Robert, help!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Trebuie sa spun ca eu sunt total paralela cu acest subiect.
Cam in ce consta acest tratament hemeopatic, mai exact? Sau mai bine zis, voi cum ati procedat? Ati mers mai intai la un doctor? La care? Cum ati procedat? Oare ar fi bine sa mergem direct la doctorul din Ploiesti?

Scuzati-ma daca pun prea multe intrebari. Deocamdata in cap, nu am decat intrebari. Nu prea intrevad nici un raspuns coerent.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Da. Suntem din Bucuresti. Eu am fost la dr. ginecolog Ciulcu care lucreaza si la Municipal si ne-a recomandat ca sotul meu sa-si faca spermograma la o clinica romano-olandeza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pai de-asta te intrebasem de unde esti si la ce medic (laborator) a facut sotul tau spermograma. In Bucuresti as putea sa-ti recomand eu cate ceva, in alt oras nu prea stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Oare este posibil sa se fi gresit analiza? sau oare n-au facut-o bine?
da-mi te rog mai multe date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Salutare,

trebuie sa stii ca mai este una pe acest forum care e mai grav ca
tine...adica eu...(vezi subiectul ,,necrospermie'')desi problemele ne coincid aproape in totalitate (si a sotilor si a noastre..)
Adica, sotul meu are 2-3 spermatozoizi(nu milioane ci bucati) din care
1-2 sunt morti!!
Si eu am fost destul de derutata mai ales ca si sotul meu a avut un copil acum 5 ani.
Pe noi prima data ne-a trimis la un urolog pt. a vedea daca nu sunt probleme de genul asta.
Eu zic ca ar trebui sa incepi neaparat cu asta !!!!
Apoi, daca nu gaseste nimic aici , mergeti la endocrinolog (poate fi de natura hormonala).Aici pe sotul meu l-a pus sa faca 3 analize
-testosteron
-cromatina sexuala
-prolactina (aceasta i-a iesit putin peste limita max.)
Acum asteptam interpretarea rezultatelor.

In acelasi timp te poti interesa si de FIV....
A-ti repetat spermograma si la alt cabinet ?

Curaj si numai bine,
Miha.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dupa cateva tratamente esuate am fost la prof.Munteanu ,in Timisoara,de unde si suntem,si ne-a spus clar "cuplu fara speranta" si sa incercam F.I.V. insa la valorile care le aveam nu existau sanse mari si oricum nu ne puteam permite un F.I.V.
Am crezut ca innebunim cateva zile...apoi am luat la puricat tot net-ul,am vazut ca mai sunt si altii in situatia asta .Am facut controale la urologie,am exclus o cauza urologica si cam tot atunci am aflat de doctorita homeopata (tot din Timisoara).
Acum treaba e ca la tratamentul homeopat vindecarea necesita o perioada mai mare de timp...asta am aflat pe parcurs.Medicamentele homeopate sunt sub forma de picaturi sau "bilute" care se tin limba si se iau cu jumatate de ora inainte de masa.Sunt medicamente avizate de Min.Sanatatii,deci nu sunt facute de "vraci" (cum am mai auzit).Acum valoarea spermogramei este destul de bunicica incat sa incercam o inseminare.

Speram sa reusim.De 5 ani asteptam acest copil...

Intreaba orice iti trece prin cap.Stiu cum e starea asta de disperare...Noi nu stiam de desprecopii.com acum 5 ani si tare mult am pierdut !!
Sprijinul moral care-l gasesti aici schimba foarte mult datele problemei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Am uitat sa-ti zic...am facut 2 spermograme
La prima am asteptat 3 zile (fara sex, alcool), la a doua ni s-a spus sa o faca dupa 5 zile si tot la fel au iesit rezultatele.
Cind ne-am interesat pt. FIV, doctorita de acolo ne-a zis sa asteptam 7 zile ...
Nici eu nu stiu ce sa mai cred !

Oricum, ar trebui ca daca astepti mai mult sa
iasa mai bine...

Te pup,
Miha.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Stii cu siguranta conditiile in care se recolteaza. Daca acestea au fost respectete, inseamna ca este rezultatul real. As putea sa-ti recomand o varianta (este cea pe care am ales-o noi). Fa-ti programare la Medsana la prof. Ancar (neaparat sa specifici Prof., ca mai e si fiul lui care e doar dr.). Este super specialist in sterilitate/infertilitate. O sa-ti recomande cu siguranta ordinea analizelor care trebuie facute (si de tine, si de sotul tau) si poti chiar sa insisti sa-ti recomande un urolog "priceput" pt. investigatiile sotului tau. Ancar nu pierde vremea cu tratamente "experiment", merge la sigur, iar daca rezultatele nu se vad, alege calea cea mai potrivita (in vazul nostru a fost FIV).
Problema e ca programarea la el se face cam cu trei saptamani inainte, asa ca daca te hotarasti, suna la Medsana (www.medsana.ro) cat mai repede.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Va multumesc tuturor.

Puteti sa-mi scrieti orice, pentru ca sunt interesata sa aflu cat mai multe.
In legatura cu intrebarea daca am repetat analiza (spermograma), nu, n-am repetat-o. Este prima pe care am facut-o. De fapt am facut-o mai mult de gura doctorului. Acum se pare ca nu este chiar asa.

In orice caz, ma simt un picut mai bine (socul primei zile) pentru ca am gasit intelegere. Si va urez tuturor sa puteti deveniti mamici si tatici cat mai curand. si sa aveti niste copii frumosi si sanatosi.

Inca o data, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert spune:

Scuze pentru intarzierea cu care raspund,
Eu cred ca nu trebuie sa intrati in panica, spuneai ca au iesit 2 milioane de inotatori pe mililitru si celularitatea cam mare, zic si eu ca unul care isi da cu parerea ca este posibil ca sotul tau sa sufere de o infectie mai veche netratata corespunzator. Mobilitatea 45% nu este rau deloc, tot ce trebuie sa faceti acum este sa gasiti cauza oligospermiei si sa o tratati. Parca spuneati ca sunteti din Bucuresti, stiu ca exista un medic bun (urolog) pe la Fundeni, nu stiu cum se numeste, dar daca mergeti personal cu siguranta il ve-ti gasi. Acolo au metode de investigatie f bune si ai sa veazi ca dupa tratament ve-ti avea rezultate. Cunosc un cuplu care aia dupa 40 de ani au avut copil (el oligospermie sub 1 milion, ea anovulatie) si dupa ce au facut tratament o viata inteaga fara rezultat, uite ca atunci cand se asteptau mai putin s-a intamplat minunea.
Revenind la problema ta, inca o data iti sugerez sa nu disperi, sa te inarmezi cu rabdare si sa mergeti la Fundeni si sa treceti pe tratament. Ma gandesc ca ar fi bine sa mai incercati sa mai repetati o spermograma insa sa faceti o pauza obligatorie de 4 zile si in recoltarea sa aibe loc chiar la cabinetul unde efectueaza analiza (este f important timpul care se scurge de la recoltare pana la efectuarea analizei si poate modifica anumiti parametrii).
Daca vrei sa discutam mai mult despre aspectele acestor probleme poti sa-mi scrii la robertmih@xnet.ro
Numai bine,
Robert

Mergi la inceput