Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Carmi spune:
Alinuzza, scumpica foc bebelusha !
Te mai asteptam cu povestiri...
Carmi 30 si bebe Fabiano
natydea spune:
alinuzza felicitari pentru bebelina ta scumpa!Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!
Eu nu prea am mai intrat pe net deoarece sunt pe acasa in curatenie, stiti voi!Si printre picaturi trebuie sa fug si la scarbici. Cica asta e CO? Deja ma asteapta ca pe painea calda.
Noi suntem bine si am luat pana acum 7 kg. Pozele sunt in album
Pupici, Dea
http://community.webshots.com/album/353079434MVnred
irina81 spune:
Buna fetelor! 
Nu mi-a mers calc toata sapt si asa de rau a fost fara net.
Alinuta-felicitari pt fetita,e foarte frumusica.Imi pare rau k sunt ultima care te felicit.
Scutece din finet am si eu vreo 6-7 si e foarte adevarat ca sunt utile nu numai pt infasat.Eu oricum cred ca-l voi tine infasat macar o sapt,sper sa am rabdare si sa nu il pun in lucrusoare.
Eu am vazut la o prietena ca ii fierbea apa de baita cu pelin si scumpie dar nu stiu cum e bine.
Irina sapt 35
irina81 spune:
Acum sa va povestesc ce mi-a zis la ultimul control,la sfarsitul sapt 34.
BB e cam mare-bpd=9,36
-fl=7,27
-greutate=2,8 kg.Dr a zis k este bb de termen si poate am incurcat eu socotelile si am ramas mai devreme.
Colul este deja deschis si prin urmare tr sa stau f linistita,dar a zis ca daca vine mai devreme nu e nici o problema ca e bine dezvoltat,dar nu stiu ce sa zic...As vrea sa mai stea macar pana pe 23-24 cand se termina sapt 36.Dr e in concediu pana pe 5 sept si oricum mi-a zis ca nu o mai asteapta bb si eu voi merge la o colega de-a ei(ma duc marti si la ea la control).
Partea buna e ca daca bb vine mai devreme nu are timp sa creasca prea mult si voi putea sa nasc natural-data trecuta imi recomandase cezariana.
BB e cu capul foarte jos si se impinge tare,desi in ultimele 2 zile a fost cam lenes.
Sper din suflet sa nu fiu a doua pe lista,desi fetitei Alinutei chiar ii merge bine.Mi-e cam frica.
Va pup pe toate...Irina sapt 35 
kristinutza spune:
irina, sper sa fie totul bine.
eu n-am mai putut dormi de la 3 noaptea. acum e deja 5 jumate, asa ca m-am ridicat din pat, ca oricum n-avea nici un rost...
ce e dragut e ca m-am culcat la 12 noaptea, iar ce e cu adevarat palpitant e ca la 7 dim tre' sa plec la serviciu
.
mda... eu cred ca ma pregatesc pt nesomnul de dupa nastere
. desi n-as vrea. deloc.
cristina 32+
Tonnia spune:
Neata, membri cu ochi!
La 5 m-am trezit, sunt incantata! Dupa ce te trezesti o saptamana la 3, ti se pare lux la 5.
Irina, felicitari pt bb cel grasut! E tare reconfortant sa auzi ca e bine dezvoltat si oricand s-ar naste e OK.
Romana, felicitari pt prietena! Sa-i traiasca!
Fetelor, daca patutul are 62/120 cat trebuie sa aiba salteaua, tot atat sau se ia cu 1 cm mai mica?
, 30+
Tonnia spune:
Naty, esti o graviduta foarte frumosa!
Ce-o fi cu codruta?
Si sunt fete care n-au mai intrat de un secol: Flavia, Hilde etc
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor.
Antonia,Kristinutza, off si in weekend..
Eu vorbesc..am niste arsuri in stomac si fara sa-mi dau seama ca-mi va face rau am mancat un sfert de ananas
. Acum degeaba incerc sa dreg cu paine prajita si laptic, simt ca degeaba.
Nu stiu cum voi dormi pana la urma.
Cum va simtiti?
Oana D - saptamana 37
Foto
Tonnia spune:
Oana, luni e Sf. Maria!Adica poimaine. Simti ceva?
Altceva in afara de lapte si paine nu stiu nici eu pt arsuri.
oana0204 spune:
Antonia, de simtit simt mereu cate ceva, acum eu stiu?
Din moment ce am arsuri, inseamna ca bebe s-a urcat mai sus, zic eu. Poate daca sapt asta nu mai e fata, s-a razgandit si vrea sa vina mai tarziu. Daca tot e Andrew...poate sapt viitoare va fi iar Maria-Hellen. Ce o fi, sanatos sa fie.
Oana D - saptamana 37
Foto