Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
moki spune:
Felicitari fetitelor care s-au nascut (si sunt niste frumoase si niste dulci) si mamicilor ca au trecut peste pasul asta asa important!!

Eu de cateva zile nici nu ma dau jos din pat ca gata,mi se si intareste burtica si se strange asa,se incordeaza ca ma si sperie..asa ca iau no spa zilnic de 2-3 ori,dar parca tot nu-nteleg,oare e normal sa se intample asta?..ca doar bebe ar cam trebui sa mai stea linistit vreo 6 saptamani..
pupici!
aveti grija de burtici!
Moki,33+
Ioana75 spune:
moki, si eu am contractii multe, de multe luni incoace. Si miflore la fel; asa ca nu te ingrijora, odihneste-te si tu cit poti
mihaela_e, distractie placuta la mare! Sa ai grija de tine, si sa-ti inchizi telefonul, sa nu te gaseasca sefu' ala rau
.
mary, imbraca-te si tu cu ce ai, ca doar nu tii sa fii cea mai eleganta
. Eu iti recomand o tinuta de zi (de ex. bluza si pantalon), ca sa nu mai dai banii aiurea.
oana, hai, ca e tirziu, nu te-ai trezit?
Neataaaaaa!
Ioana
jadi spune:
Ioana sa imi spui ce i-ai facut de ai apropiat rindurile ca eu m-am chinuit si nu am reusit..
Eu nu reusesc sa stau in pat deloc , am melici vorba mamei...
Jadi
31++
iaca_poze
oana0204 spune:
Buna dimineata Ioana, buna dimineata fetelor, stau un fund si nu-mi revin.. waw Codruta.

FELICITARI PENTRU O FETITA PERFECTA, SA FIE SANATOASA, CUMINTE, PAPACIOASA SI SA VA ADUCA TOATA BUCURIA DIN LUME.
.
Deci asa.. au inceput fetitele... daca am cumva baietel am de asteptat mult si bine, eventual sa ma induca in 6 sept
.
Am dormit binisor, iar cu vizite dese la wc, mancat 1 felie de pizza de aseara de la sot (ca eu nu am mai avut curaj sa mananc numai lapte si paine prajita) si nu am intrat pe DC imediat ce m-am trezit-adica la 10 pt ca am luat si micul dejun, achizitonat de sot cu multa dragoste pentru sotia lui
, incat d-na de la magazin l-a intrebat: Margeti la iarba verde?. Si el candid.... nuu este micul dejun pentru sotia mea insarcinata.
.
Inca odata ma bucur mult pentru Codruta si fetita ei Alexandra. Asteptam sa se completeze lista de mamici cu bebelusi (la termen).
Reeditat: pe cuvant ca am mancat bine, nu stiu de ce mai pap si litere.
Oana D - saptamana 37
Foto
Ioana75 spune:
jadi, m-ai prins
. Adevarul e ca ma stresa rindul ala, n-am putut sa-l las acolo (o sa vedeti voi, mamicile de balante
). Am sters tag-urile pentru <size> si <bold> dintre cele 2 mamici, pentru ca sint suficiente doar un rind de taguri la inceputul listei si unul la sfirsit, nu trebuie ca fiecare rind sa aiba tag-urile lui.
oana, sa-ti fie de bine
. Eu nu mai maninc de mult mic dejun. A, si am facut schimb de somn
. As'noapte la 4 juma' m-am trezit; ma culcasem prea devreme, pe la 9 si ceva. Am vazut un serial la TV si am adormit la loc. Acum iar mi-e somn, dar in seara asta o sa "ma tin" sa nu adorm iar cu gainile.
Ioana
gabiarama spune:
FELICITARI CODRUTA ! 
Sa-ti traiasca fetita si si sa va bucurati de ea ! E superba !
Vad ca te-au lasat sa o imbraci in hainute aduse de acasa . Asa e ?
Astazi a fost soacra mea in vizita ca sa imi spuna ca ea si-ar fi gasit de lucru , sa aiba grija de un copil de 9 luni . A tinut sa mentioneze ca ea prefera sa ne ajute pe noi ,nu pe un strain , dar macar sa isi achite si ea datoriile (intretinere,telefon,rata etc).Auzi la ea , ce tupeu !Nu ca ar fi plecat cu mina goala din casa mea ,dar nici sa fixeze ea pretul !
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
mysweetest spune:
Mi-am mai revenit si eu putin ca ma apucase tremuriciul si m-am dus sa stau in pat. Buna dimineata Oana!
Asteptam sa vedem care va fi urmatoarea mamica..eu am vb cu bblina sa mai stea pana pe 22 august
.
Stiu ca mariana-tache vorbea ceva de cezariana acum cateva saptamani si e tot la inceputul listei noastre...cezarienele se programeaza cu 2 saptamani inainte sau nu?
Marlena &
saptamana a 38 a
poze.
Gina M spune:
CODRUTA - felicitari pentru: PETRA ALEXANDRA!Aveti un copilas perfect!
Ca si parinti,doresc ca Dumnezeu sa va intareasca si sa va binecuvanteze cu multa dragoste si intelepciune in cresterea micutei voastre,pentru a putea pune in ea baze sanatoase inca de pe acum.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
Fetelor ploua de vreo 2 ore si s-a racorit bine detot. Cand se opreste merg cu sotul la plimbare. Pana una alta am 2 bucati nepoti in vizita pentru ca s-a luat curentul in 1/3 din bloc si se plictisesc acasa fara cuceririle stiintei functionabile. Nepotul (5 ani)tare smecher, cand m-a vazut ca rontai cuburi de gheata a vrut si el. I-am raspuns ca nu e pentru copii. Stiti care a fost replica? Dar tu de ce ii dai la bebe? Am ramas masca... am incercat sa o dreg, ca stii ca nu ajunge la bebe.. Dar Florin(adica sotul) de ce te intreaba cand iti aduce ceva sa mananci daca ii place lui bebe si tu raspunzi ca da? Si da-i munca de lamurire ca pana ajunge la bebe, gheata se topeste. Daca asa o sa fie si copilasul meu..am incurcat-o, nu o sa o scot asa usor cu el la capat ![]()
Jadi, mai usor la serviciu, nu or sa-ti ridice statuie pentru merite deosebite. Explica-le frumos ca in momentul de fata posibilitatile tale sunt limitate, poate merge.
Si mai rareste din multimea aia de musafiri ca zau 2 camere sunt cam putin pentru atatea persoane. Eu zic ca una e suficenta pentru a-ti da ajutorcu bebelusul, chiar daca va mutati la mai multe camere (mult succes)
Anya, spor la treaba, vad ca pe toate ne-a apucat mutatul sau renovatul in jur de 30 sapt.
Irina si eu mai vreau cosmetice pentru bebelus, dar nemtesti. Aici rar gasesti si Nivea made in Germany, de obicei numai facute in Mexic si de o calitate indoielnica. Ma tot invart sa ajung la farmacia nemteasca si uita ca numai nu ajung.
Romana, insanatosite grabnica, sincera sa fiu nu stiu ce sa zic de Ampicilina. Uita-te pe prospect sau poate stiu fetele ceva.
Mihaela_e concediu placut, vreme frumoasa si sa va priasca aerosolii, ultravioletele si relaxarea.
Marlena, curaj, mult nu mai avem.
Ioana, eu mananc dar putin si des. Daca insomnii, intra pe DC, mai schimbam si noi impresii.
Gabirama, cu tupeu soacra ta.
Gina, 
De Nanadana mai stiti ceva?
Oana D - saptamana 37
Foto
jadi spune:
Fuseram (vorba soacrei) la terasa pina acum , eu cu sotul ca restul prietenilor sint plecati din oras. E super bine afara, nici cald nici rece.. am mincat cite o salata si am baut cite o bere. Doar asa sa mai stam si noi de vorba ca altfel nu apucam sa vorbim de noi.
In casa e cam cald, probabil ca voi da drumul la ac, mai vedem. Cert e ca mi-e somn dar cind o fi sa ma culc parca vad ca nu pot.
Oana, nu prea am incotro cu serviciul atita timp cit noi muncim pentru noi, o sa incerc sa ii explic sotului si el mie, ca trebuie sa ma las de servici dupa 1 septembrie. Cit cu cele 3 mame ale mele, sint pierduta... vorba sotului: eu am 2 soacre dar ce e cel mai rau e ca sint amindoua dintr-o singura casatorie si eu as putea adauga ca am o soacra cit doua... nu are fond rau, vrea sa ajute dar sistematic nu reuseste... imi place de ea ca persevereaza. Si vorbeste ca teveul...
Ma duc sa incerc sa dorm si in acelasi timp sa il exasperez pe sot care a trecut de la alintul " balonash" la "trompetzica" pentru ca sforai noaptea...
Alea Alea
Jadi
31++
iaca_poze