Mamici de ianuarie-februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
toanca spune:
Fetelor plec si eu spre casa...
Va urez sa aveti o seara cat mai placuta!!!!
Ne auzim maine.
Va pupic
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Daniela am uitat sa te felicit din suflet pentru site..este The best!
Si apropo, pentru candidoza intreaba medicul ce sa iei! Pupici!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Bee felicitari pentru printesa! Si uite cum se umple si lista cu fetite.
Dana la multi ani pentru anii de casnicie.
Denisa la multi ani pentru nume atat tie cat si fetelor care au numele asta sau sotilor, copiilor.....
V-ati dat seama ca incet incet aproape toate am ajuns la jumatatea drumului??????? Mai e un piccccccccc..........
Irina 21+
Ina869 spune:
Denisa LA MULTI ANI! 

sa ai o zi frumoasa si sa vina cit mai repede ziua de 30 ptr. tine ca sa-ti vezi minunea!
Petrecere frumoasa diseara!
De asemenea LA MULTI ANi! tuturor Mariucelor, sa aveti o zi frumoasa, plina cu surprize placute! 
tuturor!
Ina si fluturasa 24+
maraki spune:
Denisa La Multi Ani!!!

Sa petreceti bine si sa aveti un bebelin sanatos si frumos

Maria28 La Multi Ani si tie![]()

si bebikul vostru sa fie sanatos, frumos si sa va aduca numai bucurii
Bee felicitari pt. fetita

incet, incet se echilibreaza balanta![]()
Dana Casa de Piatra si casnicie fericita!!! Sa fii iubita!!!

Fetelor maine ma duc si eu la dr. la orele 15.00.Doamne ajuta sa fie totul bine
Cel mai bine e sa gandesc pozitiv si sa nu imi fac fel de fel de griji( asta in masura in care si reusesc
)Astazi mi.a spus si mama la fel ce ati spus voi, s-ar putea sa am probleme cu stomacul
Maine o sa imi fac o idee cand ma duc la dr.Toata ziua am simtit arsuri pe gat , noaptea nu va mai spun ca ajung sa ma sufoc din cauza lor
Vedeti ca am pus doua poze facute astazi, la august 2005....sa vedeti ce balena am ajuns

va pup pe toate, noapte buna, pupici pe burtici![]()
p.s. asa este Irina
incet, incet am ajuns aproape la mijlocul perioadei de sarcina![]()
17+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica, bafta multa maien la eco si al medic, sper sa iti dea si ceva de stomac ca prea e rau al tine, sper sa iti dea ceva.
Pozele is ok, nu esti balena, arati ca femei insarcinata si nemtoaica un pic
, sper sa pun si eu in 2-3 zile poze si sa-mi spui atunci.
Mersi de urari , noi in septembrie serbam cu cadou,ca atunci e nasterea, acuma e adormirea Maicii, Domnului, asa stiu eu, azi cred ca o sa ne prostim un pic, atata![]()
Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa mercic
Cand spun ca am ajuns balena nu ma refer la burta, eu am pus kg peste tot
si la fatza, picioare, maini
Astept sa pui poze noi, e super cool daca nu te ingrasi
Apropos de poze....mie mi s.a parut ca in site.ul facut de Daniela nu esti tu in poza pusa de ea
Sa imi scrii daca am avut dreptate![]()
Pe 8 august la romani se considera ca este Sf. Marie mica,cea din 15 august e mai importanta la noi.
Te pup si iti urez o zi buna ( ca tu mai ai pana diseara
)
17+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Buna burticute,
V acitesc zilnic, sau aproape zilnic dar cum citesc seara , pana termin de citit tot ce s-a scris ma apuca sonul si asta e ma culc. Oricum urmaresc de aprope toate povestile voatre.
MIRELA cum te simti in tara ? La mine a venit fratele meu de o saptmana si l-am pus sa imi aduca o gramda de prostioare de care imi era pofta din tara ( chestii de mancat )
MARAKI , uite ca asa cum zicea o burticuta imediat suntem la jumatate , din pacate tu ai dus-o fatal. Ai cumparat la un pret super patutul. Eu inca nu m-am uitat dar ar cam fi cazul.
DANA _ ENE super site-ul si multi ani fericiti impreuna cu sotul tau. Noi facem peste trei zile , 4 ani. Ma si intreb cateodat acand or fii trecut ?
PISOI nu te enerva cu masina ca tot nu ai ce face. Cretini sa stii ca sunt peste tot.
BEE felicitari pt fetita !
GIOVA , nu te mai necaj cu apartametul , lasa ca pana la anul o sa treaca repede. Si noi am stat aici un an de zile in niste conditii ca acum nu as mai accepta sa stau, dar am stat ca era la pret mic. Tu cat platesti , la cate camere si in ce zona ?( sunt din Tm, poti sa imi zici )
CATALIA nu arati rau asa cum zici ca te-ai ingrasat . Si eu cred ca m-am ingrasat in ultimele 2 sapt vreo 2 kg doar zice cantarul dar eu cred ca mai mult ca arat masiv de tot. O sa pun in curand si eu niste poze.
Azi a avut toata lumea liber mai putin eu, am fost sac de nervi toata ziua. M-a durut capul groaznic eram deja disperta ca m-as fii dat cu capul de pereti asa ca am luat un algocalmin. Nu cred ca se intampla ceva dintr-o pastila.
dana_ene spune:
'Neatza, burtici !
Multumim pentru urari.
Asemenea si celor ce s-au sarbatorit ieri (Mariile si Marianii) si celor dragi lor.
Nici eu n-am scapat de greturi. Si asa m-am saturaatttttt ...
.
Ana, stai linistita, cu un algocalmin nu-i nici o problema. Am intrebat-o eu pe dr. mea chiar aseara.
Maraki, arati tare bine. (Chiar am actualizat poza pe site, findca tare frumoasa esti cu burtica mai maricica). Pacat ca ai problemele astea. Abia astept sa aflu ce ti-a spus dr. Eu am tot sperat sa vina anuntul tau cum ca ai scapat de starea de rau, cu speranta ca asa mi se va intampla si mie. Dar vad ca nici la tine nu s-au ameliorat starile
.
Denisa, abia astept si eu pozele cu burtica. Am pus o alta poza de-a ta pe site, Monica a banuit ca nu am ales initial ce trebuia. E posibil. Acum e bine ?
Oricum, in momentul in care puneti in albume poze mai actuale, voi schimba si eu imaginile pe site, da ?
Mirinda, bine ai venit in gashca
. Ce DPN ai ?
As vrea sa te trec pe lista din site, dar nu stiu unde.
O sa vezi ce bine te vei simti aici pe DC.
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Neatza burtici!!!
Monica arati foarte bine. O adevarata gravidutza. Tin sa te anunt ca ai burta mai mare decat mine.
Mirinda daca ne dai mai multe detalii, atat mie cat si Danei te trecem. Um si DPN-ul ca sa stim unde ti-e locul. Si data nasterii tale.
Ana M stam pe strada Orsova, intre Torontalului si Aradului, la piata Verde.Acum ca a venit si Clau acasa, parca nu mi se mai pare asa de urat.Daca nu gasesc altceva incerc sa ma gandesc ca la anul in iulie vom fii in noul nostru ap., aranjat cum vrem noi- asta in cazul in care bebe nu ne lasa lefteri.
Platim 200 euro/luna, dar e cu centrala termica+ garaj.Doua camere.
Denisa la multi ani pt. ieri, cu intarziere, dar nu am stiut.
mersi de floare.
Pupici la toate celelalte burtici
!!!
Fischer price sunt bune ca marca, si frumoase, le-am vazut si eu in Italia.
Am primit de la o prietena din Canada niste pantaloni de
. Super moderni, raiati, pt. iarna. La noi de ce nu sunt asa lucruri frumoase

???????
poze
gio
si bb 18+