Durerile menstruale ma dispera

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by numeioana

E o problema nationala, se pare...Am sa incerc ceaiurile pt moment...dar ce ma fac, ca nu prea am rabdare sa astept efectul care vine dupa 3 luni?

Ioana

br / [-URL-=-http://community.webshots/user/numeioana/--pozele noastre--[/URL-]

In ziua "Z", un mic cognac sau, in varianta autohtona, o mica tuiculita . Fara exagerari de genul "inca ma mai doare, mai iau unul mic (si tot asa) si numai daca ai peste 18 ani, evident . Nu glumesc, chiar ajuta.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eu am avut o prietena care avea aceleasi simptome.. Nu numai ca se tavalea pe jos de dureri, dar se lasa si cu leshinuri.. LA un moment dat a inceput sa-si faca preventiv polidin si calciu., cu doua zile inainte.. si parca o mai lasau durerile.. IDeea e ca au cam trecut atunci cand a inceput sa aiba o viata sexuala regulata...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by cami30

Citisem undeva ca durerile acute la menstruatie pot fi o cauza a endometriozei... Asa ca.. poate ar fi mai bine sa faci niste investigatii..

Eu nu mai stiu ce sunt alea dureri la menstruatie de cand mi-am inceput viata sexuala.. OAre e normal sa nu ai nici un simptom cat de mic?

cami

eu am niste dureri cumplite si in urma unei laparo am descoperit k totul e f ok la mine. si totusi....

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

MirelaV si totusi.. durerile nu sunt normale nu? Trebuie sa existe o cauza undeva...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da, corect, nu-s normale..eu stiu la ce intensitate le simt. si sunt cu nurofenul dupa mine, piafen, keterol..sticle cu apa calda pe burta, comprese cu otet...etc..nu cedeaza de nici un fel

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Hei problema se pare ca este prezenta in numar mare. Eu cand sunt in ziua cu pricina am senzatia ca ma transform in cine stie ce lighioana, asa imi este de rau. Durerile nasterii cred ca sunt NIMIC pe langa senzatiile pe care le am. Cine m-a vazut s-a minunat si a plecat repede...pot spune ca imi traiesc viata si imi programez viata in functie de aceste zile moarte. Totul se termina in aceste zile si reincepe dupa. Sevici, programari, intalniri, plecari...e GROAZNIC. Am citi in arhiva DC-ului spusele lui " nimeni"- ginecologul din Constanta. Acolo erau cateva sfaturi, explicatii si tratamente. Normal ca problemele sunt diferite de la pesoana la persoana, dar mergeti si cititi acolo, poate va mai vin idei si solutii. Eu una inca nu am gasit nici un remediu, inafara de faptul ca am ajuns la spitalul de urgente si cei de acolo mi-au facut niste injectii in vena (calmante probabil) dar care m-au tinut doar pt. o tura.
Multa sanatate si sa auzim de rezultate concrete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Fetelor,aceleasi neplaceri le aveam si eu; imi trecea partial cu algocalmin,no spa ,nurofen ;dar doar partial-iar starea de greata,lesin persista pe toata perioada ciclului-si intr-o zi imi zice o prietena de paduden-de atunci nu-mi lipseste din geanta-nu mai stiu ce e aia durere,greata,frisoane-cand simt ca imi vine,inainte sa se instaleze durerea iau 2 pastile si apoi 2 past/3 ori pe zi.
Nici nu mai simt ca sunt pe stop.
Incercati si voi!

Mergi la inceput

Vanina ce este acest Paduden. Am inteles ca sunt pastile...dar de unde le cumprei? ce au in compozitie? Mie imi suna asemanator cu numele unei plante...este de la plafar?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Paduden este denumirea comerciala pt. un produs ce contine ca substanta activa Ibuprofenul. Pastilele au 200 mg Ibuprofen. Deci, tot aia e si daca iei Nurofen sau Advil!
Atentie insa la stomac! Numai dupa ce maninci bine sau cu protectie gastrica inainte, ca dintr-una dai in alta dupa aia...

Evident, daca antiinflamatorul il asociezi si cu un antispastic, rezultatul va fi mult mai satisfacator.

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Simina f multumesc pt. raspuns. Parca nu-mi vine sa cred ca am pus eu intrebarea aia. Imediat ce am citit raspunsul tau mi-am si dat seama....ii face reclama si la tv.
Oricum mie nu-mi trece cu nici un fel de calmant...doar cand mi-au facut aia in vena a fost super...restul parca ar fi apa de ploaie, fara efect ...nurofen, sau alte pastile din astea...nu au nici un efect...
Pe curand

Mergi la inceput