Flamingo, parca esti sora mea! Idem traiesc si eu, exceptie cateva luni ( nu la rand) dupa sau un timpul unor vacante super relaxante departe de toti si toate. Incep sa ma gandesc ca tine de stres, de psihic. Iar cu parere de rau ca va dezamagesc, la mine nici dupa nastere nu s-a imbunatatit nimic, ba chiar au aparut probleme in plus. Si medici si controale si tratamente..sunt satui si ei de mine si eu de ei. Mama avea 50 de ani si tot se punea in pat cateva ore in prima zi de ciclu, ca nu rezista. Sorry de vesti!
Asadar, va doresc sanatate si...relaxare, face bine!
Exact, Madalina, totul tine de starea generala a organismului.
De aia si spuneam de homeopatie. Cind m-am dus cu astfel de probleme la prietena mea si a inceput sa ma intrebe de ce s-a intimplat pe la servici in ultimele luni sau cit dorm si calitatea odihnei mele, chiar am vrut sa rid si sa-i spun ca nu are de-a face cu asa ceva. Dar m-am gindit ca stie ea ce zice, ca doar de asta ea e homeopata si eu nu. Si am mers pe mina ei si am luat remediul dat de ea si in citeva zile, maxim o saptamina eram ca noua si nici ca s-a mai repetat episodul!
Sanatate, ca-i mai buna decit toate!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities