Mamici de iulie - august (84)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
Valcampan a nascut ieri 11.08.2005 prin cezariana la Sp. Polizu un baietel de 3350g si 51 cm care se numeste Petru David.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
MONAI spune:
Deny 82, Valcampan, felicitari pentru puii vostri. Sa va traiasca , sa va aduca numai bucurii.
, eu nu as putea sa ies din camera in care e fata daca n-as avea statia (acum tata-sau i-a pus camera speciala la patut si o pot vedea si pe televizor si pe calculator). Suntem niste parinti cam exagerati. Statia o iau cu mine peste tot, de exemplu daca spal vase sau fac dus si nu aud, statia are indicator de sunet si imediat observ daca face vreo miscare. Nu stiu cand ma voi obisnui cu conditia de mama. Ma mir ca am lapte la cat de stresata sunt.
Va pup, mai intru azi. Nu stiu nimic de Mamini .
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
corbioana spune:
Neatza burticutze pe baricade si mamici obosite Hop si eu cu cafeau pe aici. Repejor ca face scandal Andrei.
In primul rand felicitari Deny, Dana (cu asa un flacau voinic!) si Valentina!!! Sa va traiasaca si sa fiti cu toti sanatosi!!
Irina tinem pumnii azi la test sa fiti ok si tu si mica doamne ajuta! Nu stiu la cat mai iau si eu o steluta dar parca la 500 yupeee!!
Mamini sper ca esti bine si cu puiuta ta in brate deja abia asteptam detalii si poze si vesti bune de la tine!!!
Albinutza si eu ii dau lui Andrei atat san cat si biberon. Asa a fost invatat de la bun inceput, cand eu dupa cezariana nu am avut lapte si i-am dat sa pape biberon in maternitate dar insistand si la san inainte de fiecare masa. Acum am lapte insa se vede treaba ca nu e deajuns si -i dam si suloiment de 2-3 ori pe zi maxim si papa din ambele fara probleme. Cu lingurita eu ii dau de ex. baby drink si vigantolul. Sau ce mai am nevoie. Sau cu o seringuta. Gripe water ii dau cu seringa, ala ii place rau de tot.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
KULTA spune:
Buna dimineata,
Felicitari noilor mamici si nastere usoara celor ce vor naste.
Eu am fost iar la urgente ieri sa vad ce-i cu durerile. L-au monitorizat pe bb si e bine, eu am avut contractii cu gramada dar nik serios. Mi-au facut control sa vada daca mi se scurge apa si astept rezultatul testului si voiau sa ma tina in spital dar am inceput sa pling ca vreau acasa.
Col de 1cm(acum 2sapt, 3cm) si dilatatie 1cm(acum 2 sapt nik). Ce sa cred despre asta, ca nasterea e aproape? Cit de aproape? Stie cineva sa imi spuna? Va rooooooooog!
Va pupic
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
lulu75 spune:
Buna fetelor!
Bebelusul nostru inca nu s-a nascut dar nici nu cred ca mai are mult. Sper doar sa trec cu bine de week-end si de ziua de luni cand e sarbatoare, iar de marti incolo, il asteptam cu mare drag.
Eu m-am ingrasat ca o batoza. Am luat 5 kg in 2 saptamani si am ajuns la 70 kg. Dupa ce se naste bebe il iau la plimbari lungi cu carutul ca sa slabesc pt ca atunci cand facem botezul ne si cununam si...nu as vrea sa fiu o mireasa grasa.
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!
Luminita
40+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
irinabungau spune:
Valcampan, felicitari, sa va traiasca Petru David, sa fiti sanatosi si va asteptam acasa cat mai curand!!!!
Kulta, deci ai facut ce-ai facut si ai ajuns la urgente... of of!!! Cred ca tu ai suferit cel mai mult in ultimele luni, uiite un din partea mea!!! Cat despre dilatatie... este o chestie relativa, poate dura cteva zile pana la o saptamana-doua...
Gata, plec la control!!!!
Va pupic,
Irina si bebe 40 sapt.
oriadam spune:
Hello fetelor!
Felicitari Valcampan!!! Sa-ti traiasca puiul si te asteptam acasa sa ne povestesti.
Irina - tinem pumnii sa reactioneze dom'soara azi la test. Si a mea face la fel, cand vreau sa arat cuiva ca se misca incremeneste instant.
Anka - si pt mine e un cosmar ca ma intorc noaptea si sa ma dau jos din pat. Ca sa nu mai spun ca incerc ca fiu "smooth" dar cand aterizez zici ca-i cutremur.
Lulu - pleasee nu mai spune ca ai doar 70kg ca ne bagi in depresie pe noi astea de la categoria 85.
De ieri avem si noi 37s dar nici o miscare in front. Si cand ma gandesc ca eram sigura ca eu sunt mai breaza si ca nasc la inceputul lunii....acum ma rog macar sa nasc la termen, ca daca mai sta bebelina mult presimt ca mai pun 5 kg.
Va pupicesc pe toate si va doresc "inca" o zi usoara
Mada&Daria 37+
oriadam spune:
Kulta, eu zic ca-i evident ca se apropie momentul. Iti facem galerie, nu-ti pierde rabdarea. Probabil ca o sa-ti cunosti puiutul cat de curand.
emaaimee spune:
Ieri la ora 08.54a.m. a nascut mamini o fetita de 49cm si 3.570kg.Si mamica si fetita sunt bine.
Sa va traiasca dra Duracell si sa va aduca numai impliniri.Sper sa te faci bine repede mamico si sa ai laptic pt cea mica.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
andatudor spune:
Felicitari Valcampan !!! Sa -ti traiasca micul Petru David,sa fie sanatos ,cumintel si mancacios.Refacere grabnica!!
Irina,Anka- succes la control azi sa va intoarceti cu vesti bune!!!
Anka-si eu am probleme cu rasucitul in pat si cu ridicatul,al meu sot ma ajuta intotdeauna dar si cand nu e acasa....uufff ce greu imi e !!!
Irina-eu nu ma trezesc noaptea sa mananc ,mi s-a intamplat sa-mi fie foame,dar mi-e lene si mi-e ca-mi piere somnul de tot daca ma scol din pat.Deci...traiasca lenea!!!
Kulta-gta ,mai ai putin !! Cum ti-a zis si Irina cu dilatatia poate dura de la o zi la 1/2 saptamani asa ca nu te ingrijora !! stie el bb Sebi cand trebuie sa iasa!! Iti tin pumnii!!
De pe la 4 azi dimineata pana la 7 am stat treaza si m-am foit de pe o parte pe alta cu dureri mari de spate,ma gandeam ca acusi acusi se rupe apa,dar..nimic.Insa cred eu ca nici mult nu mai e!!
Anda si buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos