Mamici de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili!

Uite ca incetu cu incetu incep sa ne vina puii. Avem deja 2 princese.

Felicitari Codruta!!! Sa te ajute Dumnezeu sa cresti fata mare si sa fiti ambele sanatoase. Pina ne dai detalii ce si cum a mai fost: odihna placuta, sigur daca te lasa fata.

Cine e urmatoarea la rind, poate vin si baeteii?

31+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

A DOUA MAMICA!!!! FELICITARI CODRUTZA!!!!!

bebe alex la purtator
29+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

am uitat sa va spun..ieri am aflat ca o buna prietena de-a mea este insarcinata, dupa ceva incercari in zadar..sunt asa bucuroasa pentru ea!!!
bineinteles ca i-am spus din prima.."trebuie sa intri pe DC, la mamici de martie-aprilie!!!"

bebe alex la purtator
29+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acuma pun ceva poze cu Petra.
Ai dreptate ALINUZZA cu sfaturile. Acelasi lucru am patit si eu cu asistentele care aveau fiecare alta parere. Din cauza asta am facut ragade la sfarcuri si nu i-am putut da bine sa suga, pana mi-am luat pompa si acuma ma fac foarte bine cu ea. II dau si de la san direct dar cand ma dor, ii dau din sticluta (laptele muls).N-am tinut in brate niciodata pana acuma un bebe sau sa il schimb. Habar n-am de nimic!!! Sper sa ne descurcam.
Aveti grija de cine ascultati prin maternitate!!!!!!!

Codruta & printesa Petra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicitari Alinuzza si Codruta pentru bebeline Sa va traiasca si sa aveti grija mare de ele.

Se pare ca fetitele noastre au fost mai harnicute....asteptam replica baietilor...(deh, baietii ca baietii, mai puturosi!)

Eu ma pregatesc de mare...maine plec la mare pt o saptamana...poate asa ma mai linistesc si eu, ca daca stau in Bucuresti imi gaseste seful in fiecare zi de facut cate ceva in concediul meu mai lucrativ.

Desi am plecat pe 31 de saptamani, nu cred ca o sa fie nici o problema cu deplasarea la mare.

Jadi, tu incepi sa te transformi in superman deja, nu mai esti demul o superwoman.

Va doresc tuturor un week/en cat mai placut si viitoarelor mamici o nastere usoara si bb sanatosi...

Mihaela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Felicitari Codruta! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Se pare ca ai nascut destul de usor.
Am emotii pt ca si eu ma duc la control marti,dar sper sa nu am dilatatie deja,avand in vedere ca am colul deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Codruta pentru bebelusa !Sa fie mancacioasa, sanatoasa, frumoasa si desteapta!

Se pare ca fetitele cu numele de Alexandra sunt mai grabite ...oare o fi si a mea ? deja ma apuca teama ...mi s-au inmuiat picioarele ...

Marlena & 37 saptamani
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Codrutza sa iti traiasca fata , sa fie frumoasa, desteapta si mai ales sanatoasa.
Plec eu la cumparaturi si ma trezesc ca mai avem o mamica... am schimbat si pagina 1 dar a trebuit sa caut ultimul mesaj sa vad la cite saptamini ai nascut... era exact pe 8 august cind te plingeai ca nu ai avut ce vedea la eco pentru ca nu era lumina... hehe, ca sa vezi , te duci la control si te pun aia capra sa nasti.

Deja ma ia cu ameteala si nu mi-am cumparat decit o amarita de pijama din bagajul ala...

Alea Alea,
Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari, Codruta!

Sa te bucuri de printesa ta, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte.
Si tie refacere rapida!

Dupa cum se vede, tot fetitele sunt mai grabite.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sa ne pui poze ca inca nu se vad... daca stau si ma gindesc lungutza fata ai, la 53 de cm am auzit numai de baieti...

Jadi
31++

iaca_poze

Mergi la inceput