Mamici de iulie - august (84)
Raspunsuri - Pagina 5
lulu75 spune:
mamini ma bucur din suflet ca sunteti bine amandoua.
Sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu numai bine!
Luminita
40+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
andatudor spune:
Bravo Mamini !! sa-ti traiasca mica printesa si sa va aduca numai fericire !! Te asteptam cat mai repede printre noi.Refacere rapida!!!
Vezi ce bebelina grasunica ai,cred ca nici nu te asteptai !! Abia astept sa vad ce nume ai ales pt. dulcineea ta!!!
Anda si buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
KULTA spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
La ora 08.54a.m. a nascut mamini o fetita de 49cm si 3.570kg.Si mamica si fetita sunt bine.
Sa va traiasca dra Duacell si sa va aduca numai impliniri.Sper sa te faci bine repede mamico si sa ai laptic pt cea mica.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
MAMINI, sa va traiasca printesuca si sa fiti sanatosi. Mamaaaaaaaaaaa, ce bebica grasunica ai.
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Valcampan, felicitari, sa va traiasca Petru David, sa fiti sanatosi si va asteptam acasa cat mai curand!!!!
Kulta, deci ai facut ce-ai facut si ai ajuns la urgente... of of!!! Cred ca tu ai suferit cel mai mult in ultimele luni, uiite un din partea mea!!! Cat despre dilatatie... este o chestie relativa, poate dura cteva zile pana la o saptamana-doua...
Gata, plec la control!!!!
Va pupic,
Irina si bebe 40 sapt.
Irinuca, n-am facut drept nik sa ajung la urgente. Pur si simplu aveam dureri infioratoare.
Tu ce faci, cum te simti?
Abia astept sa vii de la control sa ne dai vesti bune.
Pupici
K38+
Poze cu noi
KULTA spune:
quote:
Originally posted by oriadam
Kulta, eu zic ca-i evident ca se apropie momentul. Iti facem galerie, nu-ti pierde rabdarea. Probabil ca o sa-ti cunosti puiutul cat de curand.
Multumesc mult, dragalaso. Abia astept momentul cel mare chiar daca imi va fi greu dupa.
K38+
Poze cu noi
nique15 spune:
Bine v-am gasit mamici, bebelushi si burtici!
In sfarsit avem din nou Internet si putin timp ca sa va salutam sa uram bun veniot noilor bebelushi si sdantate si laptic mamicilor!
Anis, am vazut ca am nascut in aceeasi zi, dar eu am fost la CF2! Sa-ti traiasca bebelusha! Cum va descurcati?
Va unem si noi doua intrebari: ati avut probleme cu nasucul bebeilor? De o zi am observat ca micuta mea fornaie... dr mi-a zis ca este nasucul infundat si sa incerc cu lapte de mama sau ser fiziologic caldut si bastonase de vata... nu am reusit in totalitate, iar cu vata mi-e teama sa nu-i ramana ceva prin nasuc... voi cum desfundati nasucurile? ce fel de pompita folositi si care este tehnica?
ne-au aparut niste basicutze mici pline cu lichid in zona gatului si dupa urechiushe... voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu fie o reactie alergica la uleiul de la Sanosan...
Multumim frumos pentru raspunsuri si revenim cand ne permite don'shoara (zisa si Gaza)!
Va pupam, Ioana si bebe Ioana-Simina
Ioana si bblina 40+
acusor spune:
Salutare fetelor!
Ce bine ca functioneaza forumul. Am devenit dependenta de el.
Felicitari noilor mamici! Sa aveti copii sanatosi si mancaciosi!
Mamini, ma bucur foarte mult pentru tine ca s-a terminat totul cu bine!
Am fost si eu la control azi si colul este bine merci, n-are de gand sa se dilate. Dr. mi-a zis ca saptamana viitoare poate nastem.
Acum ma cheama de 2 ori pe saptamana.
Cami, poate ne vedem marti dimineata la Municipal. Asta daca nu nasti pana atunci. Cred ca Zena, a nascut deja.
Azi mi-am luat trusa pentru epidurala si umblam cu sotul ca bezmeticii p-acolo ca nu gaseam scarile sa urc la etajul 1 unde e farmacia. Poate saptamana viitoare ma duc sa vizitez si eu maternitatea.
Irina, bafta la control! Deja cred ca esti acolo. Asteptam vesti!
Kulta, vad ca te indrepti cu pasi repezi spre intalnirea cu Sebi! Sper sa nu raman ultima gravida pe-aici!
Pupici
acusor 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
caterina71 spune:
Felicitari bebelusilor nascuti in ultimele zile, sunt din ce in ce mai multi! Sa fie sanatosi, mancaciosi si sa scape de stresul colicilor! Iar mamicilor refacere rapida si laptic mult si bun!
Irina, te asteptam cu vesti bune!
Acu fug ca are fata recital de tipete. Revin cand se potoleste.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
caterina71 spune:
Ioana, si noi am avut probleme cu mucusorii. Cel putin la primul MUC am muncit si eu si tati cam 20 de minute sa-l scoatem. Si ne-au trecut toate transpiratiile. Am pus cu o seringa 2 picaturi de ser fiziologic in nara, apoi am bagat varful pompitei in nara respectiva si cu un deget am si apasat-o putin ca sa adere bine la pompita si am dat drumul la para. Pompita am bagat-o in nara apasata (cu aerul scos din ea). Ai sa vezi, la primul e mai greu, acu ii scot instantaneu.
Pupici,
Cati si Alexia( 24.07.2005)
nique15 spune:
Cati, multumesc frumos pentru raspuns! Ce fel de pompita folosesti? Ce marca este si cum o sterilizezi?
Ioana si jucausa Ioana-Simina