Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Marlena, cezariana se programeaza cind vrea doctorul
. A mea a propus cu 10 zile inainte de termen, adica pe 26 aug. Sa vedem ce mai zice luni la control.
jadi, zi-i soacrei sa stea acasa
. Eu asa o sa fac cu a mea (nu ca s-ar fi oferit sa ma ajute, dar preventiv
).
oana, am un scaun asa de incomod la comp, ca prefer sa ma uit la tv noaptea. Dar o sa incerc
.
Ioana
Tonnia spune:
Codruta, ce minunatie de fetita ai! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa! manechin o facem!

Ioana75 spune:
Antonia
, tu parca intrai "de garda" la ora 4-5. Vrei sa faci de planton 2 schimburi?
Ioana
karmenutza spune:
Codruta, felicitari! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta!
Fetelor, nu-mi vine sa cred! Deja avem doua mamici printre noi! Asa de repede!
Noi am cam terminat cu zugravitul, mai avem de vopsit tocaria si sa ne hotaram cu ce culoare o vopsim! Asta e marea problema. Apoi urmeaza partea cea mai tragica: curatenia de final.
Cand vad deja doua maici, mi se face frica sa nu ma apuce nascarea si sa fie casa vraiste. Desi pana in octombrie mai e, zic eu. (Ca sa imi fac curaj)
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Sunt eu, insomniaca...
2 mamici!!!
Si eu ma intrebam ce mai face Codrutza, chiar ma gandeam daca n-a nascut; eu tot consult lista de la inceput si le pandesc pe primele...
Codrutza, felicitari!!!

Sa fiti sanatoase si mancacioase si cuminti amandoua! Ai o fetita foarte frumoasa, baietii care urmeaza pe aici s-ar putea sa-i dea tarcoale!
Si cand poti sa ne mai povestesti!
Fetelor, nu ne dati emotii, intrati macar o data pe zi sau maxim la 2 zile ca noi nu mai stim ce si cum si ne facem tot felul de ganduri!
Mihaela 33+
oana0204 spune:
Fetelor, cat pe ce sa ma treceti la mamici si pe mine, dar am rezolvat cu un drum la wc si lasat acolo o amintire mai consistenta. Asta e rezumatul la ce mi s-a intamplat, dureri sub burta in drum spre casa cu masina, ajuns acasa, intins in pat, lasat dureri, apucat iara, drum la wc
si vad ca acum e ok. Ma mai doare spatele, mai cate un junghi sub burtica ori lateral, dar nimic din ce a fost nu s-a mai repetat. Oricum acum am la indemana hartie, pix si ceas pentru cronometrarea contractiilor.
Ioana, eu am rezolvat problema cu statul comod la calculator, atat de comod ca seara, cand va scriu si astept sa raspundeti, de multe ori adorm (faptul ca scriu stand culcata, sper sa justifice ca mai mananc si litere sau pun in plus)-mi-am pus laptopul pe o masuta langa pat si ca sa vb cu voi ma rostogolesc sau tarasc pana la marginea patului.
Jadi, na.. acum daca voi sunteti proprii vostrii sefi mai greu sa va injurati unul pe altul. Era mai usor daca puteai sa bodoganesti un sef nesuferit..asa daca iti e si drag de el si il iubesti, mai greu.
Karmenutza, spor la traba in continuare si decizie inteleapta la alesul culorii.
Miflore, somn usor in continuare.
Si voua fetelor lafel.
Oana D - saptamana 37
Foto
Tonnia spune:
Miflore, e bine totusi ca adormi la loc! Ce-ai mai mancat in noaptea asta?
Ioana, ai dreptate cu plantonul, lucrez in doua ture. Ce ti-au mai zis la eco, cat mai are Mirunica?
Codruta, inca o data felicitari! Sa ne povestesti cu a fost si cum te descurci acum, da?
Karmenutza, alege odata nuanta aia ca sa termini!
Mihaela, distractie placuta la mare!
La cate saptamani se intra intr-a 8-a luna?
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Da, Tonnia, cred si eu ca din saptamana 32. Sau 33. Pentru ca o luna de fapt nu are 4 saptamani. Are 4 saptamani si cateva zile. Noi cred ca pe la sfarsitul lui august intram in luna a 8-a.