Constanta la apel !(44)
Raspunsuri - Pagina 6
jone spune:
o zi buna tuturor!
roxana sper ca mai bagia si altceva pe langa cafea sa nu cumva sa ne faci vreo surpriza.
si azi e zi de plaja.
mai vrea cineva sa fac plaja si ptr ea?
jo si alexandra
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
nastasie spune:
neata.vroiam sa va spun ca aseara razvan iar a cazut din pat, de fapt din scaunul tip scoica.nu are decat un cucui un frunte si o zgarietura pe spate.nu m-am mai speriat asa tare ca prima oara ca acum era si tati acasa.
astazi mergem sa ne luam si noi ham.eu folosesc produse primii pasi, nu neaparat ca sunt ieftine, dar sunt si bune.am tetine de cand s-a nascut razvan pe cand cele de la farlin imediat le mareste din cauza dintilor.voi de care ati avut daca ati avut?nici mie nu-mi prea place hamul dar avem amandoi probleme cu spatele.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
Madamsadamy spune:
cineva cauta un studio foto,il recomand pe cel de vizavi de Irish pub,unde ies pozele frumos colorate si foarte clare;se numeste PRO
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
sinzi_ana spune:
Neata!!!
Am avut o noapte alba, DAvid nu mai vrea sa doarma de la un timp...vrea numai party!!!!
Va pupam si o zi buna!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
Oana spune:
Buna. Am fost aseara la ziua Marinei in port. I-am vazut pe Akcent, Elegance si Ro-mania. Parca totusi nu a mai fost asa inghesuiala ca in alti ani. Sau am plecat noi prea devreme? Pe la 10 seara cand plecam dadusera drumul si la artificii. Paul a dansat si s-a jucat cu verisorii care au venit la noi pt. 3 zile. Acum ei au plecat, dar eu am ramas cu Paul racit. Am inceput sa ii dau Augumentin, cred ca il doare gatul, ca mi-a facut si o temperatura mare de vreo 3 zile incoace. Sper sa il pun pe picioare.
Jone, ma bucur ca ti-a placut tortul. Si eu cred ca mai mult conteaza sa fie gustos decat sa fie aspectuos. Asa ca daca ti-a placut, restul nu mai conteaza.(oricum tot in stomac ajunge:))
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
roxanaz spune:
Jone, incerc sa si maninc ceva da tot cafeaua e de baza!!!!
Sinzi pai fa-i copilului party....auzi la ea! de ce sa dormi??
Oana...platesc bine, dai si mie reteta de tort???? si sanatate lui Paul!
sinzi_ana spune:
Hehe, Roxa, incerc sa imi fac rezerve de somn, dar in zadar, ca le consum si pe cele pe care le aveam!!!!
Dorm din picioare!!! hihih...
Platesc si io bine dar nu pt reteta....ci pt o felie de tort!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
roxanaz spune:
buah, nu mai zice de somn ca pic. facem asa: eu platesc la Oana ptr reteta....si tu la mine ptr o felie, merge?
Cornelia spune:
Buna!
Mai lasati torturile alea... Eu chipurile sunt la regim. SUnt lesinata toata ziua si de cannd am inceput (3 zile) am reusit s ama ingras jumatate de kg .
Laura, ajutor! Ziceai ca ai luat nu stiu ce pastilute (parca din plante) in perioada in care ai slabit. Imi zici si mie cum se numesc? Si tineai disociatul sau Montignac-ul?
Si inca o rugaminte: unde gasesc gecutze pt. MAria. Vreau sa o trimit sapt. viit. la munte cu parintii mei si i-au ramas mici cele de anul trecut. Vreau ceva mai de munte, pt. vremea asta.
Ii mai caut si pantaloni si ceva bluzoane, dar cred ca din astea mai gasesc. A, si pijama cu maneca munga, mai grosuta, aveti idee unde gasesc?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze