Constanta la apel !(44)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!!!!!!!!! Sa traiti cu numele sa fiti fericite si iubite!!!
Of ce rau imi pare de intalneala!!!! Eu in we sunt cam ocupata, dar in timpul saptamanii libera ca pasarea cerului!!! Uf...nici nu mai spun ca vreau sa ajung duminica asta...
Dar nu e mai bine daca ne intalnim sambata??? ca e mai simplu si pt mine!!!
Azi am spalat(la masina) si apoi mi-am adus aminte ca nu trebuia!!!
Speram sa fie mai racoare, dar se pare ca e din nou cald si frumos, sapt asta poate iar apucam plaja in fiecare zi!!!!
va pupam
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
nastasie spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
crig72 spune:
La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua onomastica!! Mariuca va multumeste pentru urari si impreuna cu mami va trimite "A BIG HUG!!"
Pupici si pe curand!
Mariuca si mami
Cornelia spune:
Sanzi, fetele se intalnesc aproape zilnic cu bb-ii in parc. Din pacate, eu nu pot veni decat duminica. Am nevoie de masina si sofer.
Sambata e zi obisnuita de lucru pt. Doru si nu pot nici sa plec asa de dimineata cu el si nici sa stau o zi intreaga cu copiii in oras. Dar daca se iveste ocazia si pot veni si in alta zi, te anunt.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mav spune:
La multi ani: Mariuca (Crig), Maria (Cornelia),Maria (Fiquelle), Maria (Ione)!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
CRIXIA spune:
SA NE TRAIASCA MARIILE, MARIANII....SI MARINA !
Racushoarele Cristina& Alexia-Maria
crixia@gmail.com
sinzi_ana spune:
David nu prea mai gusta parcul si ca atare mergem in satul de vacanta si dimineata pe plaja, asa ca venim special sa ne vedem cu voi toti in parc!!!
Cornelia iti trebuie o masina!!! hihi...
Azi am sarbatorit cu Mariuca (crig) si a fost distractie la maxim, o sa pun poze maine !!!! Iubire mare intre ei!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
jone spune:
oana - am facut tortul.nu stiu daca a iesit ca la carte, dar a fost super delicios (cu toate ca sora mea a mai si ars compozitia si stafidele...erau de mult mancate)azinoapte bantuiam pe langa frigider si incercam tortul cu degetul.
sincera sa fiu exact compozitia asta mi-o doream de mult dar nu stiam cum se face.
bineinteles ca am ca de...daca e bal, bal sa fie (cantarul zace pe balcon)
saru mana inca o data.
jo si alexandra
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
roxanaz spune:
buna dimineatza!
imi pare bine ca v-ati distrat cu toatele ieri. si noi am fost la un party in venus...si ne-am intors la 1 acasa! asa ca azi traiesc cu cafea.
o zi frumoasa si senina tuturor!