Mamici de iulie - august (84)
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
quote:
Originally posted by acusor
Salutare fetelor!
Ce bine ca functioneaza forumul. Am devenit dependenta de el.
Felicitari noilor mamici! Sa aveti copii sanatosi si mancaciosi!
Mamini, ma bucur foarte mult pentru tine ca s-a terminat totul cu bine!
Am fost si eu la control azi si colul este bine merci, n-are de gand sa se dilate. Dr. mi-a zis ca saptamana viitoare poate nastem.
Acum ma cheama de 2 ori pe saptamana.
Cami, poate ne vedem marti dimineata la Municipal. Asta daca nu nasti pana atunci. Cred ca Zena, a nascut deja.
Azi mi-am luat trusa pentru epidurala si umblam cu sotul ca bezmeticii p-acolo ca nu gaseam scarile sa urc la etajul 1 unde e farmacia. Poate saptamana viitoare ma duc sa vizitez si eu maternitatea.
Irina, bafta la control! Deja cred ca esti acolo. Asteptam vesti!
Kulta, vad ca te indrepti cu pasi repezi spre intalnirea cu Sebi! Sper sa nu raman ultima gravida pe-aici!
Pupici
acusor 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Da, Acusor, ma indrept cu pasi repezi si desi abia astept sa-l vad pe Sebi in bratele mele, mi-e o frica de mor. Las' c-o fi bine si pentru noi, nu?
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
quote:
Originally posted by nique15
Bine v-am gasit mamici, bebelushi si burtici!
In sfarsit avem din nou Internet si putin timp ca sa va salutam sa uram bun veniot noilor bebelushi si sdantate si laptic mamicilor!
Anis, am vazut ca am nascut in aceeasi zi, dar eu am fost la CF2! Sa-ti traiasca bebelusha! Cum va descurcati?
Va unem si noi doua intrebari: ati avut probleme cu nasucul bebeilor? De o zi am observat ca micuta mea fornaie... dr mi-a zis ca este nasucul infundat si sa incerc cu lapte de mama sau ser fiziologic caldut si bastonase de vata... nu am reusit in totalitate, iar cu vata mi-e teama sa nu-i ramana ceva prin nasuc... voi cum desfundati nasucurile? ce fel de pompita folositi si care este tehnica?
ne-au aparut niste basicutze mici pline cu lichid in zona gatului si dupa urechiushe... voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu fie o reactie alergica la uleiul de la Sanosan...
Multumim frumos pentru raspunsuri si revenim cand ne permite don'shoara (zisa si Gaza)!
Va pupam, Ioana si bebe Ioana-Simina
Ioana si bblina 40+
Da, Ioana noi vorbeam pe PM ,despre dr etc...habar n-aveam ca am sa nasc asa curand.Am vrut sa vin la CF2, dar nu mai era loc...si cum e full peste tot.si eu aveam contractii la greu, am zis ca nasc pe strada si tot nasc..numai sa se termine repede...hahaha 15 ore a durat.
Si eu am observat acelasi lucru la Ingrid, dr neonatolog a zis sa ii pun putin ser fiziologic in nasuc sa lase sa se inmoaie un pic si sa trag f usor cu pompita de nas.Am zis ca imi fac curaj azi sa incerc.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Felicitari noilor mamici..o sa imi fac timp sa completez lista!
Eu sunt foarte obosita, Ingrid fomista s-a sculata sa pape din 2 in 2 ore pana acum de aseara de la 10...sunt franta..plus ca ma omoara durerile astea de oase...sper sa nu raman cu osteoporoza asta pe vecie...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Mamini, ma bucur din suflet ca miss Duracell si-a facut in sfarsit aparitia, sanatoasa si grasunica la 49 cm. Sper sa fiti mereu la fel de fericiti .
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
caterina71 spune:
Ioana, eu am o pompita de nas cu capatul moale, de la chicco, si nu o sterilizez, am dezinfectat bine capatul cu alcool si apoi am lasat-o sa se usuce.
Irina, te-ai intors de la monitorizare?
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
truli-luli spune:
felicitari pt noile mamici si pt bebicii lor frumosi
Acusor daca mergi marti dimineata la control mi-ar place sa ne vedem. Eu deja nu mai cred ca o sa nasc pana atunci. Am impresia ca o sa raman vesnic gravida Si mie mi-a spus la ultimul control ca am colul posterior, scurtat, dar tot posterior si inchis. Asa ca mai stau...... In plus dr mi-a spus ca daca nu am inceput sa ma trezesc des noaptea sa merg la baie inseamna ca bebe inca nu a coborat suficient. Ori eu ma trezesc doar de vreo 2 ori, atat. Asa ca .......probabil mai este.
Chiar as vrea sa intreb fetele care au nascut deja, daca au timp sa raspunda, ele mergeau foarte des noaptea la wc inainte sa nasca? sau chestia asta cu coboratul bebelui se poate intampla si spontan, fara perioada de pipi des Scuze pt formulare dar cred ca intelegeti voi ce vreau sa zic.
cami si zuza mica din burtica 40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
ankak spune:
Mamini, felicitari pentru micuta!!!!
Refacere grabnica!!!
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!!
Anca si Matei 37s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Valentina, felicitari pentru voinicel!!!
Refacere grabnica!!!
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!!!
Anca si Matei 37s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
MONAI spune:
Anis, si Sara mananca din 2 in 2 ore. Azi-noapte nu cred ca a dormit aproape deloc. Nu a plans deloc, dar in schimb a gangurit, s-a agitat, a oftat, a ras incontinuu. Taica-sau nu a inchis ochii nici el ochii din cauza ei (eu cu exceptia alaptatului si ragaitului dorm tun pentru ca sunt chiauna de oboseala).
Nique 15, eu ii pun Sarei dimineata, la amiaza si seara cate 2 picaturi de ser fiziologic in fiecare nara, cu pipeta. Mucutzii ies singuri aproape, eu ii pescuiesc cu betisorul de urechi pentru adulti. Il introduc putin in nara si rotesc usor, mucii se prind foarte bine de el. Eu sunt deja experta, de, noi maine implinim 4 saptamani.
Cat despre bubite, cheama medicul sau macar dai telefon sa-i descrii bubitele, eu am patit o chestie mai urata cu Sara si sunt patita.
Ieri am fost la cumparaturi, am profitat de reduceri si eu si tati. Fatuca noastra a fost de asemenea norocoasa, are garderoba pentru vara viitoare aproape completa. Sora mea din Timisoara i-a luat o multime de rochite, compleuri de vara si tricouri pentru la anul, a prins reducerile de la fabrica 1 iunie.
Eu m-am ales cu fusta mult visata, daca va fi vreme in weekend voi face poze.
Va pup, o aud pe Sara cum necheaza ca un calutz(serios ca asa face).
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
irinabungau spune:
Felicitari Mamini, sa fiti sanatoase si va asteptam acasa cat mai curand sa ne povestesti cum a fost!!!!!
Eu m-am intors de la spital, am facut testul, a iesit ok si am stabilit ca maine o scoatem pe iubitzica mea de la burtick!!! Asa ca bebelusha mea se va naste in zi cu noroc de 13 august...
Cami, nici eu nu merg des la toaleta dar burtica mi-a coborat... deci nu cred ca-i musai!!!!
Va pupic,
Irina si bebe 40 sapt.