Durerile menstruale ma dispera
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
la mine merge cel mai bine cu Algocalmin. cam in juma de ora isi face efectul si tine cam o zi intreaga. altceva nu merge.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Vanina spune:
Flamingo,nici mie nu-mi trecea cu alte calmante chiar daca aveau in compozitia lor ibuprofen-nu-mi explic de ce-cu nurofen nu-mi trecea;decat partial cateve ore....
dar cu paduden-ul asta parca nu mai am nimic;dar il iau inainte sa se instaleze durerea-cum simt ca imi vine iau.
Nu mai stiu ce-i aia durere.....mama si ce dureri aveam-cu greturi,frisoane,etc-COSMAR!!!!
flamingo spune:
Vanina abia astept sa-mi cumpar Paduden, iti dai seama ca nu am nici o ezitare...sa mai incerc ceva...singura problema este ca vomit si trebuie sa iau ceva care sa se absoarba repede...sa nu stea in stomac prea mult...Este interesant cum daca ei nurofen nu iti trece dar daca ei alt medicament (cu acelasi ingredient) ...poti face minuni. Nu pun la indoiala...doar ma intreb pe mine...caci uite care este istoricul: la inceput luam agocalmin, apoi s-a ingrosat gluma si nu imi mai trecea...apoi dupa ani, mi sa mai acutizat,, dureri si mai grele, am luat nurofen, apoi altele... acum nici nu pot sa-l vad pe nurofen ca nu are nici un efect...Mi se contracta muschii caci eu fara sa mananc am senzatia de voma si vomit acidul ala din stomac.....e urat tare...
Pe caurand si sa fiti sanatoase.
cl spune:
Flamingo, nu ai decat o singura solutie pentru starile de greata si varsaturi: supozitoare de piafen.
Solutia: faceti un copil, durerile se atenueaza simtitor. Va spun din experienta . Cica daca il faci si pe al doilea, durerile revin cu aceeasi intensitate. Daca il faci si pe al treilea, iarasi iti scade intensitatea durerilor menstruale. Cat de adevarat este, nu stiu. Stiu numai ca dupa primul copil, durerile scad in intensitate sigur.
Claudia
Vanina spune:
Flamingo,incearca-dar neaparat ia 2 capsule exact cand iti vine-sau inainte cu o zi;si apoi 2 capsule/3 ori pe zi pe toata perioada ciclului;Sanatate!Incearca! La mine a facut minuni!
Te pup!
aiamoni spune:
Eu n-am avut niciodata dureri, ma apuca groaza cind citesc, imi pare rau de voi. Pentru cele care aveti deja un copil incercati sa obtineti informatii despre steriletul Mirena. Mie mi-a disparut de tot ciclul de cind il am (2.5 ani) si am inteles oricum daca nu dispare de tot atunci se reduce si ca atenueaza si durerile pentru cine are probleme. Doar o sugestie. Sanatate!
flamingo spune:
Si cand ma gandesc ca erau vremuri in care jucam fotbal sau cine stie ce....in perioadele astea...si acum nu pot sa mai traiesc din cauza lor...
Siminaf spune:
Sper sa nu dati cu rosii sau oua!
Dar este bine cunoscut efectul placebo, care apare cind te astepti mai putin, depinde si de cine ti-a recomandat medicamentul respectiv. Placebo exista si pe bune! De foarte multe ori asa-zisele distonii neurovegetative se rezolva cu... ser frantuzesc (apa distilata injectata de obicei subcutanat) - ustura de faci pe tine si ai senzatia ca cine-stie-ce medicament este. Iar starile alea oribile chiar trec! Si atacurile de panica pot fi tratate tot placebo, totul depinde doar de doctorul respectiv, cum reuseste sa cistige increderea pacientului!
Supozitoarele de Piafen nu au nici in clin nici in mineca cu greata si varsaturile, decit ca nu le mai poti voma, bagindu-le... pe alta parte
Intr-adevar, daca ti-e si greata, poti incepe cu un supozitor de Emetiral si dupa 15-20 minute poti lua cocktail-ul pe gura (antiinflamator + antispastic + eventual Algocalmin). Si la fel de adevarat este ca aceleasi medicamente, administrate injectabil, au efect mai puternic si se absorb mai repede. De asta ti-a fost tie bine dupa injectia pe vena, nu ca ar fi fost cine-stie-ce medicament minune, ca astea nu exista.
Si iar revin si zic: incercati homeopatia, merge excelent si pe astfel de probleme! Si le rezolva definitiv. Dar trebuie perseverat.
Multa sanatate!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
flamingo spune:
Astazi ma simt destul de bine si mai am cateva sapt. pana sa o iau in freza ,asa ca pot sa mai fac glume pe seama problemi mele.siminaf interesant efectul asta placebo, cred ca multeee probleme sunt doar in mintea noastra...asa ca si o injectie cu apa cred ca ne-ar trata de multeee boli. M-ai facut curioasa , mai putin cand zici de usturimea aia..., am sa fac ceva investigatii pe net...sa aflu mai multe. Injectia aia in vena a fost un calmant, asa este, dar eu cand am vazut ce efect miraculos are...ma tot gandesc ca n-ar strica sa-mi cumpar niste seringi si sa ma duc sa iau ceva lectii de la cei cu experienta...(vezi drogatii).
Si totusi suspectez ca ar putea sa fie de la o raceala...caci imediat ce dau de frig la picioare sau umblu in sandale seara ma si doare burta...
Siminaf spune:
Poti invata sa faci injectii intramusculare in... poponeatza. E mult mai simplu si mai fara riscuri si poate sa ti le faca oricine sau chiar tu (poti sa-ti faci singura si in coapsa, dar e mai dureros). Efectul e doar cu putin mai lent decit cel al injectiilor intravenoase. Eu l-am invatat pe sotul meu, pt. ca la nevoie sa aiba cine sa-mi faca si mie. Nu a fost cazul decit o data si a mers perfect (cu galerie din partea mea, ca nu avea inima sa infiga acul).
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities