Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna
In seara aceasta am iarasi posibilitatea sa semnez condica.
Alinutzza felicitari pentru Maria AlexandraEste tare scumpa!
Oana0204,noi suntem bine. Sotul mai are de fixat cate ceva prin casa,iar eu in acest timp ,am grija de micuta Rebecca,ascult prin internet live postul de radio Little Samaritan la:www.littlesamaritan.org/Radio.htm" target="_blank">http://www.littlesamaritan.org/Radio.htm,si citesc cu placere mesajele voastre

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
M-am trezit iar de pe la 6 dar azi am reusit sa mai adorm un pic dupa. Pana la 7.20. De atunci va citesc ce ati scris ieri toata ziua. Vrednice ati mai fost! De luni sunt si eu in CO, iar de la 1 septembrie in prenatal. Deci o sa stau pe acasa si o sa va scriu mai des. Ca la servici nu am de unde. Poate saptamana asta termin si eu cu zugravelnita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor!

Eu sint cam chiauna de atita munca si inca lucrurile nu s-au aranjat la servici, dupa ce mi-au plecat 3 fete mai am inca 3 in concediu in urmatoarele 2 saptamini si oricit as vrea nu sint superwoman... problema e ca muncesc prea mult eram mai relaxata la inceputul sarcinii.
Aseara am tras si o mica sperietura, cind m-am asezat in pat, bb nu a miscat deloc indiferent de ce am facut , baut sau gindit... deja ma panicasem si ma gindeam ce sa fac mai ales ca nici nu imi aduceam aminte daca in timpul zilei m-a lovit cum facea in mod normal... munca asta imi ia mintile.
Peste noapte aveam numai ideea de a simti vreo lovitura dar nimic.
Acum de cind m-am trezit si-a revenit si ma loveste.
Cred ca in curind o iau razna cu capul... nici inainte nu prea eram ok dar de data asta cred ca este o certitudine, hehe.

Planurile noastre de mutare se pare ca nu se vor materializa, tipul de la care vroiam sa cumparam, nu se poate hotari si ma nelinisteste ca o sa ramin in acest apartament cu un copil in plus , 2 mame si 1 soacra plus bona... sint doar 2 camere.
Soacra mea tot se ofera sa vina cind o sa nasc si eu tot ii explic ca o sa vina sora mamei si ca nu e nevoie , eventual sa vina sa stea la cumnata cind o sa iasa din spital.

Concluzia: daca pina acum ma gindeam ca e ok sa nasc cu 2 sapt inainte de dpn , acum ma gindesc si sper sa nasc la termen, hehe. Nu imi ma ajunge timpul,

Jadi,
31++

PS: naty, sexxxxy poze!

iaca_poze

Mergi la inceput

Anya, pina sa imi trimiti tu un pm , ti-am trimis eu unul cu numarul de mobil.
Ma duc sa imi fac o omleta cu multa brinza sarata , rosii si ardei... mi-e o foame de lup!

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mai Jadi, tu n-ai somn? Las' ca vine soacra-ta...
Ti-am raspuns la PM.

Eu... tot la servici. Si cum statuie nu se mai face... poate ma-impaiaza si ma pun in fata firmei.. desi in situatia data le trebuie cam multe paie...

Dar mai am 2 saptamani si intru in concediul de odihna. Cica odihna.. cu montat termopane, zugraveala si tot ce mai inseamna asta...

Va pup,
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ce s-o fi intamplat cu Codruta?
Oare a nascut? Sa speram ca sunt bine.

Ce anume ati luat voi din cosmetice?

Eu cred ca voi lua de la Penathen sapun,sampon si pudra.Ulei de corp nu voi lua.O sa fac o chestie cu ulei de masline,1 fiola de vitamina A si flori de galbenele,toate fierte la bain-marie.
Acum plec sa termin cumparatueile-cosmeticele si inca o camasa de noapte.

Va doresc un weekend placut!

Irina saptamana 35

Mergi la inceput

Pai m-am trezit la 8, somn nu am avut dar asta e.
M-am dus si mi-am facut unghiile la complex si am lasat forumul deschis si a citit sotul tot ce era de citit, hehe.
cica sa fiu fericita ca nu a scris ceva...

ia sa ma fac ca gospodaresc acum...

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor, ce stiti de ampicilina? Mi-a dat-o medicul sa o iau pentru traheo-bronsita mea, dar parca nu as lua-o. Am citit pe net ca indiferent de antibiotic, chiar daca este inofensiv fatului, ii coloreaza in galben dintii definitivi?! Ce stiti voi de asa ceva?
In rest suntem bine, bb misca parca cam tare si nu imi aduc aminte de Matei sa fi miscat asa de tare... Oricum va spun eu...iar fetele cu a doua sarcina pot sa confirme... fiecare sarcina este unica si simti de fiecare data alte sentimente, necunoscute pana atunci. E asa de bine!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ALINUZA- FELICITARI PENTRU MARIA- ALEXANDRA! E asa de dulce si de scumpica! Sa fiti fericiti impreuna si sa fiti mandrii de ea!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!!!! Astazi am venit acasa!
Am adus pe lume o fetita, foarte, foarte frumoasa, PETRA ALEXANDRA, in 9 august la ora 15.35, cu greutatea de 3.200 grame, 53 cm, scor APGAR 10. Am nascut normal, cu anestezie cervicala. Am sa pun poze cu ea.
A fost destul de rapid cu nasterea, doar ca am avut o problema cu dezlipirea placentei, care nu s-a dezlipit singura si mi-a dezlipit-o cu mana. A fost ca o a doua nastere.
Eu am mers luni la control, s-a luat curentul la ecograf si mi-a zis sa vin marti. Am mers marti, m-a urcat pe masa si eram dilatata de 3 cm. Atunci doctorul mi-a zis sa merg dupa bagaj ca in curand nasc. Am ajuns la spital inapoi pe la 10, iar durerile m-au apucat doar dupa ce mi-a rupt membranele, pe la ora 13.30-14, iar la 15.35 am nascut.
Inca nu v-am citit ce ati scris. Dar o sa va citesc si o sa va mai povestesc pataniile mele din maternitate.
Va pup, SUCCES!!!!!

Codruta & 37 saptamani

poze

Mergi la inceput