Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Felicitari Codruta pentru mica printesa!Fetelor acum realizez si eu ca intram in linie dreapta, mai avem putin si ne vom tine puii in brate!! Ce bucurie!Miflore ai terminat cu amenajarea casei? ..ca eu sunt gata si sunt foarte fericita ca am scapat de stress dar mi-am innebunit si sotul in perioada asta, saracul a tras ca un nebun si a stat cu gura pe muncitori de i-a capiat, deh, asa-i cu nevasta gravida Aproape am terminat si camera bebelinei, am cumparat patut si carut, am lipit si abtibilduri, suntem foarte multumiti Mai am de completat cate ceva pentru bagajul meu, dar sapt asta sper sa le rezolv.Am si eu o mare nedumerire: Mie nu-mi curge nik din sani nici daca apas, nici daca strang si nu am nici sfarcuri, sunt foarte ingrijorata pt chestia asta. Mai se confrunta cineva cu asa sani? Va rog mult lamuriti-ma si pe mine ca eu vreau sa-i dau lui bb tzitzi..si mi-e frica ca nu o sa am ce..Norina 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata.. s-a sculat si rata...
Dupa ce v-am scris ultima data am dormit si eu ca tot omul, altfel zombie scria azi pefruntea mea. Oricum am visat o gramada, vise tare controversate ca sa zic asa.

Nicole off..mai ai maxim 3-4 saptamani pana nasti, mai las-o incolo de treaba.
Antonia, tare faza cu discernamantul. Si eu ma abtin cu greu, dar imi tot zic ca am suficiente pentru prima faza.
Cristina, ai o dulceata de baiat iar tu povestesti asa frumos..
Carmi, succes maine la doctor.
Marlena, singura mea teama legata de nastere este sanatatea copilului meu si ca nu cumva sa ajung prea dilatata la spital si sa fie too late pt epidurala.. un pic sa nu patesc rusinica in timp ce imping la bebelus, in rest teama propriu zisa pentru nastere... deloc, cel putin nu pana acum.
Kristinutza, asta da somn bun- ce ai tu, nu ce am eu.
Pssttt... Jadi, tinem pumnii.
Eliuta, bine ai revenit.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Norina, felicitari pentru reusita, nu mai fi suparata, lapticul vine dupa ce nasti, chiar daca de cele mai multe ori nu curge nimic inainte. Nici eu nu am patat tricoul pana acum, dar am observat niste cristale f fine galbui pe sfarcuri..nu mult, cate o bobita-doua poate/luna sau la 2-3 luni chiar.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

norina, ce bine ca ai terminat cu shantierul si ca esti multumita...

cat despre "curs", eu stiu ca nu are nici o relevanta daca curg sanii inainte de nastere sau nu... de ex. mie mi-a curs intr-o perioada dar numai un san...
mi-am intrebat dr. si mi-a spus ca asta nu e nici un indiciu despre faptul ca voi avea sau nu lapte, nici macar ca un san ar fi mai "generos" decat celalalt, ca ar fi o treaba pur si simplu... fara relevanta privind alaptatul. ca doar dupa nastere vedem.

cristina 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

oooo, neatza, oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Codrutza felicitari pentru dulceatza de fetitza! E o scumpa! Sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletele!
Mary Ilie noi intram in saptamana 35 nu 34! Cel putin asa am socotit eu.
Cristina nu ai emotii ca l-ai lasat pe Victor singur in tabara? Andreea noastra nu a stat niciodata cu altcineva decit cu noi si cred ca as muri de ingrijorare 10 zile.
Oana buna dimineatza!

Anca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Incep sa capat reflexe de mama rabdatoare... am stat de vorba cu soacra-mea aproape 2 ore. I-am explicat ca asa sintem noi nurorile mai afurisite si ca asta e daca o mai suparam. A sunat si socrul meu, am pirit-o pe nevasta-sa ca vorbeste intruna si mi-a zis ca acasa nu face la fel. L-am convocat pe 1 sepembrie la curatenie si ma gindesc ca sint dilie ca fac planuri dar nu am om de varuit... daca nu o sa gasesc sa vezi ce bine ii sta lui popescu cu trafaletul in mina... eu cu o saptamina inainte mi-am convocat mamele sa facem curatenie, sa arunc din boarfele si lucrurile acumulate in 6 ani si care stau degeaba inghesuite prin sertare si sa plecam pe 1 la braila ca sa inceapa zugraveala si vopsitul. Intre timp o sa imi aleg canapeaua pentru sufri si perdelele pentru camere ca mi s-a pus pata sa le schimb. Si sper ca pina pe 12 cind ma duc la urmatorul control sa fiu cu curatenia gata...sint nebuna?

Pina atunci mai merg maxim 2 saptamini la servici si trag tare sa termin ce am de terminat si sa predau lucrarile "colegului" de birou. Mi-e mila de el ca se trezeste fara mine la servici basca un tambalau intreg acasa cu copil, soacre si mamici.

Alea Alea
Jadi
aproape 32

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata Anca, Oana!
Anca, si mie imi este greu acuma, desi fac pe viteaza.
Sotul la fel, el se dadea mai tare si acum ma tot pune sa mai sun in tabara, desi am mai sunat azi si am aflat ca au ajuns cu bine.

Victor a mai stat fara noi, dar la bunici sau la sora-mea.
Acum era vesel nevoie mare, caci era cu prietenii lui.
Si parintii lor sunt tot atat de fierti ca noi.F
aceam haz de necaz, ca pe marti o sa fim cu masinile incolonate spre Sibiu, sa ne luam copii acasa.

Mie imi prinde bine sa ma mai odihnesc putin, am avut f. mult de lucru la serviciu sapt. asta si asa o sa fie se pare si sapt care va incepe.

Andreea ce mai face ? Il asteapta pe bebe ?
I-ati cumparat bebelusul ei ?

Cristina, 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

norina si la mine e la fel cu sanii. Nici un strop...nici cristale... nimic... nimic...

Mary drept sa spun sper sa fie maine la munca doctoreasa mea si daca e asa bb poate veni cand vrea el ca eu nu prea mai am rabdare sa nu mai zic de tati care din ora in ora ma intreba daca s-a rupt apa

Irina 37 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Hehe Irina si eu cand imi strig sotul pentru diferite chestii(ba sa inchida geamul, ba sa-l deschida, ba mi-e sete, ba mi-e foame)vine tare panicat si ma intreaba, Oana, ce e? S-a intamplat ceva? Sau cand ma mai vaiet cand ma intind sau ma intorc. Si ii tot reaminteste bebelusului ca nu care cumva sa uite sa vina de Sfanta Maria. Sunt niste dulci taticii astia, mai ales daca sunt la primul copil.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput