Mamici de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
anya spune:
Bine ca a inceput sa mearga...ca mai devreme dadea niste erori...
Fetele care vor gimnasica la Giulesti, dam pe acolo marti dimineata? Ce ziceti?
Intreba cineva (parca Kid) de saltea din iarba de mare. Eu am facut acum 1 an, pe comanda, la un atelier situat pe straduta din spatele Mag.Cocor. Si nici n-a fost o caruta de bani. Parca vre-o 4-500.000. Cat despre patul de lemn, sa stii ca nu e mai "aerisit" decat cel cu plasa, pt ca va trebui sa-i pui aparatoare sa nu dea piticul cu capul cand se intoarce. La cel cu plasa nu e nevoie pt ca e moale.
Cat despre "datul" in spitale... imi amintesc de o faza in romanul "Balanta" cand tipa nu avea bani si ca sa intre in spital a bagat in buzunarul portarului un bilet de tramvai compostat. ![]()
Adevarul e ca daca la un spalat sau alaptat trec macar vre-o 10 mamici pe la "buzunarul" asistentei voi credeti ca ea va sti care i-a dat 100.000 si care 10.000? Hartie sa fie si sa vada gestul!
anya
oana0204 spune:
Da fetelor, asa cu
noastra. Eu am zis de atunci ca pana nu tin in brate copilasul, nu-l iau nici de fetita nici de baietel. E bebelusul nostru si atat. Prima data la ecograful de la 14 sapt parea a fi baietel. Dupa ce am trecut la alt medic, la urm ecografe ori statea ghemuit, ori picior peste picior, ori cu spatele, ori parea baietel dar d-ra nu era sigura din cauza ca nu statea frumos la poza. Data trecuta nu s-a mai vazut nici macar un indiciu cat de mic ca ar fi dotat cu ceva, din aceasta cauza d-ra s-a pronuntat ca 90% e fetita. Ieri in schimb a vazut clar si fotografiat ca bebelusul nostru are 2 tesicule de toata frumusetea, dupa ce tati l-a ademenit in sala de asteptare cu 1 dolar (cu bani, ca pe stripperi
).
In legatura cu varsta, a zis ca, citez:"According to ultrasound you are 36 weeks old, according to your last period, you are 38 weeks old." M-a bagat detot in ceata, si am ramas tot la 2 DPN-uri ori 20-25 aug, ori 6 sept(mai tarziu de 6 sept nu ma lasa). M-a bagat in ceata domle.. nu se poate hotara la o data? Ce-i drept ca atunci cand mi-au facut primele ecografe la spital ma tot intrebau daca sunt sigura ca am avut UM 12 nov pentru ca nu batea ecograful cu UM si am dedus eu ca am ovulat aiurea ca oricum CM meu era aiurea detot, neregulat bine detot, curand se produsese si schimbarea mare din viata mea cu venitul in US, asa ca toate sansele sa fi ovulat alandala. Oricum, are sotul la Sibiu o vecina, careia d-rul i-a spus ca naste pe 10 iulie. In noaptea de 10 spre 11 i s-arupt apa. Cata precizie domle. Jos palaria pentru astfel de medici.
Nu zic, si eu am incredere in d-ra mea ca o sa faca treaba buna atunci cand o sa nasc, este cea mai buna din spital, dar inca nu sunt obisnuita cu unele chestii din sistemul medical de aici.
Azi noapte m-am trezit pe la ora 4 plina de apa. parca facusem sauna. Am dat drumul la AC, Am schimba tricoul, apoi mi s-a facut racoare dupa vreo ora. Am tras cearsaful pe mine si in alta ora eram mult mai uda decat prima data. Iar sculat, iar schimbat tricoul, de data asta lasat acoperitul in pace. Si m-am trezit fetelor la 10.30... Bine cu pauzele de rigoare pt wc, cam la 1-2 ore. Am recuperat ceva somnic. Si pentru ca afara ploua, ploua
as mai trage asa un somnic, pentru ca tot e racoare. Dar cred ca ma abtin, as face niste macaroane cu branza, dar astept sotul sa vina sa-l trimit dupa laptic.
Revin, vorbesc un pic cu mama pe messenger.
Oana D - saptamana 36
Foto
kristinutza spune:
ooooof, incepe sa mi se mai lumineze casa! mult a fost, putin a mai ramas cu santierul nostru... eu am fost tare vrednicuta
si, in loc sa fiu mai obosita, sunt parca mai odihnita, mai linistita. pentru ca incepe totul sa capete un contur. si, desi am tot avut momente in care ma gandeam ca nu iese cum vrem noi (zugraveala, parchet, gresie etc.), acum incep sa ma conving ca o sa fie cum ne doream
.
raducu al meu o sa faca ochisori intr-o casuta frumoasa. (oare o sa ne creada cand o sa-i povestim cum arata apartamentul in urma cu cateva luni? sau ca la inceput, acum 5 ani, singura mobila din casa era salteaua pusa direct pe podea?...
ce e frumos intr-adevar e ca eram la fel de fericita atunci ca si acum... iar acum am chiar un motiv in plus
).
cristina 32+
Carmi spune:
Salutare, dolofanelor !
Nu a mers bestia de net vreo 4 zile...timp in care am innebunit ca nu
pot intra sa citesc, sa scriu...
Ii spun si eu felicitari Alineipentru bebelusha !
In rest, mai am 3 zile si ma duc la control, abia astept sa repet glicemia, poate m-oi linisti.
Aici sunt 12 grade si ploua de cateva zile...insa mi-e bine asa, mi s-au dezumflat picioarele, ma pot incalta si eu omeneste...
In weekend vrem sa mergem sa mai facem o tura de cumparaturi pt. bebe, maruntisurile care au ramas.
Altfel...colete peste colete...weekendul viitor incepe mutarea, mi se face rau cand ma gandesc.
Pupici la toate fetele.
Carmi 29++ si bebe Fabiano
alinam spune:
ce bine ca merge forumul ... am incercat de cateva ori pana m-am lasat pagubasa si am inceput sa ma joc ![]()
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Oana, felicitari pentru baietel!Ne-ai zapacit complet!
Antonia
Si eu am fost tare zapacita dar deja m-am obisnuit. Poate ca am gemeni si ii vede cand pe unul cand pe altul. Si asa nu avem gemeni in generatia noastra.

Oana D - saptamana 36
Foto
karmenutza spune:
Chiar, Oana! Poate ai gemeni! ![]()
Iti dai seama ca ar fi vazut ei pana acuma ca sunt 2. Poate sa fie fetita si sa aibe labiile inflamate (am auzit cazuri) si sa para ca sunt oute. Ce o fi, sanatos sa fie!
mysweetest spune:
Oana hai sa-mi dau si eu cu presupusul ...cred ca DPN tau ar trebui sa fie in jurul datei de 20 august si parerea mea e ca va fi baiat...o sa vedem peste maxim 3 saptamani daca am ghicit 
.
Adineaori stateam in pat si m-au apucat niste dureri ca de ciclu care m-au tinut vreo 10 -14 min dar care m-au cam speriat si burta era moale ...voi ati avut asa ceva?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 37 a
poze.
oana0204 spune:
Marlena tocmai ce am experimentat si eu o tura de dureri ascutite pe sub burta, in special in partea stanga, dupa ce am stat un pic la bucatarie si am pus macaroanele la cuptor. Cum m-am asezat in pat, au si inceput. Oare trebuia sa robotesc in continuare?
Oana D - saptamana 36
Foto

Ne-ai zapacit complet!