Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
karmenutza spune:
Ti se pare mult sau putin? Mie mi se pare ingrozitor de putin. Mi se pare ca a trecut atat de repede perioada asta de 7 luni...acu' vine momentul..."h".
miflore spune:
Antonia, in noaptea asta am hapait 2 sandwich-uri cu cascaval si sunca topite, puse in cuptor; si un pahar cu sana si cativa biscuti cu miere... f. bun! Totusi vad c-am ramas constanta la +10kg dimineatza si +11 seara! Nu stiu ce am, dorm de pe la 11 seara pana la 1, dup-aia pauza pana pe la 3 si iar la somn pana la 7!
Oana, multumesc, am dormit destul de bine! Si bebelusa ma lasa din nou sa dorm pe partea dreapta! Pe partea stanga nu ma lasa de vreo 2 luni iar pe partea dreapta toata saptamana trecuta n-a fost chip; si ca sa-ntepenesc doar pe spate...
Mihaela 33+
miflore spune:
Fetelor, azi ma duc la botez!
Mare dantuiala! Dar nu vorbesc de mine! Eu probabil ca nu ma voi inghesui pe ring;
Pana la urma am luat o rochita gen gravida, dintr-un material mai dragut, cu bretele, portocalie cu niste carouri f.f. fine; liniile de la carouri sunt un crem galbui; nu e chiar super eleganta dar oricum; si mi-am luat niste papuci crem si o geanta crem si sutien crem; sunt f. asortata, ce sa mai! Probabil (sigur) va fi aceeasi tinuta si la nunta de peste 2 saptamani! Papuccul drept ma enerveaza putin ca am piciorul un pic umflat si nu intra chiar pana in capat... ce sa fac sa se mai lase rapid? Cred ca n-am ce face, nu? Probabil se vor lasa dupa ce-i port de cateva ori... asta e, n-aveau nr. mai mare si nu mai aveam timp de cautari!
Mihaela 33+
jadi spune:
Ia ca m-am trezit si eu , am mincat omletica de weekend si acum ma uit la axn. Am o lene pe mine, bine ca e duminica si nu trebuie sa fac nimic.
Azi noapte, in acest cartier celebru, a fost o nunta, afara in spatele blocului... de tigani cred , ca au scos statia afara, aveau lautari care cintau si muzica populare (sirbe la greu) plus ceva manele si dedicatiile de rigoare... asta de la ora 8 cind am plecat noi in oras si pina m-am culcat adica in jur de ora 11 iar cind sotul a venit in pat la ora 2 tot nu se terminase... frumos nu?
Ieri am fost la mothercare, scumpe lucruri dar in acelasi timp nu foarte. Sterilizatorul de 6 bibe de la avent era 380 iar la rococo de unde mi-am luat pijamaua era 410.
I-am luat nepotului un set de 3 pijamale foarte frumoase, scumpute dar ma gindesc ca investesc si in bb al meu ca o sa ii vina rindul sa le poarte. mi-a placut si un set de nou nascut, foarte mare totusi ca marime , pe care l-am indicat ca bun pentru iesitul din spital.
Cred ca ar trebui sa fac o lista cu ce am ajuns la un consens cu sotul sa nu uite cind o sa fiu in spital...
Jadi
31++
PS: in sapt 32 se intra in luna a 8-a, la mine adica de miine.
iaca_poze
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
oana, io n-am laptop
.
miflore, petrecere frumoasa!

Antonia, miine merg la eco. Eu n-am mai luat in greutate, sper totusi ca bb nu a stagnat odata cu mine. Macar citiva mm la femur sa fi pus
. Oricum, burta mea coboara in mod vizibil, deci nu e departe momentu'.
jadi, si mie imi plac foarte mult hainele de la mothercare. Dar nasha-mea mi-a zis ca hainele scumpe sint doar mofturi ale parintilor, bb nici nu-si da seama, si nici nu le apreciaza mai mult decit niste body-uri simple. Si uite-asa am reusit pina acum sa ma abtin sa cumpar de la mothercare
. O sa-i caut o rochitica faina pentru botez saptamina viitoare, ca sa fie si bb meu in pas cu moda.
Ioana
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor, buna dimineata Ioana, hai ca stiu ca esti cu nasul in forum.
Jadi, slava Domnului aici nu auzi manele din masini si nici de la vecini, cel mult hip-hop. Dar aici daca te deranjeaza ceva ai tot dreptul sa chemi politia si chiar vine cat ai clipi. Dar pana atunci anunti portarul care trebuie sa ia masuri de avertizare in prealabil.
Miflore, distractie placuta.
Ma duc sa fac un dus repede, daca e sa ma apuce somnul sa nu-mi fie greu apoi sa ma urnesc.
Revin
Oana D - saptamana 37
Foto
Ioana75 spune:
oana, du-te la culcare ca e tirziu
.
Fetelor, trebuie sa va fac o confesiune: nu mi-e frica deloc de nastere. Sint singura asa de "cu capu'"?
Ioana
oana0204 spune:
Am revenit. Ioana , e 1.40 da zau ca parca as mai sta un picut. Am mai spalat o tura de hainute primite din tara (nu eu, am ajutoare care le-au dus la spalat) si le-am calcat. Mai am 2 paturici ff frumoase si pufoase din tara, dar nu ma indur sa le bag la masina, sa vad ce tupeu prind sa le spal la mana. Noroc ca nu sunt mari si poate se va gasi cineva sa le limpezeasca si sa le duca la uscat. Nici mie nu imi e frica de nastere. Azi cand ma gandeam in masina ca e posibil sa nasc cu asa dureri sub burta imediat, in interior, cam in zona colului, nu m-a apucat frica ci mai degraba emotia.
Oana D - saptamana 37
Foto
jadi spune:
Nici nu ar trebui mai ales daca faci cezariana insa ...
Asa am fost si eu de fiecare data cind am mers la Giulesti pentru laparoscopie si cerclaj. In ziua in care m-am internat m-au luat niste ginduri nu tocmai bune si eram ingrijorata. Eu am tensiunea foarte mica 9 cu 5 sau 9 cu 6, ei cind m-au asezat pe masa de operatii aveam tensiune 12 cu 6, alerga ceva adrenalina in mine si nu mincasem , nu bausem nimic.
Acum eu sint un pic ingrijorata cu privire la durerile de dupa cezariana insa cumnata m-a incurajat si mi-a zis ca nu e regula sa doara ... de durut doare dar depinde de fiecare corp in parte.
Insa as fi super infricosata daca as naste normal.
Deci Ioana nu esti sigura care esti " cu capul"
Jadi
31++
iaca_poze