Constanta la apel !(44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua, fetelor!
Va scriu repede, ca am expediat-o pe Sofi la bunica-sa, ca sa pot face curat(cu ea in casa nu se poate!)
Multumim de urari, pupam si noi toate Mariutele, si in special pe Maria-Alexia a Cristinei, ca a fost omisa!(ca sa nu se supere!)
Va auzeam de torturi...ce torturi? ceva retete? please, ca acus vine motul....
Si noi am fost la Ziua Marinei, si am stat doar cat a cantat trupa Elegance, ca ii era somn Sofiei...oricum, a dansat fii-mea, de n-a mai rezistat, a adormit in masina la intoarcere.
....vreau si eu plaja,...ca nu am mai ajuns de ceva vreme...m-am saturat de atatea probleme...in fiecare zi apare ceva de facut....ca acus vine
Va pup, fetele!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, am scris si eu la "parintii intreaba, parintii raspund" in legatura cu statul in fund al lui razvan.daca n-ar fi asa energic si ar sta cuminte ar sta in fundulet, dar el ba se uita in stanga in dreapta, pe spate si-si pierde echilibrul.credeti ca ar trebui sa merg la pediatru?are 9 luni si jumatate.daca ar fi un copil linistit ar sta, dar el este foarte vioi.m-au cam speriat mamicile de acolo.voi ce ziceti?

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, eu cred ca nu ai pus intrebarea cum trebuie. cum adica nu sta in fund? nu isi tine echilibrul? cade? sau pur si simplu nu are stare si se rostogoleste in alta pozitie? pe de alta parte zici ca vrei sa ii iei ham. inseamna ca merge sustinut de manutze. ca din ce ai zis tu la parintii intreaba..se intelege ca sta culcat si atit si ca nu sta in fund. ceeace cred ca nu este adevarat. de aia te-au "speriat" cele care ti-au raspuns.

Mergi la inceput

PS: pai normal ca daca se rasuceste ca un titirez nu sta in fund...tu ai avea kef sa stai cuminte intr-un loc cand ai atitea de descoperit????

Mergi la inceput

roxa, merge sustinut de subrat nu de manute ca pe alea nu vrea sa mi le dea.sta in fund daca il las, dar se intinde dupa perna, dupa jucarie,adica nu ar sta cuminte pe fund fara sa faca nimic.sa zic si eu ca sta 5 minute in fund linistit.eu d-aia zic ca nu sta in fund.poate m-am exprimat gresit?acum m-au speriat si mai rau si ma intreaba si daca am fost cu el la vreun pediatru pana acum.doar nu sunt mama inconstienta sa nu-l vada un pediatru pana acum.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

roxa, i-am facut proba pe covor.sta in fund cu o jucarie pe care o ridica deasupra capului si incepe sa o agite pentru ca ii place zgomotul pe care il face, apoi o arunca si cade langa el mai departe si atunci se intinde spre ea si nu mai sta in fund.e bine daca face asa?si mai vroiam sa-ti spun ca merge foarte bine sustinut pentru ca acum exersam sa urcam scarile.il mai ajut eu ca nu ridica suficient piciorul si scara e inalta.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

pai...e exact cum ziceam eu mai sus. ce rost are sa stea in fund cind jucaria a plecat de linga el? si ha ha.....copil cuminte si baba frumoasa. sigur ca femeile au inteles ca NU sta in fund si ca de aia esti ingrijorata. corecteaza si tu "copilu nu sta in fund ca e muuult mai interesant sa se intinda sau rostogoleasca dupa o jucarie". ia da-i o telecomanda sau un telefon mobil in mana....io pun pariu ca sta cam 3 minute in fund..ca sa le studieze (da ai grija dupa aia unde le arunca...ca sa vada cum "zornaie")

Mergi la inceput

da, roxa, asa e .sta in fund vreo 3 minute pana studiaza telecomanda.dupa aia daca o arunca se intinde dupa ea.hai ca m-am mai linistit.mersi mult.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cica copii nostri sunt bebei mici si care habar nu au ce e important pe lumea asta.
cica pe ei nu ii duce minte.
AIUREA!
ce e mai important in casa????
TELECOMANDA!pe ea se bat toti.
ce e mai important in viata noastra????
TELEFONUL!
important in sensul ca e cel mai utilizat.
ei baga la cap ca niste computere mici care apoi redau.

adriana lasa baiatu in pace ca doar nu vrei sa stea molâu si sa nu faca nimik.asta e motiv de ingrijorare - lipsa de reactie.

va pupik

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am uitat sa adaug
TASTATURAAAAA!
e un alt lucru important.
si alexandra mea s-a prins de chestia asta.

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput