Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza!
Hop si noi la semnat condica!
Alinutzza e o scumpa printesa ta! Sa fie sanatoasa si sa creasca frumos!
Fetelor, eu duminica inchei sapatamana 34 (aia in care sa nascut Andreea) si daca am vazut ca pina acum nu s-a intimplat nimic parca mi-a mai venit inima la loc! Poate baby asta e mai cuminte si sta acolo pina ii vine timpul. Oricum, chiar daca se intimpla saptamana viitoare ceva sunt mult mai linistita ca stiu ca baby va fi ok.
Saptamana viitoare merge mama mea din nou la interviul pentru viza si sper ca de data asta sa dea peste cineva mai luminat la cap si sa obtina viza. Mai stam cu emotii si pentru nasii de botez care ar trebui sa vina si ei incoace prin octombrie, numai sa obtina viza.
Cit despre apa de baie, eu am spalat-o pe Andreea cu apa calda de la robinet, de la bun inceput. Pe aici apa e curata, acum nu mai stiu cum mai e apa pe acasa. Iar detergent am hotarit sa incerc mai intii cu detergentul obisnuit si daca observ ceva alergii o schimb pe detergent pentru baby.

Anca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Cristina, bunicii din partea tatalui sunt din Corabia. Acolo am copilarit. Mi-e asa de dor de oraselul ala.. Mai ales cand infloresc teii..este o splendoare.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by IrinucaR

Salut!! Eu sunt mamica de noiembrie, mai exact 12-15... Am o intrebare la voi, caci sunteti un pic mai 'experimentate':
Ati zburat cu avionul in jurul saptamanii 30????
V-a cerut personalul aeroportului vreun aviz scris de la medic???
V-a dat doctorul vreo indicatie in mod special???

Eu una nu am avut nici o problema cu bebicul si doc mi-a zis ca e ok, si sa iau 3 no-spa/zi, ca sa nu am probleme cu vreo contractie rebela...

V-as fi recunoscatoare pentru orice recomandare.
Multumesc mult, sa aveti bebei frumosi si sanatosi

IrinucaR 26+

www.irinucasisoru.3x.ro

In general orice companie aeriana cere scrisoare de la dr(precum ca e apta de zbor) unei care a intrat in trim3.E bine ca inainte sa iti iei biletul sa intrebi care este politica lor in acest sens.
Sarcina usoara in continuare si drum bun!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Frumoase poze Alinutza ! Sa ai o bb-ea mancacioasa si sanatoasa!

Fetelor imi iese herpes in coltul stang al gurii ..prin luna a 4 a am avut in partea dreapta....si asta dupa muuulti ani in care nu am avut nika. Asta inseamna ca am rezistenta organismului scazuta? Dar oare cate kile trebuia sa iau ca sa nu-mi iasa .
Asa ma enerveaza herpesul asta .
Stiam ca daca iei vitamina A forte de la farmacie cate una pe zi nu-ti mai iese o perioada dar nu e idicata in sarcina asa ca astept sa-mi treaca de la sine ..si mai ramane si o pata rosie acolo un timp .
Daca vine bb mai devreme o sa ma vada cu bube la gura .

Marlena & 37 saptamani
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Marlena, relax..pentru bebelusul tau vei fi scumpa lui mamica si atat. Sigur nu o sa gandeasca uite-o si pe mama ce herpes are. Pune pasta de dinti si miere (alternativ) si o sa se vindece mai repede, ai sa vezi. Tinem pumnii sa treaca repede.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ioana, am auzit de o tipa pe care a apucat-o nascutul si s-a urcat in masina proprie, s-a dus la camera de garda in Giulesti, i-au confirmat ca e gata-gata si atunci, ca o nevasta responsabila si-a sunat sotul sa-l anunte. (Pana atunci nu-i zisese de simptome ca sa nu-l alarmeze, saracul!) EEE, si se purcede si sotul la drum si grabit-ametit face ce face si cand sa faca stanga din bulivar se "pupa" nitelus cu tramvaiul care circula si el pe-acolo...
Si am incalecat pe-o sea si spusei povestea asa...

Morala: de cele mai multe ori femeile sunt mai lucide si prevazatoare in asemenea momente.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cat despre herpes... trece in 7 zile lasat "de capul lui" si intr-o saptamana daca-l dai cu diverse...

patita si eu

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

FEtelor sunt asa de bucuroasa... a nascut prietena mea e si ea membra a DC pe nume PUFULET. Are o fetita Mara de aceeasi varsta cu Mateiu meu si acum a nascut a doua fetita... deh sa am si eu dupa cine imi da baietii, spune sotul ei mucalit, care isi dorea un baiet, deci va spuneam o fetita de 3000 kg si nota 10. A nascut super usor in cam 2 ore cu dureri super suportabile si a impins o data. Pe fetita o cheama Sofia si e dulcica! Sa dea Domnul sa patim si noi la fel!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

marlena si eu am avut herpes de vreo 3 ori in timpul sarcinii, dar la inceput. eu il acopeream cu fond de ten sa nu se vada si am observat ca asa se usuca si trece mai repede.
si eu am avut insomnii noptile astea, desi mi-am facut plimbarea de seara.....

mary 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

alinuzza, felicitari pentru frumusetea aia mica!!! o sa fii cea mai experimentata mamica din grupul nostru! deja asteptam sfaturi !
Ioana, concediu placut!
mary 33+

Mergi la inceput