau premergator - cel clasic - cred ca intarzie mersul autonom si poate cauza si multe accidente. Nici Mariuca nu a avut.
Incearca sa nu-ti mai faci atatea griji. E foarte bine cum ai hotarat, e doar program scurt deocamdata, Raducu e pe maini bune si se simte bine si pe urma, o data si o data tot va trebui sa mergi la serviciu. Pentru copil e mai usor sa se desprinda de tine acum cand e mai mic, decat la 1-2 ani. Si eu am mers la serviciu cand Mariuca avea 4 luni si am avut program de 6 ore pana a facut ea 9 luni. Acum din cauza ca trebuie sa-mi caut alt serviciu profit si stau mai mult acasa. Mai e si Mariuca care incepe scoala si vreau s-o ajut in primele luni. Nici nu-mi updatez cv-ul pana prin noiembrie. Dar evident simtim in buzunar treaba asta.

Andira saltelute se joaca de vreo 2 modele - una si cu semicercuri deasupra - atarna jucarele de ele - si una doar salteluta sunt si de la chicco si costa in jur de 1,5 - 2 milioane.
Super cu examenele!

Hiroral, Mihaela sper ca sunteti bine. Am vazut ca v-a cam zguduit pe acolo ieri. Bine macar ca japonezii astia stiu sa construiasca.

Am uitat sa va zic, ieri am fost extrem de nervoasa. Am vazut la stiri de ieseanca aia care s-a suit frumos in avion, s-a dus in Franta, si-a cumparat un cutit si l-a omorat tocmai pe unul dintre cei mai iubiti preoti de acolo, o personalitate! Cum D-zeu de trebuia sa faca nebunia asta tocmai o romanca!? N-ajungea ca suntem tiganii care am mancat lebedele din Viena si hotii din Germania si Spania, acum mai suntem si nebunii ucigasi de preoti din Franta! Chiar o sa-mi fie rusine sa mai zic ca sunt romanca. Eu, care peste tot am zis sus si tare ca suntem romani, tocmai fiindca am vrut sa arat ca exista si altfel de romani, cat se poate de civilizati. Poporul asta ma dezamageste din ce in ce mai mult... In fine, sunt cam offtopic...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Sa vezi ce coincidenta rrox3, astazi vine sotul si ma intreaba daca am comandat jucaria, dupa care zice , asta il cumparam mai incolo. Si era vorba exact despre "roaba" de care zici tu. Eu ochisem alta, tot Primii pasi se numeste si e premergator cu diverse chestii atasate.

Azi am avut un pic de timp si de stat pe net si am observat ca nu numai Marox s-a suparat pe noi ci si Alessia 105 . Pe alte topicuri posteaza. Oare de ce? Spune-ne Alexia!

dariaevelin, am vazut pozele cu tricicleta. Mey, stricati jucaria copilului! Si apropo , sotul tau unde a fost cand ati facut copilul asta ca mie mi se pare ca seamana numai cu tine!

Andira, unde o sa stati la Bran? Sa te pregatesti ca e super aglomerat! Si daca va tin nervii sa mergeti la tunelul groazei!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am primit raspuns de la mother care si la ce am comandat eu costa 25 lire

From : Customer Support <customersupport@Mothercare.co.uk>
Sent : Thursday, August 18, 2005 3:34 PM
To : "tavi fed" <octavianfedorca@hotmail.com>
Subject : RE: Delivery Query rs

| | | Inbox

Dear Tavi,

Thank you for your e mail.

I have totalled the list of items you have provided me and below is the breakdown for the cost of delivery to Romania.

Total Items £92.00
Postage & Packing £24.95
Order Total £116.95

I hope this information is useful. You can place this order via our website www.mothercare.com or via Mothercare Direct on 08453 304030.

Please don't hesitate to contact me again should you have any further queries.

Kind regards

Raashmi Sharma
Customer Service Representative

Please respond using your original e mail and our response to ensure a swift reply.

Please reply with your previous message to ensure a swift response

orders@mothercare.com -if you need help with your order

customersupport@mothercare.com -if you need assistance with Mothercare's products, services or stores

technicalteam@mothercare.com -if you have any technical difficulties

websiteteam@mothercare.com -if you need a helping hand around our website

-----Original Message-----
From: tavi fed [SMTP:octavianfedorca@hotmail.com]
Sent: 18 August 2005 13:56
To: Customer Support
Subject: RE: Delivery Query rs

your basket
product uk delivery quantity item price remove

'In the Mood for some Food' jersey coverall standard £4.00

3-pk Interlock sleepsuits , WHITE, 80cm (9 - 12 months) standard £7.00

3pk Long-sleeve bodysuits, WHITE, 86cm (12 - 18 months) standard £5.00

7pk Short sleeve bodysuits, WHITE, 86cm (12 - 18 months) standard £8.00

Boy's 2-pack plain and stripe top, CREAM, 80cm (9 - 12 months) standard
£6.00

Boy's Humphrey's Corner dungaree set, BLUE, 86cm (12 - 18 months) standard
£19.00

Boy's bodysuits - 7 pack, BLUE, 86cm (12 - 18 months) standard £11.00

Boy's cord wadded jacket, STONE, 86cm (12 - 18 months) standard £17.00

Boy's khaki crunchy cotton dungaree set, KHAKI, 86cm (12 - 18 months)
standard £15.00
click here to add a free catalogue you have item(s) totalling £104.00

standard UK delivery charge £3.95

>From: "Customer Support" <customersupport@Mothercare.co.uk>
>To: "tavi fed" <octavianfedorca@hotmail.com>
>Subject: RE: Delivery Query rs
>Date: Wed, 17 Aug 2005 15:52:47 +0100
>
>
>
>Dear Tavi,
>
>Thank you for your e mail.
>
>I can confirm to you that we are able to deliver items to Romania.
>International delivery is restricted to certain items.
>
>If you would be so kind as to forward to me a list of the items you would
>like delivered I will find out the delivery charges for you.
>
>I look forward to hearing from you at your earliest convenience.
>
>Kind regards
>
>Raashmi Sharma
>Customer Service Representative
>
>Please respond using your original e mail and our response to ensure a
>swift reply.
>
>Please reply with your previous message to ensure a swift response
>
>orders@mothercare.com -if you need help with your order
>
>customersupport@mothercare.com -if you need assistance with Mothercare's
>products, services or stores
>
>technicalteam@mothercare.com -if you have any technical difficulties
>
>websiteteam@mothercare.com -if you need a helping hand around our website
>
>
>
>
>
>
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: tavi fed [SMTP:octavianfedorca@hotmail.com]
> > Sent: 17 August 2005 06:36
> > To: Customer Service
> > Subject:
> >
> > please tell me if you make delivery to romania and what are the delivery
> > charges to romania
> >
> > thank you very mutch

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andira mailul meu este adriana_stanescu@hotmail.com, cand ai timp trimite-mi si mie te rog ce ai gasit tu despre diversificare , multumesc muuuult

eu inca n-am apucat sa citesc decat asa printre randuri , m-ati facut curioasa cu "roaba" vorba ligiei , vreau si eu sa o vad o gasesc undeva pe net?

ligia eu de cate ori vin in brasov merg la restaurantul blue corner este in piata george enescu, este preferatul meu, ai fost vreodata? au niste scoici gratinate de mori , si ficatul de rata cu pere ...lesini ...as fi in stare sa ma mut la brasov numai pt restaurantul asta ...

pupicvi ma apuc de citit

noapte buna

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

dragele mele, am reusit sa mai intru meteoric pe forum. miine de dimineata plecam spre Oltenia. am terminat din nou de facut bagaje.

rrox- tare mult te rog, nu-mi zici si mie ce scaun de masina ti-ai luat tu. caci tin minte ca ai cercetat piata destul de mult inainte de a-l lua. fiindca noi cind ajungem acasa in NZ trebuie sa-l avem deja la aeroport si ma gindeam sa incerc sa gasesc pe net si sa-l comand, sa-l pot avea pe cind ajungem. multumesc

andira - eu nu stiu mai nimic despre diversificare, dar nu am de gind sa-i dau nimic lui beb pina dupa 5 luni. pe vremea aia o sa ajungem si noi la casuta noastra si o sa fie altceva si oricum noile tendinte sunt pentru diversificarea mai tirzie si eu asa ma gindeam sa fac. daca te rog mult, imi trimiti si mie ce ai mai gasit tu pe net despre diversificare. Pleeeeeease!

zuzu - eu nu am apucat sa-ti urez toate cele mai frumoase ginduri pt nunta si botezul lui bubu, inainte de a pleca tu din Germania. ma bucur ca toate merg struna, iese ea in regula si sala, stai doar linistita. bucura-te si traieste din plin toate momentele acestea minunate si emotionante. Pupici multi!

daria - va fi la inceputul lui sept cind o luam spre casa. Astept si nu astept, e asa de greu!

adriana - spor la cumparaturi

si David a primit multe chestii fff dragute de la Iana din Cluj si am inteles ca preturle sunt nu asa de piparate. In rest eu nu am intrat in absolut nici un magazin nici de bebei, nici de adulti, nici timp, dar mi-e si de bagajele noastre deja mut prea grele!!!

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Adriana si Oana, v-am trimis mail, sper va foloseasca.

Adriana, m-am uitat si eu acum la preturi la mothercare si nu-mi vine sa cred: adica un set de 7 body-uri e 7£? Pai eu cand am fost la ei la magazin acum 2 saptamani m-am cam ingrozit de preturile de acolo, e de 1000 de ori mai avantajos sa comanzi pe net.
Ai plasat comanda? In cat timp vin?

Ligia, multumesc frumos ca mi-ai zis de Bran. Sper sa nu ne calcam in picioare pe acolo. Daca am cu cine sa o las pe Irina o ora, mergem si in tunelul groazei.

Adriana, nu-mi mai spune de ficatul de rata... Am mancat la Casa Doina, cred ca mi-a sarit colesterolul in aer atunci, dar e absolut bestial! Si scoicile... Cred ca fac si eu o vizita restaurantului aluia.

Mergi la inceput

Am mai gasit un pachet de body-uri, fara maneca, pret = 4 £!!! (fusese 10)
Cred ca o sa-mi fac o lista intreaga, si-i iau Irinei pt 6-9 luni si 9-12, ca merita. Ziceti si voi, m-a luat pe mine valul sau chiar astia la noi bat campii si e mai avantajos sa cumparam asa?

Mergi la inceput

Ce hoti!!!
Am gasit patutul care pe mine m-a incantat de nu se poate, uitati aici, http://www.mothercare.com/invt/lw1659&bklist=icat,5,shop,shonursery,nurcotscribs,cotcribsmosesbaskets, la ei e 60£ si la noi il vind cu 6,5mil!!!
L-am vazut la magazin, e super si calitatea nu v-o mai spun...
Bebelusii nostri deja aproape au depasit varsta lui, dar cand ma gandesc ce bun ar fi fost la inceput, cand hatanam la patutul Irinei de facusem scurta la mana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,magazinul Iana am inteles(sper sa nu te informez gresit,dar oricum nu mai exista)ca era gazduit la Unirea si aveau articole facute de ai nostri ptr.italieni(sau viceversa?)Mie mi-a zis o forumica despre el si intr-adevar au preturi umane si marfa buna.Insa net mai avantajoase sunt cele de la mothercare(nu te-a luat valul,andira),cu tot cu transport.Multumesc,Adriana!,si noi ne vom aproviziona de acolo,am vazut hainute super!V-am zis ca,in ciuda protestelor lui barbatu-meu,i-am luat body roz lui Alexut?Pentru ca ii place atat de mult sa adoarma cu camasa mea de alaptare(si am vreo trei roz)si ii sta atat de bine,m-am gandit sa-i iau si lui ceva roz.In fond sunt atatia barbati care au camasi roz(mai putin Marius,caruia ii sta groaznic)?Si i-am luat unul cu maneca scurta,finut,fara dantele si alte magarii,cu o talpa mare pe piept;de-abia astept sa i-l pun.Puteti sa-l vedeti si in poza cu camasa;am pus pozici noi,pe august,in albumul cu acelasi nume.Mai am unele dragute tot la 3,5luni,dar n-am apucat inca sa le pun,ca m-a ushuit Marius de la laptop,avea treaba.Va anunt eu cand le adaug.Tot in albumul nou gasiti si cateva foto cu forumelele constantence in parc.
adriana,am retinut si info cu "Blue corner",mersi!
Pup si fug in parc,ca bubu s-a trezit cu mitraliera de vantulete la 5:30 si macar in parc sa se odihneasca...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput