Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, asta este cu nascutul normal: nu iti poti programa cand si unde o sa te apuce.
Numai Dumnezeu stie ce a pregatit pentru noi !!

Eu incerc sa nu ma gandesc la asta, desi am intrat in panica ca nasterea de acum poate fi diferita de cea de la Victor.

In rest, eu aceeasi problema ca Tonnia, sa fie sanatoasa bebelusha, ca eu o sa ma descurc.

Am facut pariu cu sotul daca Victor o sa ma gandeasca la intoarcerea din tabara (peste 10 zile) cu bebelusha in burta sau nu.

Cristina, 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

he he. mie nu mi-e frica deloc de nastere. nici un pic. orice or zice cartile de psihologie, la mine merge fff bine solutia cu refularea: io nu ma gandesc la lucrul de care mi-ar fi frica. deloc. si daca nu-mi pun problema... nu mi-e teama. io oricum sper ca mai am destul timp pana la momentul critic. daca mi se face teama atunci, asta e! o sa vad atunci. oricum n-am incotro si tre' sa nasc, nu?

(analogie: dupa diverse metode incercate de lasare de fumat, la mine a functionat intr-un final una f simpla: cand vroiam sa-mi aprind o tigara, imi scoteam imediat lucrul asta din minte. ziceam "nu", fara sa-mi ofer nici o explicatie. "nu fumez si gata!". si a mers!...)

cristina 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cristina, tocmai asta am stabilit si eu cu maica-mea la telefon : ca de scos copilul din burta trebuie sa il scot.
Asta e! n-are rost sa ma agit de pomana.

Cristina, 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Bu-hu-huuuuuu.. m-am trezit. Da mult am mai dormit si bine... Cred ca m-am trezit si la 30 minute sa ma duc la wc. Acum ca tot mi-au obosit ochii de la monitor citind ce ati scris, incerc sa ma duc inapoi la .

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

somn bun si odihnitor, oana!

nici nu pot sa descriu ce bine am dormit eu as' noapte . cand m-am culcat ma dureau toate cele, eram cam amarata, fara un motiv precis... ei bine, am dormit bustean. m-am si trezit tarziu, pe la 10 jumate! (asta cu toate ca sotul a plecat la serviciu la ora 7.30 dim, iar tata a venit si el sa ne monteze vasul de WC ). n-am avut nici o treaba...

cristina 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta, felicitari! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta!

Minunate poze... E o comoara mica... Cand o sa vina si bb meu si o sa venim prin Cluj trebuie sa ne vedem...

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary pe aici sunt... A fost maica-mea pe la mine si nu prea am avut timp... Acum a plecat si recuperez...

Momentan is putin agitata ca la ultimul control ramasese stabilit pt luni 15 urmatorul... Si vineri sun la cabinet si stupize.... stupize.... doctoresa e in Franta si mmie nu mi-a zis nimic... Aia de la cabinet au zis ca e in concediu in continuare (asa ca is tare nervoasa pe ea mai ales ca e matusa mea). Cealalta matusa mi-a zis ca ea stie ca pana pe 15 are concediu... Ma la muresc eu maine...

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pst sint cu soacramea, restul nu mai poate fi comentat... sotul pleaca in oras si ramin singura cu ea.

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina-vecina, bine ca ai aparut, ca intrasem la idei!
lasa ca poate mai sta bebe al tau inca 3 saptamani in burtica, si pana atunci vine sigur si doamna doctor! nu te enerva!
noi azi am intrat in saptamana 34!!!!! AMR 6 saptamani(sper).
mary 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare, burtici!! Ma mai tineti minte?
Felicitari pentru bebelusi, sa fie santosi si cuminti!
Oaauu, nu m-am asteptat sa gasesc deja bebei pe-aici!
Oricum vad ca sunteti tare vorbarete, nici n-am reusit sa citesc tot ce-ati mai scris, da' ma bucur ca sunteti bine. Eu ma inscriu pe lista cu Ioana75 si jadi fiindca si eu tot prin cezariana o sa nasc. Bebelusa mea e mare si-a zis nenea ca e mai sigur asa, n-are rost sa ma chinui ca-s prea mica si nu "iese". Drept sa va spun am rasuflat usurata ca degeaba ma incurajeaza lumea ca "durerea trece si uiti" nu, multam nu ma tenteaza sa stau nu stiu cate ore in travaliu. Puteti sa ma combateti da' eu prefer sa scap repede si sa stiu ca bebe e bine.
Inca nu mi-a zis daca asteptam pana la termen, poate saptamana asta cand merg la control da' ma simt tare linistita de cand stiu ca n-o sa nasc normal.
Bebei sanatosi la toata lumea si nasteri usoare va doresc!
35 sapt.

Mergi la inceput