Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
jadi, oana, nici nu stiti ce ma bucur ca nici voua nu va e frica. Sigur ca in momentul ala e foarte posibil sa tremure inima in mine, dar acum ma tin tare.
oana, nici eu nu am spalat paturicile; le spal saptamina viitoare. Sa stii ca si eu am avut de 2 ori dureri "suspecte", ma gindeam ca nasc, dar au trecut in mod miraculos dupa ce am fost la baie
.
Ioana
tangerine spune:
salut fetele!
felicitari Alinuzza si Codrutapentru printese. Aproape ca nu-mi vine sa cred ca deja s-a intamplat.
Eu sunt la servici in recuperari continue-asa ca scuza ca nu am mai intrat demult, da tocmai am terminat de citit toate capitolele din urma:). Am fost la doctor, copilul e in limite normale, totul e in regula, s-a intors; eu abia astept sa il expulzez-nu ma mai pot misca aproape deloc, ma dor picioarele ingrozitor si ma apasa jos rau de tot, cu intepaturi urate. Dar se pare ca nici o sansa inainte de prima saptamana din septembrie.
Am fost sambata asta sa semnez contract pentru internet acasa, ca sa putem vorbi si dupa ce plec de la servici- si asta probabil ca o sa se intample cu o zi inainte sa nasc, dupa cum merg lucrurile.
vorbim
Ramona aproape 35
nicole74 spune:
Felicitari Codruta pentru Petra. Este f. frumoasa. Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Deci se apropie momentul!
Eu am lucrat ieri f. mult la calculator si m-a luat o durere de burta de am zis ca nasc. Acum m-am asezat sa termin lucrarea si vad ca tot ma doare, dar mai putin. Aseara au fost niste intepaturi mult mai puternice decat la ciclu. Dar sper sa fie alarma falsa si sa mai stea vreo 2 saptamani.
Pupici
Nicole 37 saptamani
Tonnia spune:
Ioana, nici mie nu mi-e frica deloc de nastere. Dar asta numai pentru ca singurul gand e sa fie sanatos, ma copleseste chestia asta si nu mai am loc de alta teama.
M-a innebunit si pe mine mother care. Am lasat cateva milioane acolo fara sa iau mare branza, am zis ca nu mai intru o vreme ca nu mai am discernamant.
Oana, noapte buna!
cge a mai intrat?
cge spune:
Gata, Tonnia am intrat.![]()
Nicole, si eu tot asa patesc cand lucrez mult la calculator.
De asta mi-e frica sa nu vina bebelusha mai repede, mai ales ca suntem mai mici noi.
Azi intram in sapt. 34.
Am fost la gara, a plecat Victor in tabara.
Era o mamica cu o fetita la 2-a tabara, si a zis ca anul trecut i-a zis fetitei sa isi schimbe chiloteii in fiecare zi.
Si i-a schimbat, dar cu ai altor fetite. ![]()
Asa ca s-a intors acasa cu bagaj dublu.
Mie si sotului ne dadusera lacrimile si Victor tipa :" Suntem liberi".
Oricum, compartimentul lor era ciumat ptr ceilalti copii, vorbeau intre ei : " Este compartimentul cu parinti".
Asa ca am coborat, sa lasam copii in pace.
Oricum, Victor a strigat si "Pa, bebe!".
Cristina, 34 fix
Carmi spune:
Salutare, dolofanelor !
Codruta, e scumpa foc mititica ta ! Felicitari !
Ioana, multumesc pt. parola.
Fetelor, ploua aici de zici ca-i sfarsitul lumii si-s 14 grade.
Oribila vreme...
Maine merg si eu la control, ca a aparut dr. meu din concediu. Abia astept sa-l mai vad putin pe bebe. O sa discut si despre cezariana cu
dr., intrucat ideea nasterii pe cale normala ma infioara...rau...mor de frica. Cine mai face cezariana Parca tu, Ioana? Si tu, Jadi? Stiti cu cat tmp inainte va programeaza?
Pupici la toate fetele,
Carmi 30+ si bebe Fabiano
Ioana75 spune:
Antonia, mi-a placut mult expreisa aia ca nu mai ai discernamint
.
Eu nu intru singura in mothercare, nu am atita incredere in mine
. Am suficiente haine pt prima etapa, si mi-a mai zis si maica-mea ca mi-a luat vreo 8 salopete, nush'cite paturi, etc (mama mea e mult mai cheltuitoare decit mine
).
Carmi, o sa merg macar o data pe saptamina la control (eu as vrea de 2 ori, sa vedem daca ma primeste asa des
). Daca vede ca s-a deschis colul, sigur o sa ma opereze mai repede, nu mai asteapta ziua Z.
Ioana
romana_74 spune:
Apropo de hainute... o sa primiti la greu... nu mai cumparati decat strictul necesa, pe langa ca cresc super repede si de la o saptamana la alta le raman mici, o sa vedeti ca toata lumea care vine in vizita vine cu salopete, body-uri sau alte chestii. Oricum eu mai am de la MAtei de cand era bb o gramada de salopete cu eticheta in dulapul de haine, pe care fie nu a apucat sa le imbrace, fie le-a primit tarziu cand deja el era mai mare decat credea lumea care venea in vizita. Eu mi-am propus daca ma intreaba cineva care vine in vizita de ce am nevoie, sa ii spun sa cumpere scutece ca imi sunt mai utile.
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
mysweetest spune:
Buna fetelor,
noi suntem bine, bblusa e tare miscatoare de ieri ..asta noapte am avut si un carcel si toata noaptea am visat-o pe Codruta si pe Petra dar nu mai stiu ce am visat in legatura cu ele.
Ieri m-am epilat iar si saptamana asta imi revizuiesc bagajul ..m-am cam speriat.
Ce fete curajoasa ..nu le e frica de nastere..mie mi-e teama sa nu dureze mult si sa nu ma prinda pe nepregatite , pe undeva, desi oricand m-ar prinde tot nepregatita as fi cred
.
Marlena &
saptamana a 38 a
poze.

Foto