Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna burtici!

asa e dana, ai dreptate, vine nunta, duminica e...
s'tem in maaaaari pregatiri....
iar de emotii nu mai zic...

de aceea nu apuc sa intru pe forum mult, alergam toata ziua...
sorry fetelor, dupa concediu voi fi mult mai activa... si mai .. pozata!

va pup pe toate si va doresc sarcini super usoare!!!

ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi mult Dana de complimente.
Ana asa este, sunt foarte mari chiriile. si la cele cu centrala incep de la 200 si urca pana ...... nu mai zic, ca-ti faci cruce.
ce sa zic, ca sunt unii care inchiriaza in regim hotelier: 30 euro/noapte. Asta e!!!
ma consolez cu gandul ca 11 luni trec repede si vb. Denisei, voi fi ocupata cu bebele ca sa mai vad si alte chestii. si ca la anul pe vremea asta voi avea ap. nostru nou-nout, facut cum ne place.

Ank numai bine, casa de piatra si asteptam pozele si povestea nuntii!!! Stii tu unde, ca eu citesc si acolo.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Giova, daca te cunosteam mai demult iti inchiriam apartamentul meu!! Nu e asa de pus la punct, de fapt al meu l-a vandut maica-mea prin septembrie anul trecut era pe Baba dochia dar la etajul 4, dupa ce l-a renovat acum am altul langa, cu centrala la etajul 2 dar nu e inca prea pus la punct. din pacate e inchiriat. Sper ca din iarna sa se mute ai mei acolo, pentru perioada de iarna, ei stau la Oravita intr-o ditamai casa unde oricat ai face focul nu se incalzeste.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ank, abia astept pozele. Numai bine !

Fetelor, am mai completat site-ul cu un buton nou (surioare si fratiori). Pentru ca noi, cele care suntem deja mamici, ne mandrim foarte cu ei, nu puteam sa nu-i bag si pe ei in seama.
Daca am uitat vreun copil, va rog sa ma atentionati.

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acum ca mi-am revenit din fericirea pe care pluteam, mi-am dat seama ca am o problema. Fetele care atzi facut ecografii, de placenta ce v-au zis doctorii? Ca placenta mea e inserata foarte jos si posterior. SI am cam intrat in panica. Daca pana la 28 de saptamani nu "urca", am citit ca e vorba de placenta previa. Si daca mai e si inserata posterior, sansele ca ea sa urce nu sunt foarte mari. Asta inseamna ca se cam duce gandul meu de a nashte natural! .
M-am speriat.

Bee 20+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee stai linistita ca de placenta praevia se vorbeste de la 28 de saptamani incolo iar placenta inserata jos am si eu si nu sunt singura. Se poate ridica oricand pana la nastere sau poate ramane asa si in cel mai rau caz iti face o cezariana. In plus am vazut ca fetele de noiembrie -decembrie carora le-ai pus aceeasi intrebare ti-au dat niste linkuri foarte bune.
Eu zic sa nu te speriiprea tare ca dc era veca grav iti spunea doctorul iti atragea el atentia.
Irina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si la mine e tot asa, jos inserata.

J 15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu am sa incerc maine sa il intreb pe doctor la morfologica sa vad ce spune insa e impropriu spus daca asta de aici va fi de acord cu diagnosticul de placenta jos inserata pentru ca depinde de cum face fiecare masuratorile pentru ca in Romania un doctor a zis ca e jos altul ca nu e jos si al treilea ca e binisor e intre. Deci aici cine stie ce o sa mai zica si astia ( daca o sa zica )
Deci daca maine pot si imi aduc aminte( ca de fiecare data uit tot ce vreau sa intreb) am sa intreb daca e vreo problema sau vreo restrictie anume.
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by miraklucker

Giova, daca te cunosteam mai demult iti inchiriam apartamentul meu!! Nu e asa de pus la punct, de fapt al meu l-a vandut maica-mea prin septembrie anul trecut era pe Baba dochia dar la etajul 4, dupa ce l-a renovat acum am altul langa, cu centrala la etajul 2 dar nu e inca prea pus la punct. din pacate e inchiriat. Sper ca din iarna sa se mute ai mei acolo, pentru perioada de iarna, ei stau la Oravita intr-o ditamai casa unde oricat ai face focul nu se incalzeste.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mersi frumos.
Stai linistita, asta e.Nu mai fac mare caz, ca un an nu murim ca stam acolo.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee, fii curajoasa. Am citit si eu de faptul ca diagnosticul de "placenta praevia" nu se pune decat dupa 28 saptamani.
De ce nu pui o intrebare pe site-ul dr. T? Sa vezi ce-ti raspunde si el.
Dar, Bee, nu esti prima care ar fi diagnosticata asa (daca e sa fie !).
Si apoi, ce daca vei naste prin cezariana ? Stai linistita.
Important este sa fie bine bebelina si tu asemenea.

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput