Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..eu de 3 zile de cind am venit nu prea mai dorm bine noaptea...gaze am cit cuprinde, plus ca visez numai timpenii legate de sarcina...naspa...mai mult...ieri cred ca am avut 2 contractii seara si una noaptea dureroasa...abia astept sa ajung maine la T sa-i pun lista de intrebari...si sunt nerabdatoare sa plec joi din Bucuresti, ca se pare ca zilele astea nu prea mi-au priit...a..si mai am si o stare de oboseala si chiar si de greata...uff...sper sa treaca cit mai repede...o fi oboseala pe care am acumulat-o la mare? Ce credeti?

Cafeluta draguta
Bianca17+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Catalina imi pare rau ca te simti asa... dar se mai intampla in starea noastra sa mai avem si perioade proaste. Ai grija de tine! Si sa-mi zici si mie ce zice T... maine il vad si eu, oricum. O sa ma inteleg oare bine cu el?

J 15 fix URAAAAAAAA !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, te invidiez pentru pantalonii primiti. Imi doresc si eu foarte mult sa-mi cumpar o pereche pentru iarna. Da n-am gasit nimic sa-mi convina.
Fetelor, daca vedeti, daca aflati... dati de stire !
Mi-a placut rochitza pe care ai purtat-o la nunta de pe 31 iulie. Aratai foarte bine !

Catalina, cred ca este oboseala acumulata.
Vise aiurea am si eu, dar stiu ca e o chestie normala. Stai linistita, ca n-au nici o legatura cu realitatea. Dar faptul ca suntem cu gandul mereu la bebe din burtik, la ce va fi, ne face sa visam tot felul de tampenii.

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor!
Vad ca mai toate ieri nu prea ne-am simtit bine.
Eu aseara am , abia am adormit.....ma tot invarteam de pe o parte pe alta si nu-mi gaseam locul, iar acum n-am nici un chef de servici...........
Dar....asta e!

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Da, chiar !
Si eu am aseara de cateva ori.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Asa e, Cata, am citit si eu intr-o carte ca visele ciudate sunt normale la femeile insarcinate (hormoni, stress, grija permanenta penntru copil).
Fetelor eu am fost ok aseara (mi-a trecut durerea de cap, ma simteam alt om) problema e ca mi se face somn foarte devreme (pe la 10) asa ca abia ma mai adun sa ma demachez si sa-mi fac dus. Dupa care ma scol noaptea de foarte multe ori sa fac pipi, sa mananc ceva, sa-mi pun telefonul la incarcat... noroc ca mananc numai fructe ca altfel as fi obeza.
Ma oftic ca sunt legumele si fructele asa de scumpe... mi se rupe inima cand vad cat cheltuiesc la piata.

J 15fix

Mergi la inceput

Fetelor, Ank are nunta sambata asta, nu-i asa ?

Janina, bine ca macar tu te-ai simtit bine aseara.
Poate te intalnesti cu Catalina maine la Dr.T.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Janina, poti sa iei un algocalmin sau paracetamol cand te doare capul, nu e nici o problema. Si eu am destul de des dureri de cap, deobicei ma apuca seara si nu iau nimic cu speranta ca pana dimineata sa-mi treaca cu toate ca stiu ca nu e asa e mai rau. Poti incerca sa iei jumatate si daca peste 1-2 ore nu si-a facut efectul mai iei si cealalata jumatate. Pe mine ma ajuta deobicei jumatate de tableta.
nu va faceti griji o sa apara si fetitele, si eu am una. Neverificat de doctor dar verificat de mine.. La noi e foarte curios, la baiat sotul meu a fost convin din prima clipa ca e baiat si nimic nu l-a clintit. Nu a vrut sa stie ce e, nu m-a lasat nici pe mine sa-l intreb pe doctor. Dar bineteles curiozitatea feminina... eu imi doream foarte mult o fetita si cand doctorita mi-a spus ca s-ar parea ca e baiat nu am incetat sa sper ca s-a inselat. La fetita am stiut din prima clipa eu ce e sotul meu n-a mai spus nimic. Mama incepu-se sa-si faca griji ca voi fi dezamagita daca nu iese fetita. Si am avut dreptate, asa ca sper ca si de data asta sa nu gresesc!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
GIOVA zona Piata verde e o zona frumoasa, e buna cat de cat , ai piata aproape, nu esti departe de centru . Ceea ce mi se pare groaznic de mare , sunt pretul chiriilor in Ro. E adevarat ca nu am centrala , dar nici nu e prea cazul aici, stau intr-un apartament cu 3 camere, renovat recent si platesc 240 de euro. E adevarat ca nici aici mobila nu e tocmai noua intr-o camera , dar eu sunt super multumita. Nu stiu cum naiba pot sa ceara preturile astea in Romania. Si mancarea e mai ieftina aici.
MARAKI cum iti mai este azi ? Asteptam sa zici ca esti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Neata!

Vai mie, cind vad ca va este inca rau, desi sinteti in sapt. 17,18, ma apuca deznadejdea. Eu inca mai sper sa stric prietenia cu vasul de toaleta cit de curind.

Giova, multumesc ca m-ai trecut pe lista.

Cata, ia-o usurel, sigur e de vina oboseala. Sa nu uiti sa-l intrebi pe dr. ce-i cu incompatibilitatea de grup sanguin. Si eu sint in aceeasi oala. Eu am 0+, sotul AB-. Nici ginecologul, nici medicul de familie nu mi-au spus ca ar fi o problema, da' nici n-am intrebat.

Revin mai tirziu. Ma duc sa vad daca reusesc sa fac un echo, sa vad care mai e starea lui bebe.

13+

Mergi la inceput