Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

E superba CODRUTA! Asa PETRA ce sa mai zic... Sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa, sa creasca mare si cuminte si sa fie un bb papacios! FELICITARI!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ce surpriza!!!! felicitari Codruta, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase amandoua! Cred ca e minunat sa-ti strangi puiul in brate!!!
asteptam povestea nasterii( cand ai timp, normal)
Deci tot fetitele sunt mai grabite, vad....
mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Codruta, este super frumoasa Petra.
Victor o iubeste de acuma.

Asa o fetita vrem si noi.
Cand ai timp, scrie-ne despre voi.

Cristina, 33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, chiar daca nu ati nascut in septembrie eu propun sa o asteptam si pe Ioana sa nasca, ca ea este promotoarea si apoi sa deschidem subiect de mamici din sept-oct 2005 pe clubul scutecelor... nu as vrea sa ne parasiti chiar daca ne desparte nici macar 1 luna...
La fel si pentru cele care nu apuca sa nasca in octombrie.
Oricum am vazut ca la mamici, capitolele se schimba mult mai rar, deh, acum sint ocupate nu gluma.

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Marlena, multumesc de grija, dar nu am nascut. Eu am nr de tel si de la jadi si de la Sofia, la citeva ore dupa ce nasc o sa le dau iesemes.
Codruta, felicitari! Petra este foarte foarte frumusica, cum ai zis si tu. Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata! Si neaparat asteptam sfaturi, tu deja ai experienta, atitea zile...

Ioana

Mergi la inceput

jadi, la clubul scutecelor ne mutam dupa ce nasc toate fetele, adica pe la inceputul lui noiembrie. Cel putin asa am vazut la mamicile celelate. Ne descurcam noi si cu mesaje despre scutece, si despre ecografii si analize.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, eu am zis ca pina miercuri nu ai cum sa nasti si Flavia se pare ca nu are internet acasa... ultimile mesaje spuneau ceva de ultima zi la servici cei drept acum vreo 2 saptamini...

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ce frumoasa si zambareata e Petra!Bravo, Codruta, ce minunatie ai adus pe lume!!!!
Irina-vecina, tu cum te mai simti? pe unde esti ca n-ai mai scris pe forum....Sper ca bebe sta cuminte!
Tocmai am aflat de o nunta la care trebuie sa mergem, pe 4 septembrie! Ce frumos....ne-a picat la fix! Si pe 18 sept am botez, al cumnatei! macar sa stea bebe cuminte pana atunci! Oricum o sa ma duc cu bagajul de spital in portbagaj, ca nu se stie niciodata....
Fetelor eu cu ce ma imbrac? ca e aiurea sa imi cumpar rochita de ocazie la dimensiunile pe care le am acum, ca nu cred ca o sa o mai imbrac dupa aia, ca am de gand sa slabesc serios....
Fetele-mamicile cat ati slabit de la nastere pana acum?
mary 33+

Mergi la inceput

Excelent asa ca altfel am fi cu fundul in doua luntre... ma duc sa ma intind un pic, sint prea excitata de nasterea codrutei... inca nu realizez ce ni se intimpla si mai rau, de ce mi se va intimpla.

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

jadi, si eu tot asa, ma gindesc ca pina nasc mai trebuie sa maninc atitea chestii, pe care n-o sa le pot minca cind alaptez.
Ca sa nu va fac pofta, va zic doar ca trebuie sa ma umplu cu ceapa si usturoi, ca de-astea n-o sa avem voie. Plus ca miercuri seara vine mama cu prajituri, trebuie sa maninc si din alea, ca apoi dupa cezariana o zi doua maninc doar supe, si nu mai prind nimic din bunatatile aduse.

Ioana

Mergi la inceput